Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעתיים, Nakamichi כתב:

יש מספיק כרטיסים בשוק שנותנים לך הטבה ללא דמי כרטיס באופן קבוע

כן - אולי הם לא מה שאני בדיוק מחפש או צריך, אבל אלו הרלוונטיים לגביי - היו (אולי) בעבר כאלה.

היום כמעט כולם לוקחים: רמי לוי (ישראכרט), שופרסל (ויזה כאל זהב), ויזה כאל זהב (של הבנק), MAX-לאומי (לאומיכארד לשעבר) וכד'.

יש לי רק 2 כרטיסים ללא דמי כרטיס לכל החיים (MAX "ביחד בשבילך" של ההסתדרות).
כל הנ"ל (למעט MAX ביחד בשבילך) נתנו בעבר הטבה של שנה או שנתיים ללא דמי כרטיס - ואחכ התחילו לצ'רג'ר. למרות שהבנתי את זה באיחור, מאז אני מתקשר אליהם פעם בשנה ו"זוכה" לשנה ללא דמי כרטיס.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תוסיף לרשימה את הייטקזון. כאל.

בזמנו היה אפשר לקבל אותו רק דרך מקום העבודה, אבל מבדיקה אקראית באתר כנראה שזה השתנה ואולי כל אחד יכול.

אין הטבות מעניינות חוץ מהנחה על המרת מט"ח והמועדון עצמו לא פעיל אחרי שעברתי מקום עבודה, אבל אי-קיומם של דמי כרטיס מחפה על הכול. אני לא משוגע כמו ספריאל ששומר אקסל ועושה סבבי טלפונים. אני מאבד את השפיות רק מלחשוב על זה, שלא לדבר על מה שאתה *כן* תשלם במידה ופספסת חודש או שניים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 16 שעות, sperial כתב:

מגהץ המון? זה דבר יחסי. ודרך אגב, אני נמנע מלגהץ. יש גוגלפיי, הרבה יותר נוח.

הגישה שלי - להחזיק כמה כרטיסי אשראי שצריך כדי ליהנות מהמועדונים. זאת אומרת, אם אתה קונה הרבה בשופרסל קח כרטיס שלהם, וגם לייפסטייל בשביל הסופרפארם וגם רמי לוי בשביל רמי לוי. הבעיה היחידה היא שצריך להיות ערני ופעם בשנה לעשות סבב טלפונים כדי לקבל את הפטור מדמי כרטיס. אני ממליץ לך לבדוק את המועדונים של רשתות השיווק המועדפות עליך וכן של מקום עבודה\לימודים (כולל בוגרים) או ארגוני עובדים. לי, למשל, יש כרטיס שנקרא Max Uniq שמלווה בכרטיס נטען בסגנון הצהוב של חבר (רק הטבה פחות גדולה), לאשתי יש כרטיס של ארגון המורים שנותן הנחות נאות במופעים, מוזיאונים, טיולים וכו'. אז אין שום בעיה להחזיק חצי תריסר ואפילו תריסר כרטיסים - שכל אחד מהם נותן הטבות אחרות - כאשר החסרון הוא שצריך לעקוב אחר דמי המנוי החודשיים ואחר ההטבות המוצמדות לכל כרטיס.

@cfir71 שאלת על הפלייקארד - אז אני התפתיתי אליו לפני 3 שנים ועד שפרצה הקורונה קיבלתי שתי טיסות חינם (בעצם אחת בהוזלה משמעותית, השניה היתה לגמרי חינם והייתה חווייה ייחודית). הכרטיס קיים באיזה חצי תריסר גרסאות - ראה באתר אלעל. אני מחזיק את הגרסה המשולבת של דיינרס ומאסטרקארד (פטנט ייחודי שקיים רק ב-3 מקומות בעולם. בגרסה הישראלית התשלומים בארץ הם דיינרס, אבל במרשתת ובחו"ל הוא מאסטרקארד), ומלווה אותו כרטיס נוסף שהוא מאסטרקארד לכל דבר, וחסרונו הוא יחס המרה פחות טוב לנקודות אלעל. בימים אלה של קורונה, שבהם אני לא טס, השתמשתי כמה פעמים בשירות שלהם שנקרא "flystore" ומפשר רכישת מוצרים מסויימים בנקודות אלעל. 

תודה על הפירוט.

וכן- יש לי אפל פיי. ברור שהפעולה הפכה מגיהוץ להקלקה עם הנייד :)

כפיר הג'ינג'י

פורסם

אם יש לך גישה לשוק האמריקאי (גרין קארד, אזרח) אז אתה יכול לנסות לקבל כרטיס אשראי אמריקאי. יש לי ולאשתי כרטיסי אשראי שמחזירים עד 5% ב CASHBACK. דהיינו בזבזת 100 דולר, קיבלת 5 דולר חזרה. בנוסף, בחלק מכרטיסי האשראי לא משלמים עמלה על מטבע זר. לאחרונה גיהצתי כמה חודשי ארנונה של דירה שאני מוכר בכ״א וקיבלתי על זה 1% cash back ובנוסף שער ההמרה היה שפוי.

בישראל לא מאמין שיש כאלה דברים וכל כרטיסי האשראי הם פחות או יותר אותו דבר.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תוכן חדש...