Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מיקסר Kitchenaid


michaelbe6
 שיתוף
עוקבים 20

פוסטים מומלצים

לפני 8 שעות, sperial כתב:

אשתי חובבת אפיה מגיל 12. כבר אי אילו שנים זה כולל גם לחם, ובדרך כלל די כבד.  לדעתי היא אופה בדרך כלל 2 כיכרות לפחות בכל מנה, אם צריך אשאל אותה הערב.

 

איפה מיוצר? לא יודע. אם אתה סקרן אנסה לבדוק את הקופסה, למרות שהיא לא במקום הכי נגיש במחסן. זה מסוג הדברים שאנחנו לא בודקים אלא סומכים על ה-QC של היצרן.

אתה בטוח שיש לך את ה Kenwood KM630?

הוא קיבל ביקורת ממש רעות בזאפ.

 

אתה יכול לבדוק כמה קילו היא מכינה בכל נאגלה?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

 

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

 

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • תגובות 113
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

היי,  אין בעיה לערבב איך שרוצים, גם בבלנדר. זה לא קריטי. יש 3 פואנטות חשובות בסדר עולה, מהכי פחות חשובה לחשובה ביותר: מקום 3: ללוש כמה שפחות אחרי שהגעת לצורה של הבצק. לא ללוש 10-15 דקות כמו

כנראה שעל זה הם שמעו. בכל מקרה, אני מספיק מבוגר בשביל לא להתחיל להיכנס לפינות שאני לא אדע לצאת מהם.. שיבררו, שיחקרו, שיחליטו , שיקנו.. אחרי זה אי אפשר לבוא בטענות אלי 😃

נרכש הדגם הזה ב1250. לדעתי תמורה טובה למחיר . תודה לכל מי שניסה לעזור.

תמונות שפורסמו בשרשור

שאלתי.  1 ק"ג קמח. שתי  ככרות כבדות, צפופות וכבדות. האפיה על תבניות בגודל מלא בתנור, כלומר מדובר בככרות גדולות. כשנחה הרוח גם חלות קלועות עצומות, אבל אלה יותר אווריריות.

 

המכשיר אצלנו בסביבות 5-6 שנים, לא מצאתי כרגע את קבלת הרכישה אבל מדובר ברכישה ספונטנית בדיוטי-פרי, אשר לא הסתמכה על ביקורות אלא על הניסיון הטוב עם מוצרי קנווד קודמים ועל המחיר הנוח (היה במבצעי ה-$200).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
אמת, אבל הכוונה היא בעיקר להחליף בצקים שאחרת היינו קונים. נהנים מאוד להכין פיצות בבית, אבל היות ואני אחראי על הלישה זה מתחיל להימאס. אותו דבר לחלות שאנחנו קונים אבל יהיה נחמד לעשות בבית. מעבר לזה, לא חושב שזה יגביר משמעותית את האפיה.
אני אהיה שמ*ק כמה שניות ואלך.
פיצה לא לשים. כמה שפחות התעסקות, בניגוד ללחם.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

  • רעיון טוב! 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

אתם משתמשים במיקסר בעיקר עבור בצק?  אז למה לא לרכוש אופה לחם?

לפני שבוע רכשנו את זה  https://sarig.com/morphyrichards/product-category/shop/מטבח-ראשי/בישול-ואפייה-ראשי/אופה-לחם/ 

המטרה העיקרית היא לצורך אפיית לחם עם טיימר לשעות הבוקר.  

אבל השתמשנו בו גם לצורך לישה והתפחה של הבצק בלבד - עובד מעולה ומתמודד יפה גם עם קילו קמח  (אבל צריך להוציא אחרי הלישה - אין מקום להתפחה של קילו קמח). 

לחם הוא יכול לעשות עד 600 גרם קמח, עלה במבצע רק 370 ש"ח 

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא "אנחנו" כיון שהתפקיד שלי במטבח הוא  לטפל בהדחת הכלים 😉.

 

בחנו בעבר את האפשרות לרכוש אופה לחם, ירדנו מזה כיון שהדבר האחרון שאנחנו צריכים הוא עוד מכשיר שיתפוס מקום על השיש, שגם כך צפוף. המיקסר משמש להרבה אפיה, לא רק של לחם, וגם כבלנדר (קנינו את האבזר ב-200 ש"ח).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

ספיראל - תודה.

אגב ניתן לראות את ארץ הייצור על התוית / מדבקה שנמצאת על המכונה. בד"כ בתחתית שלה. אבל כאמור לא קריטי.

 

ניטש - אני מניח שאתה יודע, אבל בכל זאת אחלוק איתך שאבן שמוט גדולה בתנור האפייה הביתי מחוללת נפלאות בכל הקשור לאפיית פיצות 👍

  • רעיון טוב! 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 11 שעות, ניקו פ. כתב:

אני אהיה שמ*ק כמה שניות ואלך.
פיצה לא לשים. כמה שפחות התעסקות, בניגוד ללחם.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
 

זה לא תלוי במתכון? אשתי מצאה לאחרונה מתכון לבצק פיצה שבכלל עושים אותו עם מעבד מזון, עם סכינים במהירות גבוהה. יוצא מעולה.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 4 שעות, sperial כתב:

זה לא "אנחנו" כיון שהתפקיד שלי במטבח הוא  לטפל בהדחת הכלים 😉.

 

בחנו בעבר את האפשרות לרכוש אופה לחם, ירדנו מזה כיון שהדבר האחרון שאנחנו צריכים הוא עוד מכשיר שיתפוס מקום על השיש, שגם כך צפוף. המיקסר משמש להרבה אפיה, לא רק של לחם, וגם כבלנדר (קנינו את האבזר ב-200 ש"ח).

 

כל אחד והתחביבים שלו, לי יש הרבה צעצועים חשמליים במטבח.  

 

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 19 שעות, sperial כתב:

שאלתי.  1 ק"ג קמח. שתי  ככרות כבדות, צפופות וכבדות. האפיה על תבניות בגודל מלא בתנור, כלומר מדובר בככרות גדולות. כשנחה הרוח גם חלות קלועות עצומות, אבל אלה יותר אווריריות.

 

המכשיר אצלנו בסביבות 5-6 שנים, לא מצאתי כרגע את קבלת הרכישה אבל מדובר ברכישה ספונטנית בדיוטי-פרי, אשר לא הסתמכה על ביקורות אלא על הניסיון הטוב עם מוצרי קנווד קודמים ועל המחיר הנוח (היה במבצעי ה-$200).

במכשיר אצלך למטה, כתוב הדגם.

יש שם עוד אותיות ליד הדגם?

איזשהו תת דגם?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

 

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

 

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 11 שעות, BarryG כתב:

זה לא תלוי במתכון? אשתי מצאה לאחרונה מתכון לבצק פיצה שבכלל עושים אותו עם מעבד מזון, עם סכינים במהירות גבוהה. יוצא מעולה.

 היי, 

אין בעיה לערבב איך שרוצים, גם בבלנדר. זה לא קריטי. יש 3 פואנטות חשובות בסדר עולה, מהכי פחות חשובה לחשובה ביותר:

מקום 3: ללוש כמה שפחות אחרי שהגעת לצורה של הבצק. לא ללוש 10-15 דקות כמו לחם, כי אז הבצק יצא מתאים ללחם וללא לפיצה. לא גמיש, קשה, לא טוף. בתכס חצי דקה של לישה ויש כדור. לא צריך יותר.

מקום 2: להשתמש בקמח עתיר חלבון, כמו קמח 00 למשל.

מקום 1: התפחה אטית. להתפיח את הבצק במקרר 48 שעות. קצת יותר  וקצת פחות לא נורא וגם 24 שעות זה בסדר, למשל. 

כלל 1 פשוט מעלה כל פיצה בכמה רמות. הבצק נהיה הרבה יותר גמיש, הרבה יותר פריך מבחוץ ורך מבפנים. הפיצה גם נשמרת יותר ככה לאחר האפייה (אני מת על פיצה קרה ביום למחרת) ולא הופכת לגוש אבן בצקי במקרר. יותר קל וכיף לעבוד איתו והטעם שלו יותר טוב.

 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • רעיון טוב! 4

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 12 שעות, ModChiP כתב:

במכשיר אצלך למטה, כתוב הדגם.

יש שם עוד אותיות ליד הדגם?

איזשהו תת דגם?

עד כמה שראיתי לא מצויין תת דגם. תוצרת סין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני 12 שעות, ניקו פ. כתב:

 היי, 

אין בעיה לערבב איך שרוצים, גם בבלנדר. זה לא קריטי. יש 3 פואנטות חשובות בסדר עולה, מהכי פחות חשובה לחשובה ביותר:

מקום 3: ללוש כמה שפחות אחרי שהגעת לצורה של הבצק. לא ללוש 10-15 דקות כמו לחם, כי אז הבצק יצא מתאים ללחם וללא לפיצה. לא גמיש, קשה, לא טוף. בתכס חצי דקה של לישה ויש כדור. לא צריך יותר.

מקום 2: להשתמש בקמח עתיר חלבון, כמו קמח 00 למשל.

מקום 1: התפחה אטית. להתפיח את הבצק במקרר 48 שעות. קצת יותר  וקצת פחות לא נורא וגם 24 שעות זה בסדר, למשל. 

כלל 1 פשוט מעלה כל פיצה בכמה רמות. הבצק נהיה הרבה יותר גמיש, הרבה יותר פריך מבחוץ ורך מבפנים. הפיצה גם נשמרת יותר ככה לאחר האפייה (אני מת על פיצה קרה ביום למחרת) ולא הופכת לגוש אבן בצקי במקרר. יותר קל וכיף לעבוד איתו והטעם שלו יותר טוב.

 

מה עושים עם הדביקות? פשוט מוסיפים קמח עד שלא דביק מדי?

אתה כנראה עם קצת גנטיקה פלסטינית בדם אם אתה מנסה למכור לנו סיפורים על הרעשה ארטילרית פעם שלישית רצוף בגילך.
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

כן, אבל אחרי ההתפחה. לתת לו לתפוח קצת דביק זה בסדר. לקמח את משטח ברידוד/מתיחה ולעבוד זריז. בלי להתעסק איתו יותר מדי.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • 6 חודשים מאוחר יותר...

שלום לכולם,

לאחר חיפוש באופטופיק לא מצאתי משהו שמתאים אז מקפיץ כאן. רוצה להפתיע את אשתי במיקסר, עד היום השתמשנו במעבד מזון ובלנדרים למיניהם (לא סגור על בדיוק מי עושה מה אבל יש כ 5 מכשירים קטנים יחסית). 

מחפש מיקסר פשוט, חזק ואמין. לא קריטי הצבע. מקווה לא לסתבך ביותר מ 2,000 ש"ח וגם אם יש משהו משמעותית יותר זול זה יתקבל בשמחה.

שימוש ביתי לעוגות ופיצות ע"ב שבועי / פעמיים בשבוע בד"כ אך לאחרונה מרוב קרנון בבית יש אפייה מוגברת, מאמין שיירגע כשכולם יתחסנו...(;-

 אחריות ארוכה/מוארכת תתקבל בברכה. אז אם הבנתי נכון צריך לחפש:

קערה 7 ליטר

כמה שיותר אביזרים

 

1000W ומעלה

 

קראתי שקנווד וקיטשן אייד נחשבים טובים, אשמח להמלצה על דגם ספציפי. תודה לעונים !

 

מצאתי את זה:

 

מיקסר קנווד זהב דגם KENWOOD KMIX METAL KMX761Y

https://www.payngo.co.il/253792.html

 

 

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

קערה - כמה שיותר גדולה.

אביזרים - כמה שפחות!

במילים אחרות, עדיף את הדגם הכי חזק בסדרה אבל נטול אביזרים מאשר דגם המצ'וקמק בסדרה עם מיליון אביזרים מצ'וקמקים.

 

אתה לא יכול לטעות עם אף אחד מהם - קנווד/קיטשן אייד. שנינם מאריכי ימים אם לא מערבלים בהם בצק במהירות גבוהה (מה שאתה לא אמור לעשות עם שום מכשיר שהוא).

 

אצלי עובד קבוע (3 פעמים בשבוע לפחות) דווקא איזה בוש שאמנם לא התפרק ועובד יפה טפו טפו טפו, אבל יש בו איזו שבריריות פלסטיקית שלא באה לי בטוב אז אני לא ממליץ.

 

עריכה:

עכשיו כשאני נזכר בזה, קניית המיקסר הייתה נקודת המפנה בבית אצלנו מבחינת "מי מבשל" (האישה תפסה את הפיקוד). מכשיר מאוד שימושי, לא תצטער.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
 שיתוף

×
×
  • תוכן חדש...