Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניתוק כיריים גז - מה מותר ומה אסור?

ניקו פ.
שימו לב! השרשור הזה בן 1131 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן,

קנינו כיריים גז ותנור משולבים. 

החברה אמרה שהיא לא מפנה כיריים מהמקום אלא רק מהדלת ולכן יש לנתק אותם, להוציא לדלת והם יכניסו את החדש למקום. לאחר מכן להזמין טכנאי גז להתקנה. 

דיברתי עם חברת הגז שלי פזגז והנציגה אכן אמרה "אין לנו שום חוק בניתוק, רק תסגור את הברז ותוציא את התנור/כיריים. אם תרתה תוכל להזמין את ההתקנה דרכנו".

רציתי לוודא לפני שאני מתעסק במשהו בטיחותי שזה אכן החוק וזו הדרך? לסגור את המפסק ליד הכיריים ולנתק את הצינור? 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תזמין טכנאי פרטי לניתוק והתקנה. נכון, אלה שני ביקורים, אבל, מצד שני, תצמצם סיכונים. אם באות  הזדמנות הוא יבצע את הבדיקה החמש שנתית בכלל הרווחתם.

יש דיון קודם בפורום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה, ראיתי את הדיון. העניין שנציגה של סופר גז אמרה אין לנו נציגים לניתוק רק להתקנה אתה לא צריך כי אין חוק. 

מוזר, היא לא הכירה את החוק? 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החוק היבש אומר שכל התעסקות בגז תעשה רק על ידי טכנאי גז מורשה.

מצד שני, לדוגמה אחרת,

גם להחליף נורה (אפילו פשוטה) לבד אסור חוקית אלא על ידי חשמלאי מורשה.

אבל כולם מבינים שזה לא ישים ואני לא מכיר מישהו שמזמין חשמלאי בשביל זה.

אני אישית הייתי מתנק לבד.

לא באמת כזה סיפור.

חיבור לעומת זאת כן הייתי נותן לטכנאי גז. גם בלי קשר לאחריות על המוצר.

דליפת גז זה מסוכן.

(למרות שבנינו, גם לחבר זה לא כזה מסובך)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...