אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,370 נושאים בפורום הזה
-
- 8 עוקבים
- 18 תגובות
- 6 אלף צפיות
אני רוצה להתחיל לעשות טרקים בחו"ל, אבל לפני שאני אוסף מזוודה וטס לנופים עוצרי נשימה, האם בארץ הקודש והטיולים יש מסלולים שניתן לישון בהם נגיד לילה או שתי לילות, באוהל כמובן, עדיפות למעגליים? כל מה שהצלחתי למצוא זה מסלולים למשפחות וכלבים או שביל ישראל שניתן כמובן לעשות חלקים ממנו. האם יש בארץ מסלולי טיולים נורמליים שאפשר לעשות ביומיים-שלושה? עדיפות כמובן למעגלי (או לחלופין הלוך-חזור) וכאלה שלא מצריכים לוגיסטיקה של להחביא בקבוקי מים מראש. תודה!
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
לאחרונה צילום נכנס חזק לחיי בתור תחביב. השתמשתי מעל שנה ב-Canon M50 וחרשתי עליה חזק בטיול בסין. בגדול מצלמה meh. לא איומה, אבל גם שום דבר מיוחד. מצלמת כניסה חביבה. אם קנון היו מראים רצינות בנוגע לעדשות EF-M ורצינות בנוגע ל-R&D של מצלמות מירורלס מהפכניות כנראה שהייתי נשאר עם קנון ובעתיד מוכר רק את הגוף ומעביר את העדשות למצלמה EOS M יותר רצינית. אבל זה לא יקרה. לקנון לא אכפת ממצלמות מירורלס וכנראה החברה תפסיק לתמוך לחלוטין בתושבת EF-M. בכל אופן המצלמה והעדשות נמכרו באופן מוצלח מאוד באיביי ויש לי קרוב ל-5,000 שקל בחשבון פייפל. אני בשוק בחיפוש אחר מצלמה חדשה. בקנון היו מספר דברים שהפריעו לי: 1. סוללה עלובה. פשוט עלובה. 2. היעדר weather sealing. בטיו…
הודעה אחרונה מאת renaultfreek, -
- 15 עוקבים
- 27 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
נניח והזמינו אתכם לאירוע. באולם. שמשלמים שם פר מנה. ונניח ובאמת ובתמים רציתם ללכת ואישרתם לבעל השמחה שתבואו. אפילו פלוס אחד. ונניח וקרה משהו ממש סמוך לאירוע. באותו ערב שמונע ממכם להגיע. אבל באמת משהו שאי אפשר להתגבר עליו. אתם פשוט לא יכולים ללכת. שלחתם הודעה מתנצלת כמובן. בעל השמחה הסביר לכם שהכל בסדר וכו׳ וכו׳. השאלה היא איך תנהגו: 1. תעבירו מתנה כספית בערך שהייתם נותנים לו הייתם מגיעים לאירוע. כי בכל זאת הודעתם שתבואו והוא שילם על המנות. 2. תעבירו מתנה כספית בערך נמוך יותר. כי מה לעשות?! לא באתם. וזה עדיין יכסה כנראה את עלות המנה. 3. באמת רציתם לבוא. ובאמת לא יכולתם. ואין שום סיבה שתשלמו על זה. הרי גם ככה קרה לכם…
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, לצערי נשברה הדלת הפנימית של המקפיא (בלומברג knd3955XP). דבר ראשון - בושה לאיכות הפלסטיקים. דבר שני - היבואן טוען שלא נכלל באחריות ודורש 230 ש"ח וזמן אספקה של שלושה (!) חודשים. יש למישהו מושג היכן/האם ניתן להזמין דלת מסוג זה מהאינטרנט? חיפשתי רבות בגוגל/אמזון וכו' אבל לא הצלחתי למצוא. אשמח לעזרתכם. אופיר
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 27 תגובות
- 9.4 אלף צפיות
שלום לכולם, חשקה נפשי בצידנית איכותית, עם הגעתו (בשעה טובה) של הטיגואן שלי, זוגתי ואני מעלים את רף התדירות של הטיולים שלנו בטבע, פועל יוצא של זה הוא רכישה של צידנית חדשה (שאר עניינים כמו סכום טיטניום לשמירה על הסביבה ואביזרים להדלקת המדורה של Uberleben כבר נרכשו). בעולם מושלם, הייתי הולך וקונה צידנית כזו של YETI בהתחשב בעובדה שהם לא שולחים לפה כלום ואם אשתמש ב-USSHOPS אני אצטרך לשלם משכנתא על ההובלה והמיסים 🤑 אני מחפש חלופות ראויות.. לא, אני לא באמת צריך צידנית שתחזיק קור שבוע בחום מדברי ותעמוד בפני פיצוץ אטומי, אבל אני גם לא מעוניין לקנות משהו פעמיים, ואני כן רוצה שיישמר קור שמתאים גם לבשר טרי בשמש הישראלית, לי…
הודעה אחרונה מאת Super_T, -
-
- 5 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אז בשעה טובה ומוצלחת הגיע גם זמני, וכנראה שלא נשתמש ברכב הפרטי שלנו לטובת ההסעה והצילומים לחתונה מחמת גילו ומצבו הקוסמטי. הסתכלתי בכמה אתרי סוכניות רכב להשכרה ולא ראיתי בשום מקום אפשרות לשריין צבע ו/או דגם. אם אני אצור קשר טלפוני עם הסוכנות הם ילכו לקראתי ויסכימו לשריין רכב ספציפי? אם לא איך מתקדמים מכאן? חשוב לאישה רכב בצבע לבן/ שחור ללא פרסומות של חברת ההשכרה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת EliC25, -
- 4 עוקבים
- 4 תגובות
- 3 אלף צפיות
ולפי מה שהבנתי עונת החמניות היא בין מאי לספטמבר, מה שאומר שאנחנו בסוף העונה כבר. האם יש עדיין מה לראות?
הודעה אחרונה מאת הרקוליטו, -
- 7 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
לא מדובר על האקינג או משהו, התבקשתי לעזור עם החלפת הססמא כי הישנה נעלמה ואף אחד לא זוכר אותה. ראוטר ישן של בזק. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת electric, -
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש לי כמה טונרים בודדים, אני רוצה להחליף אותם ולקבל החזר עליהם בצורה של טונרים חדשים או טונר אחד עבור המדפסת בבית. חיפוש ברשת מעלה חרס ובעיקר הודעות ישנות מאוד משנות העשרה של המילניום הנוכחי. אני בהחלט מודע לעובדה שאפשר היום לזרוק למיחזורית ייעודית למחשוב אבל מנסה להבין אם עדיין קיים כזה דבר בארץ. מחפש באזור המרכז - תל אביב והערים שסביבה. טונרים של זירוקס וHP
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 13 עוקבים
- 16 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
כל פעם שאני נוסע לחו"ל אני בודק אם אפשר לשתות מי ברז, וברוב אירופה - אפשר. בארץ אומנם, מאז שאני זוכר את עצמי, אני שותה מים מפילטר בריטה, או תמי4 בעבודה או מים מבקבוק. האם איכות המים בארץ כל כך גרועה שבאמת צריך תמי4 או בריטה בשביל לסנן אותם? אפשר לשתות מים מהברז (קרים כמובן) ולא לקבל שילשולים? תודה!
הודעה אחרונה מאת לירון .ה., -
אהלן, אתמול בשעות הערב חברה שלי הוציאה את הכלב לטיול. כלב מסוג רועה גרמני מעורב תקף אותם ללא סיבה, נשך אותה ביד פציעה לא חודרת ואת הכלב בבטן פציעה חודרת. מחר לכלב יש הרדמה ותפרים. הכלב התוקף הלך ללא אדם אך ידעתי בדיוק מאיפה הוא הגיע, הוא שייך לאדם מבוגר שמשחרר אותו לעשות צרכים והכלב חוזר לבית. לאחר מכן הלכתי להתעמת עם הבן האדם שמן הסתם הכחיש הכל. פניתי לשירות הוטרינרי האזורי שמאוד אדיש וממשיך להבטיח שהוא ישלח פקח אבל לא שולח, המועצה המקומית מעורבת ברמת ראש המועצה אבל לא מצליחים להתקדם לשום מקום. במקרה שלנו יחסית יצאנו בזול אבל מחר הכלב הזה יתפוס איזה יורקשייר ויקרע אותו ל2 או יותר גרוע יפצע ילד. המטרה שלי עם כל הצער היא להעיף את הכלב מהש…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
השאלה בכותרת. מצרף ראמן שאכלתי בסן פרנסיסקו מדהים. אגב שכחתי, מה זו ה״חביתה״ הזו שיש שם? זה היה טעים מאוד
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
כן כותרת קצת מוזרה אבל סמכו עלי זה משהו שונה. בקיצור יש לי דף אינטרנט שבניתי לפני כשנתיים-שלוש בנושא אלכוהול לאירועים, בניתי אותו כדי "למלא" בתוכן אתר שהעיסוק העיקרי של האתר הוא נושא אחר לגמריי. ובלי ששמתי לב כל יום במשך השנה האחרונה (שנת קורונה כן?) הגיעו אלי לתיבת הספאם במייל כל יום שתיים-שלוש פניות של אנשים שמבקשים הצעת מחיר לחבילת אלכוהול לאירוע. הדבר הזה גרם לי להמון רגשות מעורבים קודם כל אכזבה מעצמי שכ"כ הרבה אנשים פנו אלי ולא קיבלו שום תגובה. וגם בגלל שכל הזמן הזה ישב לי "מתחת לבלטות" משאב שיכלתי להרוויח ממנו לא מעט כסף ואפילו לא ידעתי על קיומו. אבל מצד שני זה אני נורא שמח שיש לי מקור הכנסה פוטנציאלי נוסף. בקיצור כרגע אני מחפש ספקי אלכוהול לקבל מהם ה…
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אהלן חבר'ה, רציתי לקבל המלצה איזה זוג אוזניות לשחייה. עד כה השתמשתי בזוג שעולה בערך 12 דולר מאלי, והייתי מחליף אותם כל כמה חודשים, עכשיו, אני בסדר עם הסידור הזה, אבל רציתי לשאול האם אתם מכירים זוג נורמלי שיעמוד בשימוש דיי אינטנסיבי, 3-4 פעמים בשבוע למשך שעתיים של שחייה בכל פעם. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת flytomars, -
אז חשקה נפשי בסלטים משובחים וטעימים! די לצבר, לא לאחלה. רוצה משהו טעים בלי טעם תעשייתי, כי המטבח ואני לא חברים. אני מאוד מתחבר לסלטי משני באמת שהם טעימים עם מבחר מאוד רחב הבעיה היא שאני ממש לא גר באזור, אז אמרתי אולי אתה מכירים פתרון אחר? אתם יודעים חומוס,טחינה,סלק,גזר,טונה,חצילים,מטבוחה,פלפלים חריפים וכהנה וכהנה... 🤤 התרגשות הודעה ראשונה פה 🤭
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היי, מחפש המלצה לפסיכולוג ילדים, גיל 11, באיזור חיפה, קריות, טבעון יקנעם, והעמקים. אפשר לשלוח בפרטי. תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת bjlb, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 17 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
הגעתי לישראל אתמול, החלטתי שאני רוצה להשקיע בבדיקה סרולוגית כדי להשתחרר מוקדם בבידוד ולקבל תו ירוק. הולך היום לבדיקה, נפרד מ-225 שקל ומקצת דם. שעתיים אח״כ אני מקבל הודעה שהתוצאות שלי הגיעו. להלן התוצאות: אשתי לשם ההשוואה קיבלה בערך 300+. מישהו מבין מדוע קיבלתי כמעט 2000 ? האם יש לי יותר מידי נוגדנים ? החיסון נעשה במאי.
הודעה אחרונה מאת קאררה, -
-
- 4 עוקבים
- 2 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום רב, בתחילת חודש יולי נסעתי לחברת מטבחים גדולה וחתמתי על מחיר X תמורת רכש מטבח בייצור לפי מידות. היום אני מבין שעשיתי טעות ואני חוזר בי מההזמנה, ברצוני להזמין מטבח בחברה אחרת. ביום ההזמנה נתתי מקדמה על סך 20 אש"ח, בחודש הבא צפוי לרדת צ'ק נוסף על סך 20 אש"ח, ותשלום היתרה לקראת תחילת הייצור או ההספקה - איני זוכר. את המטבח אני צריך לאיזור דצמבר\ינואר כך שאיני לחוץ וכמובן טרם בוצעו מדידות ומן הסתם המטבח לא התחיל בייצור. בחוזה רשום שדמי ביטול הינם 10% - מחיפוש באינטרנט אני די מבין שהנ"ל מנוגד לחוק והיו פסיקות שבית המשפט היה לצד הקונה (https://www.consumers.org.il/item/kitchen_production) אני לא רוצה להגיע לבתי משפט, מעוניין לשלם …
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 7 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היי, זה טיפה מוזר אני יודע, אבל זוגתי קיבלה מחשב חליפי של מאק, עבדה יום שלם, נדפקה לו הסוללה, הכל הלך אם לא נמצא מטען. חשבתי לחסוך לה יום שלם של כתיבה מחדש ולהטעין אותו 10 דקות ולשלוח את הקבצים במייל. היא מסרבת לקנות מטען חדש כי הוא עולה הרבה כסף ומעדיםה לבזבז יום עבודה שוב. תהיתי אם יש למי מחברי הפורום מטען כזה שאפשר להשתמש בו 10 דקות בדיוק. אני גר בתל אביב נייד במרכז. אםשר בכל שעה גם מוקדם בבוקר וגם במהלך יום העבודה. תמונות
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
יש לי פוף חדש מחו"ל. עם הפוך הגיעו 7 שקיות. בקושי רב הצלחתי לשפוך 5 שקיות שכמובן לא מילאו אותו כמצופה. הקלקר טעון חשמל אלקטרוסטטי ומסרב להיכנס. יש לי עוד 2 שקיות לדחוס ואין לי מושג איך... אולי חכמי הפורום יעזרו?
הודעה אחרונה מאת יענקו, -
- 6 עוקבים
- 18 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
לאחרונה קיבלתי הצעת עבודה בחברה ממשלתית מסוימת. חוזה אישי. איפה אפשר לראות את התנאים של עובדים בחברות ממשלתיות? יש דברים שצריך להשים דגש עליהם בחוזה?
הודעה אחרונה מאת אורי מ., -
אהלן, קיבלתי טיפ מחבר ורציתי לאמת את הדבר. אנחנו כרגע זוג לפני חתונה, עוברים מקצרין לטבריה עקב עבודה של בת הזוג. אני מרוויח נטו 9, היא תרוויח נטו 3.5-4 (גננת בסטאז'). הון עצמי כ100 אלף. עקב קבלת העבודה שלה בטבריה אנחנו מחפשים דירת גן או בית קטן להשכיר, המחירים 3 צפונה. ננזפתי ע''י החבר שאני פראייר שממשיך להשכיר ובחישוב זריז אם אקח משכנתא 650 אש''ח ל20 שנה יצא לי החזר חודשי 3000 כולל ריביות ושאר העניינים. ניתן לקנות דירות 3-4 חדרים בבניינים ישנים ב600-650 אש''ח. את ה100 אש''ח שלי אשקיע בשיפוץ וריהוט טוב. וככה לאט לאט, נמכור, נקנה ,נחליף דירות ונגדל עד שנגיע לוילה בגבעת אבני. 😂 האם ק…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 25 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
הי חברים יקרים, אני לא חושב שהיה כזה, ולא מתיימר שיהיה איזה שרשור העשור, אבל מתבקש. לא הייתי מגדיר את עצמי "בן אדם של כלבים", למרות שבגדול אני לא יודע מה זה באמת אומר.. היה לי כלב אחד בחיי (פקינז רועש) וחתול אחד בחיי (שכמעט הרג אותי, אבל זה סיפור לשרשור אחר). באופן כללי אני אוהב חיות, אני מכיר על עצמי את תחושת ההתאהבות והקשר החזק אל חיות מחמד אבל עבר זמן מה מאז שהייתי במערכת יחסים עם אחד כזה ולפני שבוע רצה הגורל (ובת זוגתי ) ונוסף (אומץ) לביתנו גור חמודי (בן 3 חודשים, ככל הנראה בורדר קולי מעורב עם מין קטן, אמור לגדול לגודל בינוני). קצת רקע עלינו: * לא יודע אם זה חשוב אבל אציין שאנו זוג + 2 בגילאי 7 ו9. (לבן ה7 יש יותר ניסיון עם כלבים מאשר …
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אוטוטו הסתיו מגיע ורציתי להזמין מסין כבר עכשיו מחמם מים מהיר שמיועד לשטיפת פנים בבוקר בעונת החורף. יש למישהו פה ניסיון עם מכשירים כאלה?
הודעה אחרונה מאת anonport, -
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
גיט שאבעס לכולם. רוצה ללכת עם הילדים(2 ו-4) באמצע השבוע לים, בשעות הבוקר. בת ים משום מה מרגיש לי כמקום הכי הגיוני ונגיש(מגיע מירושלים). איזה חוף מומלץ? נקיון, חניה, וכו'..
הודעה אחרונה מאת אליה, -
אז ככה, ראינו השבוע בית שמוצא חן בעינינו. בית בן כ25 שנים שדורש כמובן השקעה. לדברי המתווך, ב300-400 אלף שקל, אפשר להביא אותו למצב טוב. כמובן שלמתווך יש אינטרס להפחית בהערכה. לי אין מושג בעלויות. ממי אני יכול לקבל הערכה קרובה למציאות? האם אני יכול להביא שיפוצניק שיתן הערכת מחיר, או שאני זה שצריך להכין רשימה של שינויים ולקבל משיפוצניק רק את עלות העבודה והחומרים? האם מקובל להביא שיפוצניק לבית שעוד לא רכשתי ואלי גם לא ארכוש? ובכלל, אם יש המלצות למישהו אמין וטוב באיזור רחובות, זה בכלל מעולה. בגדול מדובר בבית בנוי כ220 מטר, שדורש ריצוף, מטבח חדש, חלונות, דלתות וכמובן צביעה פנים וחוץ.
הודעה אחרונה מאת MiniMiz3r, -
- 5 עוקבים
- 10 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
אהלן. לפני כשבוע עברנו לסלקום TV טריפל סופר WI-FI (עאלק) בבית קרקע בו היה מורכב הוט לפני כן. עבד בסדר לבערך חצי יום מההתקנה, או שפשוט לא שמנו לב, אבל למחרת כל הבעיות החלו כשממש ישבתי לבדוק הכל - הממיר שלהם נתקע כל 1-3 דק' פשוט מאבד תקשורת וגורם לכל סרט / גלישה / משחק רשת להתקע וליפול. גם כשהסרט חוזר זה פשוט רץ קדימה לזמן הנוכחי ומדלג על מה שקפא, כלומר לא ניתן לצפות בשום דבר בצורה תקינה, עד כדי כך שאני משתמש בטלפון שלי בתור USB Tethering. כשהממיר עובד לא בזמן של תקיעות הוא עובד תקין ובמהירות גבוהה יחסית, מוריד על 70+- מגה כמעט באופן רציף ואז פתאום בזמן הנפילה המהירות יורדת ל- 0, ורק אחרי דקה חוזר חזרה למהירות סבירה, זה פשוט מוציא אותי מדעתי ואני …
הודעה אחרונה מאת liav12, -
- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום כמו הכותרת זקוק להמלצה על מישהו/ חברה שעושה ניקוי לספת עור
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
- 8 עוקבים
- 18 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
היי התחלתי לראות סדרה בנטפליקס על שיפוץ משוגע לרכבים. כשאני אומר שיפוץ, הכוונה היא לקחת רכב וחלקים ולעשות מהם פרנקשטיין. מגניב לראות איזה יצירות אומנות הם מצליחים לעשות שם, אבל השאלה שלי היא, איך הם משנים, חותכים, מרתכים שלדות ואין דאגה או דיבור על הפן הבטיחותי של העניין ? בארץ אם מכונית עברה תאונה וקיבלה מכה במרכב ומתקנים אותה, היא כבר לא בטיחותית, כולם צועקים להתרחק המסור והרתכת אצלהם עובדים שעות נוספות, הם עושים דברים משוגעים כולל מנועי עתירי כוח, אז איפה ההבדל ? אצלנו אסור לגעת, אצלהם תעשה מה שבא לך (ללא התייחסות לחוקיות שאצלנו אסור ואצלהם מותר) ?
הודעה אחרונה מאת hans, -
-
- אחראי פורום
- 11 עוקבים
- 40 תגובות
- 9.3 אלף צפיות
היי, מלפני שנתיים בערך אני ממלא תפקיד של ראש צוות בעבודה אצלי, כאשר אחרי חצי שנה זה נהיה פורמלי עם הטייטל ועליית השכר. בזמנו בדיוק התחילה הקורונה , אנשים מסביבי יצאו לחל״ת ופוטרו אז לא הסתכלתי יותר מדי על השכר ופשוט קיבלתי מה שיש. בחצי שנה האחרונה ניסיתי לרחרח קצת מה קורה בשוק העבודה בתחום שלי ושלחתי קורות חיים והלכתי לראיונות. לתמימותי והפתעתי הרבה, הסכומים שמדברים איתי הם גדולים בהרבה ממה שאני מרוויח עכשיו(סדר גודל של 40-50 אחוז יותר). בסהכ אני מרוצה מהעבודה אצלי , והייתי רוצה להישאר שם, אז פניתי לממונים עליי ולמשאבי אנוש והבהרתי את המצב, הם כולם הסכימו איתי שדרושה עליית שכר רצינית. העניין שזאת חברה קטנה ובסופו של דבר מי שקובע הוא המנכ״ל שבינתיים הו…
הודעה אחרונה מאת gbguy, -
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,897 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אורח לרגע
- falou
- pooh-bear
- yuval1111
- yoni162
- SlowRide
- joelsnet
- daniel.asu
- Liquidator
- AviorXD
- אביעד
- ליבמן