Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חשקה נפשי בצידנית איכותית,

עם הגעתו (בשעה טובה) של הטיגואן שלי, זוגתי ואני מעלים את רף התדירות של הטיולים שלנו בטבע,

פועל יוצא של זה הוא רכישה של צידנית חדשה

(שאר עניינים כמו סכום טיטניום לשמירה על הסביבה ואביזרים להדלקת המדורה של Uberleben כבר נרכשו).

בעולם מושלם, הייתי הולך וקונה צידנית כזו של YETI

בהתחשב בעובדה שהם לא שולחים לפה כלום ואם אשתמש ב-USSHOPS אני אצטרך לשלם משכנתא על ההובלה והמיסים 🤑

אני מחפש חלופות ראויות.. 

לא, אני לא באמת צריך צידנית שתחזיק קור שבוע בחום מדברי ותעמוד בפני פיצוץ אטומי, 

אבל אני גם לא מעוניין לקנות משהו פעמיים, ואני כן רוצה שיישמר קור שמתאים גם לבשר טרי בשמש הישראלית, ליום וחצי שניים לפחות.

יש לי שתי שאלות:

1- עבור שני אנשים שאחוז גבוה מהפעמים נפגשים עם עוד אנשים בשטח ומביאים עוד טיפה אוכל, ובהתחשב בזה שצריך גם מקום לקרח/קרחוני פריזר כחולים כאלה (קרחום),

האם צידנית של 35 ליטר אמורה להספיק? או שעלי לעלות ל-50 ליטר?
ראיתי סרטונים - 50L נראית דיי גדולה 🤨 אולי גדולה מדי עבורינו.

2- איך הצידניות של BLACK TAURUS? האם למישהו יש ניסיון איתם?

3- האם יש למישהו הצעות אחרות?

תודה מראש למשיבים 😎

(נושא הכיסאות לישיבה יהיה כבר בשרשור אחר)

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

הבלק טאורוס מצוינות לפי מה שאני שומע מעמיתים לטיולים.
בין 35 ל 50 ליטר יש 100 שקל הבדל, בהפרש הזה קח את הגדולה מביניהן ואני אפילו הייתי לוקח עוד יותר גדולה של 70 ליטר אם אתה מאכסן בקבוקי 1.5 ליטר כי בה הם נכנסים בעמידה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם (נערך)

כמה זמן אתה צריך לשמור את המזון? אם זה לחצי יום או קצת יותר כל צידנית גנרית עם מספיק קרחומים תעשה את העבודה.

אישית אני מחזיק בצידנית רכה עם רצועת נשיאה - נראית לי הרבה יותר נוחה לנשיאה מארגז הביטחון הזה, שנראה שהשימוש הנכון בו הוא קיבוע לאמבטיה של טנדר קשוח או מנשא של זלדה. הצידנית הקשיחה ששימשה אותי בעבר הרחוק מצאה מקום במדף אחורי במחסן. אבל אני לא נזקק לצידנית ליותר מיום שבערבו מגיעים למקום עם מקרר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 16 דקות, sperial כתב:

כמה זמן אתה צריך לשמור את המזון? אם זה לחצי יום או קצת יותר כל צידנית גנרית עם מספיק קרחומים תעשה את העבודה.

הוא רשם יום וחצי או יומיים.

לעניות דעתי, הייתי קונה ארגז קלקר מתקפל כמו שמוכרים כעת במקס-סטוק

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

אני פחות אוהב צידניות רכות,

יש לי אחת רכה קטנה יחסית ומשובחת, יותר תיק שומר קור קטן ועמיד בגודל שמתאים לכריך ושייק של חדר כושר כזה.. 

ארגז קלקר נשמע לי קצת רגיש לשטח לא? אלך לחפש ולהבין מה זה,

אם כי צידנית קשיחה היא הכיוון ולכן שאלתי.

לפני שעתיים, elibaba כתב:

הבלק טאורוס מצוינות לפי מה שאני שומע מעמיתים לטיולים.
בין 35 ל 50 ליטר יש 100 שקל הבדל, בהפרש הזה קח את הגדולה מביניהן ואני אפילו הייתי לוקח עוד יותר גדולה של 70 ליטר אם אתה מאכסן בקבוקי 1.5 ליטר כי בה הם נכנסים בעמידה.

אני חושש שה-50 ליטר תהיה גדולה מידי

ארוץ שוב על המידות.

עריכה אחרונה על ידי Super_T

פורסם
לפני שעה, Super_T כתב:

ארגז קלקר נשמע לי קצת רגיש לשטח לא? אלך לחפש ולהבין מה זה,

אם כי צידנית קשיחה היא הכיוון ולכן שאלתי.

צידנית קשיחה

לפני שעה, Super_T כתב:

אני פחות אוהב צידניות רכות,

אני רואה בצידנית רכה, לבילוי של יום במקסימום.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 10 שעות, DareDevil כתב:

אני רואה בצידנית רכה, לבילוי של יום במקסימום.

מסכים, אני השתמשתי בשלי עם קרחום גדול בפנים ל-6-7 שעות והיה בסדר, לא מעבר

לכן אני רוצה לעבור לקשיחה

ברגע שיש בשר בפנים והצידנית תיפתח כמה פעמים במהלך היום (ארוחת בוקר+צהריים ולעיתים גם ערב) בשטח, צריך משהו רציני (לפחות בעיני..)

פורסם

דרך אגב, מה לגבי מקרר לרכב? יש מוצר כזה, איןמלי נסיון איתו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מקרר פעיל ברכב נראה לי קצת אובר קיל לצרכים שלי,

הצידנית על גלגלים של קולמן מגניבה, ראיתי כזו גם של Black Taurus ועוד אחת זולה יחסית

פתרון מעניין, אם כי הידית הטלסקופית שם מטרידה אותי, כשהצידנית מלאה 🤔

נכנסתי לסניף של Outsiders היום

ראיתי צידנית 45 ליטר של אזטק, אכן, 35 ליטר תספיק לי ולבת הזוג שלי לכל מה שנזדקק.

עכשיו השאלה היא על איזה מותג ללכת 

פורסם

יצא לי להשתמש בצידנית של איגלו לקמפינג בכנרת.

יצאתי בבוקר, הצידנית הכילה בשר, שתייה ומלא קוביות קרח. בבוקר למחרת לא נשאר הרבה קרח, אבל השתייה עדיין הייתה קרה מאוד.

פורסם (נערך)
בתאריך 16.8.2021 בשעה 17:25, Super_T כתב:

לא, אני לא באמת צריך צידנית שתחזיק קור שבוע בחום מדברי ותעמוד בפני פיצוץ אטומי, 

אתה בטוח? אין על אוברקיל.

אמנם ספציפית אין לי ניסיון עם הצדניות שלהם, אבל עם מוצרים אחרים יש, וחייב להגיד שקשה מאוד להתאכזב מפליקן. בכל זאת אם תחליט לשקול(תתעלם מה- "מארזים לרפואה"), לגבי המחיר אני לא אחראי (לפחות יש אחריות לכל החיים) 😬 :

http://www.probox.co.il/html5/?_id=10153&did=10189&G=9383&SM=10153

עריכה אחרונה על ידי innvision
פורסם

הקטע הזה שאין לאף צידנית שלהם (Pelican) מחיר באתר..

Capture.JPG

פורסם (נערך)

אתה לא באמת רוצה לראות את המחיר של מוצרי פליקן. ארגז רגיל שלהם בגדלים שאתה רוצה עולה אלפי שקלים.

לנו יש נסיון מצויין עם המוצרים של קולמן. כשזוגתי הניקה את הבן הגדול רכשנו אחת קטנה בשביל החלב ששאבה בעבודה. בבוקר הינו מכניסים כ-10 קרחומים ובסוף היום הטמפ' בתוך הציידנית עדיין הייתה 0 מעלות (מדדתי).

אח"כ הצטיידנו גם באחת גדולה ליציאות לקמפינג והיא עשתה עבודת קירור טובה.

עריכה אחרונה על ידי אורי מ.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

האמת שקולמן לא רעים בכלל,
צריך למצוא מקום רציני שמחזיק את הצידניות שלהם.
אבדוק בחנויות ייעודיות לנושא.

• תוכן חדש...