Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אצל השכנה שלי מלמעלה יש נזילה והתקרה שלי מטפטפת,
הבעיה שהשכנה נפטרה והילדים שלה עוד לא קיבלו את המפתח לדירה (הבת אמרה שמחכים למשפט) כלומר אי אפשר להיכנס לדירה

מה אני יכול לעשות במצב כזה?
* הברז מים שלהם סגור כבר חצי שנה

עריכה אחרונה על ידי Yuri Abaev
פורסם (נערך)

סגור להם את ברז המים לדירה או שתודיע לחברה האחראית למים בעיר שיסגרו בעצמם את הברז.

עריכה אחרונה על ידי aviaviavi
פורסם (נערך)

תסגור את המים לדירה שלה, אם זה ימשיך זה כנראה סתימה בביוב.

היות שערכת שהמים סגורים, יכול להיות שזה מדירה סמוכה לידם.

עריכה אחרונה על ידי car_me

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

לפני שעה, יענקו כתב:

אם בבניין יש מערכת חימום מרכזית, יכול להיות שמקור הנזילה אצל השכנה הוא  מהמים החמים,  למרות שהברז הראשי אצלה סגור.

אין, מערכת חימום מרכזית , אבל יש את הצינורות המשותפים בין הדודי חשמל, יש מצב שזה עושה נזילה כזו גדולה?

או שפשוט הדוד שלה נוזל..

פורסם

יש עוד דירה מעליה? יש אפשרות שהנזילה יורדת 2 קומות. קרה לי פעם כשהמקור היה שכנים שהיו בחו"ל.

צריך לנסות לאתר את היורשים ולתת להם להבין שהזנחת הטיפול בבעיה תעלה להם ביוקר רב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לאף אחד מבני המשפחה אין מפתח? מוזר. אין כל קשר בין זה לבין כל הליך שיפוטי. 

• רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אם זה יתעכב, נסה לדבר עם משרד האופוטרופוס הכללי, לא בטוח שתצליח להזיז שם משהו, אבל תאורטית הוא אמור לדאוג לאינטרסים של העזבון ונזק מצטבר אצלך מן הסתם פוגע בו.

• אהבתי 1
פורסם
לפני שעה, Yuri Abaev כתב:

כן האפוטרופוס הכללי,

מחר להתקשר ולהודיע להם שידעו שיש נזילה. אם הדירה בבעלות המדינה אזי צריך לפנות אליהם. יכול להיות שינסו להעביר את התפוח האדמה הלוהט קדימה לבעלים החוקיים שלו. 

כמובן לא לשכוח לתעד את השיחה, כי לך תדע מה המשפחה הזו תעשה 

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...