Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עבודה בבנק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, 

שבוע הבא אני מתחיל לעבוד בבנק, עברתי על החוזה עבודה שלי ויש לי כמה שאלות.

משרת בנקאי טלפוני, לא צוין לגבי בונוסים, האם מישהו מכיר שיש בונוסים על יעדים מסוימים במוקד בנקאי?

מצוין שאני מקבל לאחר שנה של עבודה דמי הבראה, חיפשתי את הערך בכל זכות עדיין לא בדיוק הבנתי מה זה, אמרו שאצלם נותנים 5 אחוז מעל המקובל בחוק.

בהפרשות הפנסיה רשום כי אני מפריש מהשכר שלי 6 אחוז בעוד שהמעסיק מפריש 6.5 + 8.33 על פיצוים, מהם כספי הפיצוים האלה? 

לפי מה שהבנתי שינו את החוק ולא מקבלים אותם כבר כאשר מפוטרים אלא אוטומטית מופרשים יחד עם הפנסיה משהו בסגנון, מדובר ב8.33 אחוז + 6.5 על חשבון המעסיק?

קראתי באינטרנט שעובדי בנק דיסקונט מקבלים העלאה שנתית במשכורת של 500 ש''ח, נשמע לי לא הגיוני, לא מצאתי שוב את הכתבה, אם אמצא אצרף אותה בתגובות.

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
פורסם
לפני 12 דקות, שליקו99 כתב:

מצוין שאני מקבל לאחר שנה של עבודה דמי הבראה, חיפשתי את הערך בכל זכות עדיין לא בדיוק הבנתי מה זה, אמרו שאצלם נותנים 5 אחוז מעל המקובל בחוק.

https://www.kolzchut.org.il/he/דמי_הבראה

לפני 12 דקות, שליקו99 כתב:

לא צוין לגבי בונוסים, האם מישהו מכיר שיש בונוסים על יעדים מסוימים במוקד בנקאי?

תשלח הודעה בזמן נורמלי יותר ותבקש לקבל הבהרה לגבי הבונוסים.

לפני 13 דקות, שליקו99 כתב:

מהם כספי הפיצוים האלה? 

https://www.kolzchut.org.il/he/סעיף_14_לחוק_פיצויי_פיטורים

לפני 14 דקות, שליקו99 כתב:

קראתי באינטרנט שעובדי בנק דיסקונט מקבלים העלאה שנתית במשכורת של 500 ש''ח, נשמע לי לא הגיוני, לא מצאתי שוב את הכתבה, אם אמצא אצרף אותה בתגובות.

אתה הולך לעבוד בדיסקונט? אם לא זה לא רלוונטי

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 2 דקות, שליקו99 כתב:

כן דיסקונט

אם כתוב בחוזה זה מה שתקבל, לא רשום לא תקבל. גם בנוגע לבונוסים, יכולים להגיד לך אחרי חתימת החוזה שאתה לא מקבל בונוסים.

המלצה יקרה, אל תקח בחשבון את הבונוסים כחלק מהשכר כשאתה בוחן משרת עבודה. 

לפני 30 דקות, שליקו99 כתב:

עובדי בנק דיסקונט מקבלים העלאה שנתית במשכורת של 500 ש''ח

לא מצאתי כזו כתבה וכמו שאני מכיר בטח זה מיועד לעובדי דור א' או ב'

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 16 שעות, arik100 כתב:

אתה שואל שאלות נורא ספציפיות לגבי המשרה שלך, למה אתה לא שואל משאבי אנוש או בוס שלך?

אולי יש בו תקווה שרכזת משאבי אנוש של דיסקונט היא חברת פורום ותענה לו כאן על השאלות.

• מצחיק 3

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• תוכן חדש...