Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מיקסר Kitchenaid


michaelbe6
שימו לב! השרשור הזה בן 940 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

תודה. בבישולים אני לא חזק וזה זה דוקא מכשיר שאמור להקל על אשתי והבנות עם המלאכה. אני אמשיך להתרכז במלאכת החמורים של הגינה, הניקיונות הקשים וכד'.

הכי קרוב לבישול זה הכנת הזיתים שלי, שבדיוק בעיצומה...(;-

אשמח לעוד תגובות עם דגמים ספציפיים

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

Double entry. אפשר למחוק.

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

@ניקו פ.יש לך המלצה לאבן שמוט מסוימת או כל אחת שאמצא (כמו בפוקס הום למשל) תהיה טובה?

אני מניח עליה את הבצק ומכניס לתנור על הרשת כרגיל?

 

מתכון מומלץ לבצק? :)

 

תודה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הקורונה הביאה איתה גל אפיה ולישה.
הקיצ'ן אייד לטעמי ממש לא שווה את מחירו. מנוע חלש לבצק מעל 1 ק''ג . הקנווד סביר ותלוי בדגם.
מה שעושה עבודה מדהימה הוא מכשיר קטן : AKM 6220 . (קיצור של Ankarsrum.). אמנם 600W אבל עושה בית ספר לקיצ'ן אייד . הוא נראה ישן, הוא יקר כמו מנוע דיזל (4000) ועני באביזרי חיתוך. מגיע עם 10 שנות אחריות מפגוש לפגוש.

לכן לטבח הישראלי המזדמן ניתן לקחת מנוע בנזין . משהו חלש (אבל מגוון יותר ) כמו קנווד 4102s xl ב ₪1570 במבצעים מזדמנים.

שוב , כמו במצלמות , הוואט של המנוע לא פרמטר אמיתי לאיכות התמונה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ניסיון טוב עם מספר קנווד - אחד שהחזיק 30 שנה, שני שהיה מוצלח אבל הוחלף בגלל קערה קטנה מדי (עבר לדור הבא) והנוכחי מסדרת מייג'ור, שאינו נמכר יותר. חזק ועומד יפה במשימות האפיה האינסופיות של אשתי. עוד יתרון - יש לו חיבורי מהירות גבוהה (למשל לבלנדר) ומהירות נמוכה (למשל למטחנת בשר). המכשיר מגיע עם 3 אבזרים בלבד - מקצף, וו לישה וגיטרה - אבל יש עוד עשרות אבזרים שאפשר לרכוש בנפרד לפי צרכיכם. אנחנו, למשל, רכשנו בלנדר. לטחינת בשר העדפנו מכשיר ייעודי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם מחפש מתנה לבית כי נמאס מהקנווד הגדול (עם כל החלקים)  שכבר מאוס, מחפש משהו איכותי וקומפקטי (קטן שלא תופש הרבה מקום) שיהיה זמין על השיש, ולא במחסן בגלל מעמסה במטבח קטן. (חוץ מזה צריך להתקדם)

 

מכיר את Ankarsrum מיקסרים איכותיים אבל המחירים באמת גבוהים. KitchenAid גם יקרים למרות שיש דגם בסופר דיל את 5KSM175 במחיר של  1200 ש"ח (מישהו התנסה בו?) או את QA408 | MOULINEX בחצי מחיר שיכול להיות שגם יתאים לאפייה עוגות פעם בשבוע. האמת אין לי ידע על חברת MOULINEX מבחינת אמינות למרות שהמחיר מתאים לדרישות שלנו. 

יש להם גם  KMX750 KENWOOD במחיר של 1300 ש"ח. (לי יש הנחה נוספת) 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון
לפני 4 שעות, save כתב:

מה שעושה עבודה מדהימה הוא מכשיר קטן : AKM 6220 . (קיצור של Ankarsrum.). אמנם 600W אבל עושה בית ספר לקיצ'ן אייד . הוא נראה ישן, הוא יקר כמו מנוע דיזל (4000) ועני באביזרי חיתוך. מגיע עם 10 שנות אחריות מפגוש לפגוש.

600W זה ישן.  הדגם הקודם כבר היה עם מנוע 800W והדגם הנוכחי עם מנוע 1,500W - אלוהים יודע למה.  גם מנועי ה 400W שלהם היו מספיקים.

והוא יקר כי הוא *באמת* תוצרת שבדיה (מפעל קטן שמתמחה בייצור מנועים חשמליים ויציקות אלומיניום - וגם מיקסרים שזה שילוב בין השניים).

 

המחיר יקר - אבל את שלי רכשתי ב 1,000 ש'ח (יד שניה).  זה נדיר אבל כבר ראיתי אותם ביד2 סביב 2,500 למי שרוצה.

 

יחד עם זאת - הוא עובד שונה לחלוטין מכל מיקסר אחר ולא הייתי מפתיע איתו במתנה מישהי שלא יודעת למה לצפות.

 

למי שרוצה מיקסר באמת קטן מצד אחד אבל שיכול ללוש בשקט כיכר לחם - סדרת ה MUM4  של בוש מומלצת.  זה נראה צעצוע.  בעבודה תחשבו שהוא עומד להתפרק - אבל הוא מחזיק שנים רבות, לא שוקל כלום, וכאמור - קטן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 14 שעות, Ragnar כתב:

@ניקו פ.יש לך המלצה לאבן שמוט מסוימת או כל אחת שאמצא (כמו בפוקס הום למשל) תהיה טובה?

אני מניח עליה את הבצק ומכניס לתנור על הרשת כרגיל?

 

מתכון מומלץ לבצק? :)

 

תודה!

הבצדק שווגל שם מצוין,

סורי אין לי אבן להמליץ עליה.

ימי האפייה תמו להם :(

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני שומע דעות מעורבות לגבי ה קנווד  KMix.

לגבי ה Kenwood KVL4102S ראיתי סרטון לא כל כך מחמיא ביוטיוב ( בחור שוודי קצת הגזים עם כמות הבצק ) אבל עדיין על הכוונת.

יש עוד הצעות?

יום שישי השחרחר אמור להתחיל בעוד שבוע, משער שברגע שישיקו את המבצעים נקנה משהו

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני באותה דילמה, כמעט רכשתי את KMix ביום חמישי (אהבתי את העיצוב/משקל וגם בחירת צבעים מעניינת להתאמה ) החלטתי להמתין עוד כמה ימים להיות סגור על דגם, כי גם מחירו של KitchenAid KSM150 כמעט זהה.

 

השוואה מעניינת שעשו ב -2017.

 

 

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • חברי המעגל הראשון

לעוגה מזדמנת, להקצפת ביצים וכו' - מספיק המיקסר הכי זול עם עיצוב (צורה וצבע) שמתאים לך מיצרן מוכר.

עריכה אחרונה על ידי dani666
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מתכון מומלץ ביותר
 
זה שונה לגמרי ממה שניקו אמר (ללוש 15-20 דקות vs ללוש כמה שפחות). זה גם מה שאני בעצמי יודע מהמון מתכונים שראיתי (ללוש יחסית הרבה בשביל שהבצק יפתח רשת גלוטן). מאיפה הקטע הזה של "ללוש כמה שפחות"? @ניקו פ.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...