Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מיקסר Kitchenaid


michaelbe6
שימו לב! השרשור הזה בן 948 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תתבייש לך ! בגללך קניתי כזה לאשתי !

חסר לו שהוא לא יסחב את העליות להר מירון עם כל המשפחה והפקלאות...(;-

  • מצחיק 1
  • מעניין 1

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • 4 שבועות מאוחר יותר ...

עדכון:

 

כבר עשינו איתו כמה נגלות והבחור עושה עבודה. לא הגענו ל 2.5 ק"ג בצק אבל ל 1.5 ק"ג משקל כולל הוא ממש אחלה.

  • אהבתי 1

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • 5 חודשים מאוחר יותר...

מקפיץ לצורך שאלה,משום מה דוד גוגל לא עוזר הפעם

מיקסר קנווד CHEF XL שנרכש בינואר 2020,עד השבוע עבד בסדר (האישה משתמשת פעם בשבוע\שבועיים,לפעמים יותר\פחות)

עכשיו לא בא לו להקציף (האישה טוענת שהבעיה בפודינג\בקצפת,ועוד קראה שקשה לו בגלל שהקערה גדולה [6ליטר])

לי זה לא נשמע,אחריות כבר אין כאמור (אני בכלל טוען שמחוסר שימוש הבלאי מואץ..מכשירים אמורים לעבוד בקצב שוטף,אפילו אם פעם\פעמיים בשבוע)

אז לפני שאני מחפש תחנה מורשית ברימאג או חבר עם מעבדה שיבקש לראות את הארנק קודם - יש עצות ?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תתחיל בעצמך - לך תבדוק מה זה "לא בא לא להקציף". יכול להיות שאיזה כפתור לא במקום או שהמטרפה לא יושבת טוב או משהו כזה.

 

חוץ מזה - RTFM. וקנווד מחזיקה את ספרי ההוראות ברשת, לפי מספר דקם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מקציף אבל חצי כח (כאמור עד לפני לא מזמן הכל עבד תקין)

חוברת היא קוראת והולכת לפיה לפני כל פעולה (ייאמר לזכותה)

מתחילים מהקל לכבד,מחר ננסה עם קצפת ופודינג אחרים (לך תדע,אין הגיון),אם כלום לא משתנה נמשיך הלאה.

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

נסו פשוט להקציף.  עזבו את הפודינג.  שמנת לקצפת או חלבון ביצה.

שימו גם לב מה בדיוק אתם עושים (באיזו מהירות אתם עובדים, האם משנים וכו').

 

אם עדין יהיו בעיות - חזרו לספר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק אשתי הכינה אתמול קילו קמח לבצק של ספינג', למיטב הבנתי כ 1.6 ק"ג בצק, והמיקסר עשה את זה בלי להתרגש. אמרה לבדוק את החיבור לידית ההקצפה, שאולי צריך לכוון אותה כלפי מטה בכדי שתגיע לכל הנוזל. אם היא מכוונת גבוה מידי אז בתחתית הקערה ישאר הנוזל ולא יוקצף. 

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...