Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Oral-B Vitality - המלצה / דיסהמלצה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני משתמש במברשת שיניים של oral-b כבר כמה שנים טובות, הבטריה של המברשת כבר לא טובה ואחרי שימוש אחד/שניים החוזק שלו יורד

הילדים כנ"ל - משתמשים במברשת ילדים של oral-b וקורה הרבה שהבטריה נגמרת

(אני ואשתי על אותה מברשת, ו-2 הילדים על אותה מברשת)

אני רוצה להחליף את זה במשהו טוב, ולא יקר גם לנו וגם לילדים (מעביר אותם למברשת מבוגרים), רק של oral-b מכיוון שיש לי סטוקים של ראשים וסה"כ אני מרוצה מהם (פונקציות לא מעניינות אותי).

ראיתי את זה :

https://ksp.co.il/web/item/176683

וזה נראה לי אחלה, אשמח להמלצה על זה או על משהו אחר.

מה שחשוב לי זה הבטריה שיוכל לשרוד כמה צחצוחים לפני שהוא מתחיל לאבד את הכוח.

פורסם

יש לבת שלי משהו כזה (לא עם השחור. אלא אנה ואלזה) 

לא ראיתי משהו מיוחד לעומת החשמלית הפשוטה.

אם אני לא טועה יש לה שתי מהירויות.

לא יודע אם זה שימושי

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

יש לי אורל בי סדרה פשוטה יותר. (לי יש אותה)

אני לא חושב שיש הבדל בעוצמה לילדים.

רק שהסיבים שלהן רכים יותר .

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם (נערך)

אני אישית אולי משוגע,או לא מספיק עשיר כדי לקנות כל כמה זמן,20 שנה אני משתמש במוצרים שלהם,הייתי מייבא אותם בזול,בשנים האחרונות KSP לפעמים במבצעים כבר קרובים למחירי חו"ל מה שכן לא מבחינת דגמים הם לא הכי אקטואלים.
לי אישית הייתי לוקח את הסדרות הבכירות,כרגע עם GENIUS 9000,וזה הרביעי במשך הזמן הזה,הישנים הגוף הועבר לילדים לצורך הרגל ראשוני,ואז נקנה להם סדרה טיפה יותר פשוטה,כי גם הבנתי הגימיק של בלוטוס,לראות מיפוי של שיניים ואיזה אזור עברת ומה פספסת זה ישאר "גימיק" ולא ישתמשו בו קבוע.
בחיים לא נתתי להם את ה"חינם" או הזול הזה שחילקו על סוללות,ולי תמיד היה חשוב "מצב עדין" וחיישן לחץ לחניכיים של ילדים.
2 הבנים כבר סיימו גם יישור שיניים עם ראשים מיוחדים (מי שקונה בארץ אותם פסיכי,איזה מחירים הזויים),אם אתה שואל אותי ותקציבית זה אפשרי לילדים הייתי בוחר לפחות PRO 2 2000,אבל זה אני,ואצלי כל אחד עם מכשיר משלו.

2021-12-31_9-57-26.thumb.png.dc213b1cd2da8836d2b0d06c5629d67a.png

עכשיו אני רואה לפי התגובות שאנשים לא מבינים,יש גוף ויש ראשים,אלו שני דברים שונים !!!

2021-12-31_10-17-57.png.cd147e4551f62d150511ff5b72f4deef.png

אני אישית משתמש ב-CrossAction
הנה הסבר על כל הסוגים של הראשים.

https://www.electricteeth.com/uk/oral-b-brush-heads-comparison/

עריכה אחרונה על ידי קיורטוש אוטומוטיב
פורסם

מצב ניקוי לשון

באמת, לא צריך להגזים, אני חושב שכל הפיצרים האלה הם nice to have ומשתמשים בהם פעם ב.. אם בכלל אחרי ההתלהבות הראשונית. 

מה אני צריך כמה מצבים אם אני מצחצח כל יום אותו דבר, באמת לא מבין ואשמח להבין מה כל כך חשוב שמצדיק את התוספת

כפי שרשמתי אני אוהב את oralb ולא מתכוון להחליף מותג גם בגלל שיש לי מלאי של ראשים. 

פורסם (נערך)

מי דיבר איתך שצריך ניקוי לשון,חיישן לחץ ומהירויות זה כבר העדפה אישית,כמובן יש הבדל בסוג הסוללה בדגמים היותר רציניים,ומי אמר שבראון זה לא oral-b :D

תמשיך לקנות ב-50-100 ש"ח אף אחד לא מנסה לשכנע אותך לכלום.

עריכה אחרונה על ידי קיורטוש אוטומוטיב
פורסם
לפני 45 דקות, קיורטוש אוטומוטיב כתב:

מי דיבר איתך שצריך ניקוי לשון,חיישן לחץ ומהירויות זה כבר העדפה אישית,כמובן יש הבדל בסוג הסוללה בדגמים היותר רציניים,ומי אמר שבראון זה לא oral-b :D

תמשיך לקנות ב-50-100 ש"ח אף אחד לא מנסה לשכנע אותך לכלום.

רשמתי שבאמת אשמח להבין מה חשוב בחיישן לחץ ומהירות או כל פ'יצר כזה או אחר, ולגבי הבדלים בסוללה אשמח גם להבין מה ההבדלים.

אני לא מכיר את בראון ואף אחד כאן לא רשם כאן שזה oral-b או שהראשים מתאימים.

אני דווקא כן רוצה שישכנעו אותי כי אני לא מבין בזה, לא לכאן ולא לכאן, אין לי שום בעיה לקנות ביותר, רק רוצה להבין על מה אני משלם ואם אני באמת צריך את זה או שזה סתם גימיק.

פורסם
לפני 3 שעות, phpclub כתב:

בחיישן לחץ ומהירות או כל פ'יצר

התייעצתי עם רופא שיניים לגבי זה, החיישן לחץ חשוב לשמירה על בריאות החניכיים. כל שאר הפיצ׳רים זה די שטויות. 

אישית לי יש oral b מסדרת 9000 ולאישתי מסדרת 3000, שתיהן עם חיישן, באיכות הצחצוח אין שום הבדל. 

1640967029117888313371868559028.thumb.jpg.4976c11d5834db4b1314b33778e0c47d.jpg

יום טוב גם לך

פורסם

שנתיים פלוס עם ויטליטי, נכון להיום הסוללה התעייפה וצריך לטעון בתדירות גבוהה יותר. 

לגבי חיישנים, כשמתרגלים לחשמלי מבינים שזה לא כמו בידנית וקל מאוד להתרגל לא ללחוץ, מריצים על השיניים בעדינות והסיבובים של הראש עושים עבודה מעולה. 

פורסם

יש במקססטוק oral b כלשהוא

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 31.12.2021 בשעה 18:08, Igalz כתב:

התייעצתי עם רופא שיניים לגבי זה, החיישן לחץ חשוב לשמירה על בריאות החניכיים. כל שאר הפיצ׳רים זה די שטויות. 

אישית לי יש oral b מסדרת 9000 ולאישתי מסדרת 3000, שתיהן עם חיישן, באיכות הצחצוח אין שום הבדל. 

1640967029117888313371868559028.thumb.jpg.4976c11d5834db4b1314b33778e0c47d.jpg

ממליץ להוריד את הראשים ואת הפלסטיק העגול הצבעוני הזה ולנקות את המברשות. 

לא רק ספציפית אצלך. אבל פה קל לראות בשחורה שיש הצטברות של משחה עם מים שכנראה עפה בזמן הצחצוח

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...