אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,379 נושאים בפורום הזה
-
- 4 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, נשפך פח עם צבע לבן על חניה פרטית, עם איזה חומר אפשר להסיר? ניסיתי עם מים, סבון, טרפנטין וטינר ושימוש במברשת פלדה, אבל עדיין נשארו שאריות. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Transporter, -
- 7 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בהשוואה של ראש בראש מבחינת מטר ומפרט דירה, האם שכירות תעלה יותר בבנין קומות רגיל או במגדל?
הודעה אחרונה מאת סלע, -
- 9 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מחפש לרכוש להורים גריל גז עד 2000 שח יש לי ווברQ1200 וחשבתי לרכוש להם Q2200 אבל אני מפחד שהוא חלש, רק 12000BTU לעומת הקטן 8000BTU. ראיתי גם כל מיני BBQ באייס וCHAR BROIL CLASIC. לא ראיתי יותר מידי המלצות גודל בערך 37*60 שטח צליה, 2, 3 מבערים. מעדיף כאלה שבנויים עם עגלה אבל פתוח חופשי לכל דבר. שימוש פעם בחודש סטייקים, קבבים וכו... תודה
הודעה אחרונה מאת electric, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, זוגתי מתעתדת לטוס לארהב. אוהבת טיולים, נוף וכו'. שופינג גם אחלה. תחילה היא נמצאת 5 ימים בכנס בסן דייגו. יש משהו לעשות שם בערבים או בצהריים חוץ מלרדוף אחרי תנינים? לאחר מכן יש לה 4 ימים לבחור יעד איזה שבא לה (כולל טיסת פנים שבאה בחשבון). בסוף יש לה 10 ימים במנהטן שם אנחנו סגורים לגמרי ומכירים והכל כבר סגור כולל מגורים וכו'. ההתלבטות היא לגבי ארבעת הימים באמצע, המלצתי לה על סן פרנסיסקו שזו עיר יפה ומעניינת אודה להמלצות אם יש לכם על מקומות שם. בנוסף אם יש מחשבות אחרות מה אפשר לעשות בארבעה ימים לפני המעבר לניו יורק שהוא לא סן פראן אשמח לכל עצה. יש לה רישיון ואפשר לשכור רכב אם זה אומר טיול מאוד יפה ומגניב אבל לא…
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- 7 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום ומועדים לשמחה. בן אחי גר באחד המושבים בשרון, בשכירות, עקב העבודה שלו והורי אישתו שגרים באזור. אין לו כוונה לעבור כרגע. אבל, בהחלט מעונין לרכוש דירה לצורך השקעה, ואולי אולי לעבור אליה בעתיד (סבירות נמוכה מאד). לענין: הוא משום מה דלוק על באר שבע. לטענתו זאת עיר שרק תתפתח ותתייקר, יש בה תחנת רכבת, אוניברסיטה, בית חולים וכו'. הוא שמע שיש בנייה חדשה בעיר ומחפש 3 חדרים. דירה. אמרתי לו שאעזור לו בחיפושים, אבל לדעתי יש צורך במתווך עקב המרחק הפיזי. מה דעתכם לגבי מתווך, האם יש המלצות לכזה, האם זה נכון או שניתן בכל זאת למצוא (ברשת?) מידע שיחסוך עמלת תיווך, מי מהשכונות החדשות הניבנות כעת (או שניבנו כבר) מומלצות? האם מתוכנן בעיר מערך הסעים המוני כמו הקו האדום (ודומיו)…
הודעה אחרונה מאת Michazzz, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
ראיתי שאנשים מתקינים נורת UV מעל הסוללה של המזגן בטענה שזה לא מאפשר לעובש, חיידקים ווירוסים להתפתח עליה לאורך זמן, מה דעתכם בנושא? Amazon.com: REKO Lighting R2000 Air Purifier Whole House Uv uvc Light in Duct for HVAC Ac (Air Conditioning) Duct : Tools & Home Improvement
הודעה אחרונה מאת student, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם, לאור כמות שירשורי האודיו בזמן האחרון החלטתי לפתוח שרשור משלי, בתקווה שתוכלו לעשות לי קצת סדר בדברים. לאחרונה קיבלתי מחבר סט רמקולים 2.1 של פיוניר, ללא מגבר (להבנתי נשרף): היות וכרגע השמע אצלי בסלון מגיע מהרמקולים הפנימיים של הטלויזיה (שהם על הפנים אפילו ביחס לרמקולים של טלויזיה) לקחתי את הרמקולים בתקווה שאוכל להגביר אותם בזול, כאשר גם איכות סבירה תהיה שיפור משמעותי מהמצב הקיים. חשוב להדגיש שבזמן שאני אוהב ציוד איכותי (למרות שאני לא אודיופיל), המטרה היא להגיע לתוצאה סבירה במחיר נמוך (לא יותר מכמה מאות שקלים במקסימום), ואולי ללמוד קצת על הדרך. לרמקולים וגם לסאב יש חיבורים רגילים של רמקולים, מהסוג הזה: …
הודעה אחרונה מאת RedLabel, -
-
שלום חברים, לפני כמעט שנה נפרדתי מהאקסית אחרי שנתיים ביחד ומאז לא מצליח למצוא אף אחת לזוגיות. יצאתי עם לא מעט בחורות שהכרתי בokcupid וטינדר אבל חוץ מסקס פה ושם - לא יצא לי כלום. פעם לי לא מתאים, פעם להן לא מתאים. אני בן 29 ככה שרוב החברים שלי כבר נשואים עם ילדים או בדרך לשם, לא יכול לצאת איתם לברים או להכיר דרכם. אין לי ידידות, עובד בעיקר עם גברים והתחביבים שלי הם גבריים. מרגיש שכרגע האפשרות היחידה שלי להכיר מישהי היא באמצעות אפליקציית הכרויות, וכידוע ההיצע שם לא להיט. אשמח לעצות מחכמי הפורום...
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 615 צפיות
לבעלי GOPRO 7 ומעלה או SESSION 5 (זה מה שיש לי), בחודשים האחרונים אם שמתם לב האפליקציה איבדה כמה מיכולות ההגדרות המתקדמות שלה, בין היתר שימוש ב- PROTUNE, או שינוי פיצוי חשיפה. יש לגופרו קושחה שהיא כרגע בבטא, שהיופי שבה - אפשר לשלוח למצלמה פקודות והגדרות בצורה מאד נוחה וחכמה, יש אפליקציה ייעודית לטלפון שמכילה את כל הפיצ'רים וההגדרות המתקדמות, ואחרי שבוחרים מה שרוצים לשנות, נוצר QR CODE על המסך, פשוט מראים אותו למצלמה והיא מעדכנת את עצמה בהתאם, גאוני ופשוט, שימושי גם אם יש את זה בתפריטים במצלמה כי לפעמים היא מותקנת בצורה לא נגישה, ולא רוצים להפעיל WIFI כדי לחסוך סוללה. כמובן שאפשר גם להדפיס אותם על כרטיסים מוכנים מראש למצבים שגם הטלפון לא נגיש (מאד נפוץ בפעילויות …
הודעה אחרונה מאת misterb, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 13 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום רב, אני מעוניין להזמין 8 מזגנים לבית פרטי שנמצא בשלבי בנייה - בניית בלוקים, גג שטוח [לא רעפים], מיקום גאוגרפי - יהודה ושומרון [ליד אריאל] להלן גודל החדרים: א. קומה ראשונה: 1. סלון+מטבח+פינת אוכל+מדרגות לקומה שנייה - כ-100 מ"ר, גובה תקרה 3.4 מטר. [טורנדו 55 GREEN SQ 3PH] 2. יחידת דיור (סלון+מטבח) - 22 מ"ר. [ISKA 22X WIFI] 3. חדר שינה ביחידת דיור (ממ"ד) - 10 מ"ר. [ISKA 16X WIFI] 4. חדר משחקים - 10.2 מ"ר. [ISKA 16X WIFI] ב. קומה שנייה: 1. חדר ילדים - 13.2 מ"ר. [תדיראן 14 JOY] 2. חדר ילדים 11.6 מ"ר. [תדיראן 10 JOY] 3. חדר ילדים 11.6 מ"ר. [תדיראן 10 JOY] 4. יחידת הורים 20 מ"ר. [תדיראן 21 JOY] סד"ע …
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 36 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שאלה קצת מוזרה: אין לי מושג במצלמות ואני מחפש מצלמה חובבנית טובה כדי לצלם את הילד והמשפחה חשוב לי שאפשר יהיה לצלם וידאו ותמונות באיכות טובה ( מספיק טובה להדפסת אלבומים למשל) בפשטות בלי להכנס לקונפיגורציות מקצועיות. ושיהיה אפשר לעשות את האפקט עם הפוקוס (כמו הפורטרייט מוד באייפון) כמו שאמרתי, אין לי מושג בצילום ובמושגים הרלוונטיים, לא יודע מאיפה להתחיל ומה לחפש כדי להיסגר על דגם כלשהו. מבחינת תקציב מעדיף שיהיה כמה שיותר זול, נניח באיזור ה500-1,000 שח, יש כזה? אולי יד 2? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
שלום חברים יקרים יש פה קצת אנשים שמכירים אותי, ולאלא שלא אז אני יספר קצת עליי אני בהשכלה הנדסאי בניין עם נסיון בביצוע כשנה וחצי בערך. פתחתי שרשור דומה בעבר אבל אני מעדיף לפתוח שרשור חדש. אני באמת שוקל בכובד ראש לעשות ההסבה לתחום טכנולוגי- הכיוון הוא להייטק. אני מחודש ינואר מחפש עבודה בכל תחום ביצועי שקשור לבניין ותשתיות, הייתי בראיונות בכל מיני חברות ואני חייב להגיד שיש זלזול מוחלט בהנדסאים ( מלבד מנהלי עבודה מוסמכים) ולא משנה כמה שנות נסיון יש לך בביצוע. אני מאמין שאם היה לי תואר בהנדסה היו מתייחסים אליי אחרת- מעסיקים מרשים לעצמם לזלזל בעובד עוד בשלב הראיון, ואני יספר קצת על הראיונות שעברתי: * הייתי בראיון בחברת ביצוע בתחום המעליות…
הודעה אחרונה מאת חולה רכב#1, -
- 3 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת מסך של טלוויזיה חדשה 4K מה הדרך הכי טובה לנות את המסך עצמו בעדינות וללא נזק?
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
- 6 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
גג קומה 3 משרת את דיירי דירות 1\3\5 גג קומה 4 משרת את דיירי דירות 2\4\6 בדירה 5 יש נזילה. כל הבניין משתתף או רק דירות 1-3-5? הגגות מופרדים על ידי קיר וקומה שלמה. בתמונה גג קומה 3 שצולם מגג קומה 4 הגגות מנ
הודעה אחרונה מאת dani666, -
- 6 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
משאירים אותו בבית לחג מארגנים דוג וולקר שיוריד הכלב 3 פעמים אבל הכלב בדיכאון שאנחנו לא בבית ולא אוכל ולא שותה. הקערות מלאות שחוזרים הביתה-שמח ואז הולך לאכול ולשתות. מה נעשה? יש פה בעיה? יש פיתרון לבעיה?
הודעה אחרונה מאת Katom, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 21 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אהלן כולם מאז יומי הראשון בפורום אני נפעם מכמות הידע המטורפת פה. שאפו לכולם. אני ורעייתי רכשנו דירה, ואנחנו לא מבינים כלום, כולל כלום בדברים הללו. ביום שישי היינו בבית, וראיתי שם כמה דברים שהעלו בי שאלות: 1. יש צינורות שיוצאים מהקירות בכל חדר, ונראה שזה צנרת ניקוז למזגן, כי אני רואה שזה יורד ומגיע לנקודות ביוב ברצפה. מה יועיל לי צנרת ניקוז אם אין צנרת נחושת? אני לא רוצה תעלות על הקיר, והרי כדי להכניס אותה לקיר צריך לחצוב בקיר. האם עצם בניית הקיר מבלוק איטונג מקלה על המצב? אני עושה את כל ההתקנות, ורציתי לדעת איך מבצעים חציבה בבלוק איטונג - האם זה שונה מבלוק? אותו דבר? קל יותר? קשה יותר? 2. יש בתכניות X שקעים במטבח, ומכיוון שכ…
הודעה אחרונה מאת roeibf, -
-
לפני שבועיים בניין ברמת גן פונה וקרס, היום בניין בחולון קרס וזה קורה בלי רעידת אדמה. המון בניינים ישנים שבנויים על עמודים, בני 50 שנה ויותר. מה לדעתכם התרחיש שיקרה עם רעידת אדמה ראשונה משמעותית?
הודעה אחרונה מאת roeibf, -
כיצד אוכל לצפות ב"אחים לנשק" (BAND OF BROTHERS) באיכות טובה עם תרגום עברית, גם בתשלום זה בסדר 1 2
מאת ניקו פ.-
- אחראי פורום
- 13 עוקבים
- 29 תגובות
- 10.8 אלף צפיות
היי, לנטפליקס ואמאזון פריים אין את הסדרה. HBO MAX אני לא מצליח להתחבר כי זה רק בארה"ב והוא גם מזהה VPN. אין לי בעיה לשלם על זה. אין לי בעיה גם עם טורנטים אבל לא מצאתי. אם מישהו מכיר/יודע אודה לעזרה.
הודעה אחרונה מאת khc, -
-
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ובכן, לאחר החג הזה כבר לא אוכל למשוך עוד עם הקיים, הסוכה זקוקה להחלפת קירות הבד. מניסיונכם: היכן עדיף לרכוש - סוכות ירושלים או סוכות נחלים? או אולי המלצה של מישהו אחר? אני זקוק לבד עם טבעות/עיניים לטובת החיבור לשלד הסוכה. תודה.
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
- 7 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מיחזור בקבוקי זכוכית: מי מנקה ומחטא אותם - מפעל המשקאות או חברה חיצונית? אם מותר להשתמש מחדש בבקבוקים - האם אפשר להשתמש מחדש גם בצנצנות מזון למשל ריבה/ממרח/שימורים...? האם אפשר להשתמש מחדש (אחרי חיטוי) בפקקים של בקבוקי פלסטיק?
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 5 עוקבים
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום. פתחתי לא ממזמן שרשור על מזגנים ביתיים והחלטתי ללכת כל מזגן תדיראן לכל חדר ואחד מיני מרכזי למטבח סלון רציתי לשאול מה ההבדל בין הדגמים השונים של מזגן 1 כ״ס מלבד פיצ׳רים כמו וויפיי וטיהור אויר ? האם איכות החומרים שונה? אמינות? כי ההבדל במחיר לא כל-כך זניח למשל תדיראן אלפא 10 עולה1850 תדיראן סופרים 10 עולה כבר 2150 תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
מיקסר Kitchenaid 1 2 3 4 9
מאת michaelbe6-
- אחראי פורום
- 21 עוקבים
- 127 תגובות
- 19 אלף צפיות
https://www.newpan.co.il/product/?product=1343 בוקר טוב לחברי הפורום. נפל הפור בקרב נשות הבית-המיקסר בקישור ירכש אבל רוצים בורוד משי 😮 את הצבע הספציפי הזה מצאתי במספר אתרים אבל במחיר הרבה יותר גבוה מצבע אדום למשל.. האם יש כאן בקרב חברי הפורום מישהו שעוסק בתחום מוצרי החשמל ויכול לתת לי הצעת מחיר למיקסר הספציפי הזה? תודה.
הודעה אחרונה מאת ST12345, -
-
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן חברה, בית יחסית חדש, גרים בו כשנה וקצת אחרי שהתאכלסנו. לפני כחודשיים בערך לא היו לנו מים חמים וזה הסתדר לבד. בימים האחרונים שוב זה חזר, אתמול לא היו לנו מים חמים כלל. יש לנו לוחות סולארים ודוד שמש. אשמח להכוונה ראשונית מה לעשות ובמידת הצורך אזמין את החברה או טכנאי. תודה
הודעה אחרונה מאת om2, -
-
- אחראי פורום
- 5 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הברז התפגר ודולף מכל הכיוונים. אשמח לשמוע היכן ניתן להשיג באזור המרכז? מי יהיה פתוח מחר בחג? אני חושב שאולי ביפו או כפר קאסם? אשמח להמלצות. תודה וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 עוקבים
- 28 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
מדובר ביחידת דיור שכורה 2.5 חדרים, כאשר יש מזגן רק באחד מהחדרים. אז, מאחר ומשבר האקלים לא הולך לשום מקום בזמן הקרוב, אני חושב כבר הרבה זמן לקנות מזגן נייד, ולנייד אותו בין חדרים שאין בהם מזגן. אני יודע שמזגן מפוצל רגיל עדיף בכל פרמטר, אבל אין לי אפשרות להתקין כזה, וגם אין מקום לתקוע מזגן חלון (יש סורגים), אז מזגן נייד הוא האופציה היחידה מבחינתי. אני מבין שהם מרעישים, אבל אני לא הולך לישון איתו (מקסימום לעבוד מהבית כשאני יושב עם אוזניות). אז ראיתי שלושה דגמים, כאשר יש אלף שקל הבדל בין מזגנים עם פרמטרים דומים: אלקטרה רילקס 14, מחיר 1790 ש"ח https://www.payngo.co.il/catalog/product/view/_ignore_category/1/id/37…
הודעה אחרונה מאת yd b-4, -
-
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז שמתי לב לאחרונה שהמכשיר התחיל קצת לעשות צרות, יש נזילה שלא הצלחתי להבין מהחלק הקדמי של המכשיר, בנוסף, הזרם של המים נהיה חלש משמעותית ותכל'ס מדובר במכשיר לא זקן במיוחד שהתחיל לעשות צרות דיי מוקדם מהרגיל. מאחר ואין לי לצערי יותר מדי נסיון וידיים לטפל בנ"ל לבד, האם מישהו נתקל בתופעה ראשית ויוכל להמליץ על בעל מקצוע באיזור המרכז?
הודעה אחרונה מאת redroze, -
העתיד כבר כאן - והעתיד נראה טו-אוב!!! __ מסתובב בדיזינגוף סנטר עם אמא שלי (היא פוחדת להשאיר אותי לבד בבית) פתאום רואה עמדה מוזרה כזו - מעין זירה שבאמצע יש בנאדם שהתחפש לאלפא (נדמה לי?) מהפאואר ריינג׳ר, נו העוזר הדפוק הזה של זורדון שהולך מצחיק ומדבר עם הידיים כאילו הוא על הספקטרום. מתקרב קצת ומגלה שזו עמדת מציאות מדומה, ממש כמו שקראתי במעריב לנוער!! מבקש מאמא שתתרום לי עשרים שקלים למאמץ המלחמתי, נכנס לזירה, שם את המשקפיים - וואו. זה מגניב לאללה! יש לך ג׳ויסטיק מוזר כזה ביד, והרובה שלך יורה כדור אחד כל פעם ואז לוקח לו מס׳ שניות להטען. אני משחק מול מישהו אחר - 1 על 1, צריך לאגף אותו ולהיות מאוד זהיר עם התחמושת. הגרפיקה מפוקסלת לגמרי, אם אפשר לקרוא לזה גרפיק…
הודעה אחרונה מאת misterb, -
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי אשמח להתייעצות. מחפש טרקטורן לילדה בת 4, חשוב שיסע בשטח. תקציב 3-5 אלף, זה מה שמצאתי - https://toysandmore.co.il/ProdDetails.aspx?prodid=1980 אשמח להמלצה. תודה ליאור
הודעה אחרונה מאת אורח לרגע, -
קיבלתי בדואר הצעה להלוואה לכל מטרה - מאושרת מראש מהבנק: אין לי מינוס, או פעילות מיוחדת בחשבון. והם עדיין דוחפים הלוואות. בעיני זה נורא - סתם יגרום לאנשים שלא צריכים להתפתה, יכניס אותם עוד יותר לחוב, יעודד צריכה לא יעילה (כשנופלת עליך הלוואה ככה, זה לא מגיע כחלק מתכנון כלכלי נכון) וכ״ו… האם זה בכלל חוקי?
הודעה אחרונה מאת snoop90, -
- 6 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
זה לא קרה לי אף פעם שם
הודעה אחרונה מאת DareDevil,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,803 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- T_A
- Elchanan99
- redroze
- SlowRide
- גולדן191
- תמון
- tan tan
- אליה
- גולד1
- davemustaine87
- David32
- asix