Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מנעול בדירה שכורה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האם אתם מחליפים את המנעול בכל דירה שכורה אליה נכנסים?

האם באמת זה נפוץ ששוכרים שיצאו מהדירה מעבירים לפעמים את המפתחות לגנבים?

עריכה אחרונה על ידי Gorpi
פורסם

מחליפים - כן.

מה שכתבת בשאלה השנייה - בחיים לא שמעתי את הקשקוש הזה.

אז למה כן להחליף? כי אנשים מפוזרים ונוטים לשכוח/לאבד מפתחות, אז אני מעדיף לא לסמוך על מישהו אחר בהקשר הזה.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בכל הדירות ששכרתי תמיד החלפתי צילינדר. כמובן בעזיבה החזרתי את המקורי ולקחתי את שלי לדירה הבאה.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, Be roo כתב:

אני לא החלפתי בדירה הנוכחית. בעל הבית הוא מענטש אמיתי, מסר לי 3 מפתחות תקינים, ולא ראיתי סיבה.

לא הבנתי מה אומר מספר המפתחות.

אם היה נותן לך 2 מפתחות או מפתח אחד אז כן היית מחליף?

עריכה אחרונה על ידי Gorpi
פורסם

אני מחליף.

אני מעדיף מפתחות שאני יודע פחות או יותר איפה הם היו על מפתחות שלך תדע.

יש מצב שיש 3 שוכרים אחורה שיש להם עותק של המפתח המדובר.

הסיכוי שיעשו עם זה משהו? אפסי

אפשרויות לפרוץ לדירה גם בלי מפתח? המון

אבל בכל זאת.

גם מנעול סביר לא עולה המון ואפשר בדכ לעבור איתו הלאה

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 15 שעות, Gorpi כתב:

אם היה נותן לך 2 מפתחות או מפתח אחד אז כן היית מחליף?

אם לא היה ניתן לשכפל.

לעיתים קרובות השכפול מצריך כרטיס שאף אחד לא יודע איפה הוא.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בחיים לא שמעתי על שוכרים שמעבירים את המפתחות לגנבים, אבל תמיד כדאי להחליף צילינדר. 

המפתח שקיבלת מבעל הבית, כנראה גם לו יש עותק. אז נכון שהוא אחלה בחור ואפשר לסמוך עליו, אבל בכל זאת עדיף שרק לי ולמי שאני רוצה תהיה גישה לדירה, ולא לו.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

לפעמים בחוזה כתוב שבעל הבית יחזיק מפתח ובתיאום עם השוכר יוכל להכנס. לא אומר אם זה חוקי או לא, אצלי בחוזה יש ובעל הדירה אין לו עניין לבוא בכלל. אפילו חתימת חוזה עושים דרך ווטסאפ.

פעם אחת הם נכנסו שלא הייתי, כי התנתק הצינור לדוד שמש והם היו צריכים לתקן, אבל תיאמתי איתו.

גם לאבא שלי יש מפתח לדירה של הדירה שהוא משכיר, הוא נכנס רק שהדיירים מתאמים איתו שיש להם בעיות לתקן, כי לפעמים לא נוח להם לבוא באותו רגע לדירה בזמן התיקון.

עריכה אחרונה על ידי car_me

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

זה מסוג הדברים שעדיף לבקש סליחה מלבקש רשות. גם לי היו חוזים שאמרו שבעל הדירה יוכל להכנס, ועדיין החלפתי צילינדר.

אם הייתי בוחר לאפשר לו להכנס בזמן שאני לא נמצא (וזה אם היפוטתי לגמרי כי אין סיכוי כזה אצלי) אז הייתי מחליף חזרה את הצילינדר לפרק הזמן הרלוונטי. זה כולה 15 דקות עבודה כולל להביא את הכלים.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

בתור רווק שגר לבד ונוהג לצאת לנסיעות עבודה ארוכות, אני לא רק מסכים אלא מתעקש שלבעל הבית יהיה העתק של המפתח, ומשתדל גם להשאיר אחד נוסף לחבר או קולגה. זה מונע הפתעות לא נעימות במקרה של נזילה, הפסקת חשמל, וכו' - עדיף שיגלו את זה אחרי כמה שעות/ימים ולא אחרי שבועיים כשאני חוזר. מדיניות חוצת ערים ומדינות.

לפני כמה שנים גרתי ביחידת דיור נחמדה בכפ"ס, וכשיצאתי לחודשיים בחו"ל זו הייתה הזדמנות טובה לבעלי הבית לעשות שם שיפוץ. ציפיתי לראות קצת צבע טרי על הקירות, אבל חזרתי לבית מאובזר עם מכשירי חשמל משודרגים, רהיטים חדשים, ועוד שלל הפתעות ושיפורים באותו מחיר. שכה"ד שולם מראש, וזה נתן להם שקט נפשי מחד וזמן לעבוד מאידך. באותה יחידה גם שילמתי שלושה חודשי ערבות בנקאית בכניסה, עוד שרשור שהיה פה לאחרונה... אחלה אנשים ואחלה תקופה ביליתי שם. לא יודע באיזה סרט חיים כל אלה שמעדיפים לעבוד עם צ'קים וערeבים למיניהם, או חושבים שבעל הבית יבוא לפשפש להם במגירת התחתונים.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 3 שעות, Derish כתב:

שילמתי שלושה חודשי ערבות בנקאית בכניסה

שילמת לו כסף בהעברה בנקאית (שהוא יחזיר לך בסוף)?

פעם ראשונה אני שומע שמשלמים כסף במקום לחתום ערבות.

פורסם

בדירה שאני שוכר כרגע החלפנו צלינדר דקה אחרי חתימת החוזה.

כשהמתווכת התחילה לספר לי איפה היא צריכה לאסוף את שאר המפתחות ישר הבנתי שאני לא משחק.

• אהבתי 1

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...