Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אספר לכם את השתלשלות המאורעות, כנראה לא תאמינו לי. אז אחסוך מכם. 

אני גר בקומה שלישית בבניין רב-קומות. אני לא יכול להגיע ולקדוח בעצמי ללא ציוד בטיחות, שאין לי איך ולאן לעגן- או את הידע להשתמש בו.

אני מניח שאני לא הראשון שצריך להתקין גגון שכזה בקומה גבוהה בלי גישה מהירה מהגג.

אודה לכל כיוון אפשרי- אין לי מושג מה לגגל אפילו... כמובן שאודה להמלצות, ואם יש מניסיון- מה טוב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה שנהוג בתחום זה להתקשר לשיפוצניק שמגיע יחד עם הפועל, ולעצום עיניים בזמן שהשיפוצניק שולח את הפועל להיתלות בין שמים לארץ בלי שום ציוד בטיחות תוך כדי העברת הוראות בשיפוצניקית מצויה (ערבוב של יידיש, ערבית וקללות ברוסית)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מנסיוני ראיתי שכל אלה שהם חאפרים ולוקחים בשחור, ככה גם העבודה וגם הבן אדם.

כל קבלן נורמלי מחזיק היום בתעודת עבודה בגובה. אם פעם זה היה נדיר, היום יש הרבה מאוד חברות שעושות הסמכות בנושא וגם מוכרות רתמות אבטחה.

זה משהו שצריך אחריות. אם זה נופל אחרי יומיים על מישהו?

אנשים היום מוציאים קבלות ואפילו חשבוניות מס מאפליקציה בנייד, אז מי שעובד רק בשחור מבחינתי תמרור אזהרה.

יצא לי לשלם לפעמים לבעל מקצוע שאמר לי בוא אביא לך קבלה, להגיד לו עזוב,  או תשלח לי בדואר.

עד היום זה היה לכאלה שקיבלתי עליהם המלצות,  הגיעו בזמן, היו מקצועיים ואדיבים.

פורסם
לפני 45 דקות, Nakamichi כתב:

מדרג. התקנת גגון

שלילי... אין תוצאות.

פורסם

קומה 3 מתוך כמה?

לפני כמה שנים הייתי צריך לתקן צינור מים חיצוני בגובה של הקומה השלישית (מתוך שלוש). הגיע אינסטלטור והשתלשל בסנפלינג מהגג. עלה 1400 ש"ח כולל הכל. אחרים רצו מחירים גבוהים בהרבה עבור הבאת במה הידראולית.

פורסם
בתאריך 17.2.2022 בשעה 23:02, ArikB כתב:

קומה 3 מתוך כמה?

18...

• תוכן חדש...