Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

לפני כשבוע עברנו לסלקום TV טריפל סופר WI-FI (עאלק) בבית קרקע בו היה מורכב הוט לפני כן.

עבד בסדר לבערך חצי יום מההתקנה, או שפשוט לא שמנו לב, אבל למחרת כל הבעיות החלו כשממש ישבתי לבדוק הכל - הממיר שלהם נתקע כל 1-3 דק' פשוט מאבד תקשורת וגורם לכל סרט / גלישה / משחק רשת להתקע וליפול.

גם כשהסרט חוזר זה פשוט רץ קדימה לזמן הנוכחי ומדלג על מה שקפא, כלומר לא ניתן לצפות בשום דבר בצורה תקינה, עד כדי כך שאני משתמש בטלפון שלי בתור USB Tethering.

כשהממיר עובד לא בזמן של תקיעות הוא עובד תקין ובמהירות גבוהה יחסית, מוריד על 70+- מגה כמעט באופן רציף ואז פתאום בזמן הנפילה המהירות יורדת ל- 0, ורק אחרי דקה חוזר חזרה למהירות סבירה, זה פשוט מוציא אותי מדעתי ואני בטוח שמדובר בבעיה של תשתית כיוון שהנפילה היא ישירה ולא האטה.

הגיע טכנאי כבר 3 פעמים ש"שיחק אותה" שהכל תקין (וזה הותקן ביום ראשון שעבר ה 15/8 כן?), אני מראה לו שהממיר נתקע כל שניה בכל חדר ובכל איזור בבית, "אולי הממיר לא תקין נחליף", אז החליף, וגם מודם, עבד לחצי שעה, הוא הספיק ללכת. התקיעות נשארו, השירות נשאר גרוע.

עוד מישהו מכיר את הבעיות האלו?

התייאשתי ואני שוקל לנתק חזרה ולחזור להוט.

Opel Adam S 2017

פורסם

האם הטכנאים בדקו רק את הציוד שבתוך הבית, או גם את החוטים והחיווט בתוך הארון של סלקום?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

כלקוח של סלקום כמה שנים אני יכול לומר לך שיש הבדל עצום בין הממיר/סטרימר שיאומי/אפליקציה ע"ג הטלוויזה לאפילקציה שלהם על APPLE TV. על האפל הכל יותר חלק והחוויה שונה לגמרי. אם יש לך במקרה הייתי ממליץ לנסות לפני שאתה חוזר להוט 

פורסם (נערך)

דווקא מנסיון אצל הורים של זוגתי, על האפל הכל עובד קטסרופלי לחלוטין ועל ממירי האנדרואיד הכל עובד הרבה יותר טוב.

באפל יש קפיאות וניתוקים בלי סוף שדורשים הפעלה מחדש של האפליקציה של סלקום.. באנדרואיד זה לא קורה (ממיר שיומי), ואצלי בדירה על מסך LG האפליקציה אומנם מרגישה "דלה" יותר אבל השידורים עצמם עובדים פיקס.

מה גם לא ברור בכלל למה אבל איכות הצפיה דרך האפל ממש על הפנים, בתחלה הייתי בטוח שזה הטלוויזיה הדי ישנה שיש להם בסלון, אבל הופתעתי שעל טלוויזיה בחדר רואים הרבה יותר טוב ועשינו הצלבה ואכן גילינו שאיכות הצפיה באפל פשוט גרועה יותר וגם השידור תמיד מגיע אליו בעיכוב של 10~ שניות בערך בהשוואה לאנדרואיד.. לא ברור בכלל העניין הזה. (מה שרואים באנדרואיד, משודר באפל 10 שניות אחר כך. בכל ערוץ, בכל שעה).

בכל מקרה לעניינינו - באופן מפתיע זה בדיוק מה שקורה גם אצל ההורים של זוגתי בשבועיים האחרונים, התשתית פשוט נופלת לגמרי. זה החל פעם-פעמיים ביום והסופש זה פשוט קרה כל חצי שעה~, לגמרי נראה כמו בעיית תשתית, השכנים לידם אגב סובלים בדיוק מאותה בעיה והם מחוברים לבזק ישירות.

באופן מקרי בדיוק בשבועיים האלו החלו בזק בפריסה של סיבים בכל השכונה שלהם, אם אני צריך לנחש - יש קשר. או שזה מכוון והם רוצים שכולם יעברו לסיבים בשניה שיהיה אפשר, או שמשהו בעבודות פגע בתשתית נחושת באזור באופן לא מכוון. בכל מקרה נציג של סלקום ראה מרחוק את כל הניתוקים האלו ותואם טכנאי של סלקום למתישהו השבוע נראה מה יהיו הממצאים.

עריכה אחרונה על ידי dalet11

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

@dalet11 זה בדיוק מה שקורה אצלי.

הנציגים שעונים לי בפייסבוק או בוואצאפ הם רובוטיים לחלוטין, להוציא מהם מידע נראה כמו משימה קשה.

אותו אחד שהיה אצלי בבית ראה את התקלות ביום שני שעבר, ופתאום שעכשיו הגיע ובעלת הדירה פתחה לו את הדלת במקום הוא מתרץ לה ב"הבחור (כאילו אני) החליף כבלים בגלל זה", ולמרות שכבר הראיתי לו יום לפני כן את הבעיה בעיניים ב LIVE.

אני לא מבין את הראש הזה.

בכל מקרה נראה כמו מצב שממש לא עושה רצון להשאר אצלם, אצלי זה בראשון לציון, אצלך איפה?

Opel Adam S 2017

פורסם

בכרמיאל במקרה שלי. ידוע לך אם פורסים סיבים של בזק בשכונה שלך או בכלל איפשהו קרוב אליך? אם כן - ממש מעניין.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

אצלי טרם, בראשלצ לא ראיתי שיש בסלקום.

פרטנר כן ראיתי שיש.

@ברווז כשהוא בא לבדיקה הוא לא ממש בדק מלבד לשחק עם הממירים והסטרימר של שיאומי הזה.

Opel Adam S 2017

פורסם

נשמע יותר כמו בעיית תשתית מאשר כמו בעייה מקומית אצלך.

יש לך שכנים שגם התחברו? איך זה אצלהם?

תבקש שיגיע טכנאי לבדוק את התשתית בארון. כשהמתקינים מגיעים, הם הרבה פעמים בלחץ וממהרים לסיים את העבודה, וזה נראה בהתאם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

יש היום בעייה תשתית ארצית עם סלקום

הייתה נפילה של התקשורת אצל מד"א, וכתבו שזה בעיה ארצית

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תודה לכם על התשובות

היום יגיע "טכנאי בכיר" לדבריהם, כנראה שוב כדי לא לעשות כלום כמו בפעם הקודמת.

התקשרתי אתמול לנציגה נחמדה שבדקה ואמרה שהיא רואה המון שגיאות וניתוקים בקו שלי, לא תיארתי אחרת.

הבעיות שלהם פשוט הזויות, אתמול לא יכלתי לראות תוכנית אחת מבלי שתתקע בממוצע כ 30-40 פעמים. וזה בלילה בשעות לא עומס.

כל שניה אני מקבל שגיאות (DNS_PROBE_STARTED / ERR_NAME_NOT_RESOLVED) בזמן גלישה, לא יכול לגלוש יותר מ 1-2 דק' מבלי שיפול האינטרנט.

בכל אופן אחרי שיגיע הטכנאי שלא יעשה כלום כנראה שפשוט אעיף אותם קי*ינימט ואחזור להוט או משהו אחר.

Opel Adam S 2017

פורסם

עדכון:

כמובן, אז  הגיע טכנאי "מומחה", טען שהמצלמות אבטחה גורמות לנפילה במערכת וניתק אותן וטען שזה יפתור את הבעיה ב 99%.

אז איזה קטע ה 1% הנותר כנראה פגע (מרפי הזה), כי זה לא פתר שום תקלה וזה ממשיך להתקע, העיקר הוא התווכח ורב עם מתקין המצלמות וניתק אותן בטענה כלפיו שזה עשה עבודה לא טובה.

על הדרך החליף שוב פעם את ה"מוקה" שזו כבר הפעם ה-3 שמחליפים בתוך שבוע בטענה ש"זהו עכשיו זה צריך לעבוד!".

וכל זה מההתקנה מיום ראשון שעבר לפני 8 ימים, מתוכם אין יום אחד ללא תקלה.

קחו כהמלצה:

לכל מי שמתכוון לעבור לסלישבן TV כדאי מאוד לבדוק אם התשתית שלהם תקינה באיזור שלכם ואם בכלל הם עומדים במילה שלהם, המסלול הרגיל של "עד 200 מגה" בקושי מניב אצלנו 67 מגה בהורדה מקסימלית.

טכנאים שלא מבינים כמעט כלום ועוסקים בשיטת הניחושים.

לא יודעים איך לבדוק בכלל את הארונות תקשורת וגם לא טורחים כשמבקשים מהם.

מנסים לדחוף מוצרים בתוספת תשלום שלא פותרים שום בעיות כמו עוד ראוטר או מודם נוסף כי 15 מכשירים ששמו לנו בבית לא הספיקו 🤷‍♀️.

מבזבזים לנו את הזמן אבל מה איכפת להם זו קריאה בשבילם וזה כסף פר קריאה ככל הנראה ברוב המקומות האלו.

ביקשתי מהם שיבואו לקחת את כל הציוד האשפה שלהם ולהתנתק, לצערי חוזר להוט, אבל מצד שני לפחות להם הניתוקים זה פעם ב ולא פעם בדקה שתיים, לכל היותר 5 דק'.

תודה לכם על התשובות חברים.

• מבאס 1

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...