Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רק.

לקבלן לא משלמים תנאים סוציאליים, אין קביעות ואין ועד. אחרי כל זה משלמים לו רק כשצריך אותו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

זה לא בדיוק ככה. פרוייקט תוכנה זה הרבה פעמים ongoing והעבודה לא נפסקת. אני מכיר מישהו שעושה מזה קופה יפה...

בתיאוריה זה זמני. בפועל, משלמים דרך האף

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הזוי, לא מבין מה זה משנה מאיפה הכסף יוצא (כי בסוף הוא יוצא מאיפשהו כמו שאתה אומר, אז מה זה משנה אם תוציא אותו על עובד חברה או על קבלן חיצוני), אבל אלו בטח הנהלים\האופי של חברות כאלו.

לפני 2 דקות, Night Driver כתב:

לקבלן לא משלמים תנאים סוציאליים, אין קביעות ואין ועד. אחרי כל זה משלמים לו רק כשצריך אותו.

ממה שאני מכיר קביעות בחברות האלו אין גם למי שאין כמה שנות וותק.

כלומר, לאנשים בתחילת דרכם זה לא באמת משנה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני לא יודע בוודאות אם זה קורה וכמה. יש הרבה שיקולים בלא להעסיק אנשים על "תקן". למשל, בחברות בורסאיות יש מדד של יעילות תפעולית בחלוקה של הכנסה למס' העובדים. אם אתה לוקח עובדי קבלן, המדד משתפר

פורסם
לפני שעתיים, dorsht כתב:

אני משער שמדובר על רפאל או תעשייה אווירית?

המשכורות נמוכות בצורה משמעותית ביחס לשוק ואני יודע שמאבדים לא מעט אנשים בגלל זה, בעיקר בתחום התוכנה.

אני לא מאשר ולא מכחיש 😎😇

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

דור ההורים עבר ונגמר, היום זה שוק בשר ובטחון מדומה.

תדאג להמשיך להיות רלוונטי לשוק בתחום ההתמחות שלך זה הבטחון התעסוקתי שלך.

• אהבתי 3
פורסם
לפני שעה, dorsht כתב:

הזוי, לא מבין מה זה משנה מאיפה הכסף יוצא (כי בסוף הוא יוצא מאיפשהו כמו שאתה אומר, אז מה זה משנה אם תוציא אותו על עובד חברה או על קבלן חיצוני), אבל אלו בטח הנהלים\האופי של חברות כאלו.

יש לכך הרבה סיבות. למשל - האם אתה מכיר את המונח "הקפאת תקנים"? בשירות הציבורי יש הגבלה על מספר העובדים בתפקיד זה או אחר, או הוראה לא לשכור עובדים במקום אלה שפרשו. אבל העבודה צריכה להעשות. אז מוצאים סעיף תקציב של רכישת שירותים ומעסיקים עובדים כ"עצמאיים". או"שירות קנוי" בלי או עם קבלני כ"א.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני כשעה, stum כתב:

בדיוק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני שעה, stum כתב:

בדיוק.

אני אוהב איך כל הboomers פה דנים על איך בטחון תעסוקתי שווה הרבה, ואולי כדאי לוותר על חלק מהשכר בשביל זה, ושוכחים שזה היה רלוונטי אולי לפני 20 שנה.

בפועל חברה גדולה ויציבה יכולה מחר להעיף אותך כי זה לא נראה לה, או בכלל לסגור את החטיבה שאתה מועסק בה.

בטחון תעסוקתי היום בא ממך ורק ממך, לא מ"משרה יציבה בחברה ממשלתית/בטחונית", היום זה בלוף ולא יותר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ודים, לא מדוברעל ביטחון תעסוקתי כי החברה יציבה אלא על ביטחון תעסוקתי בגלל קביעויות וועדים.

תראה את עובדי הנמל למשל (ושים בצד את הסבלים, המנופאים והנתבים שהם באמת עובדים קשה) או שב"ס. אלה אנשים שיודעים מה המשכורת שלהם לכל חייהם בלי תלות באם יהיו טובים או לא.

שוב, זה לא מתאים לכל אחד. אישית לא מסוגל לעבוד בצורה כזו אבל יש לא מעט שכן.

פורסם
לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

ודים, לא מדוברעל ביטחון תעסוקתי כי החברה יציבה אלא על ביטחון תעסוקתי בגלל קביעויות וועדים.

זה כבר קיים הרבה פחות.

בצבא עד סא"ל ורס"ר אין לך שום קביעות.

משטרה ושב"ס משכורות התחלתיות נמוכות מאוד ושעות לא שעות לאורך שנים.

עובדים חדשים בנמלים ועובדי מדינה כבר לא מקבלים את התנאים האלה,רחוק מאוד.

לפני 12 דקות, Night Driver כתב:

תראה את עובדי הנמל למשל (ושים בצד את הסבלים, המנופאים והנתבים שהם באמת עובדים קשה) או שב"ס. אלה אנשים שיודעים מה המשכורת שלהם לכל חייהם בלי תלות באם יהיו טובים או לא.

עובדי דור א'.

העובדים החדשים רחוקים מהתנאים של הותיקים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אלא אם כן יש לך 500 מיליארד שקל בבנק והבטחת להם באופן אישי,לא שמעתי על חוזים לכל החיים.

זה שרוב הסיכויים שהם לא יפוטרו לא אומר שזה מובטח להם.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

על קביעות וועד חזק שמעת?

תראה לי מורה שסיים שנתיים, קיבל קביעות ופוטר בלי לעשות משהו חריג מאוד.

פורסם
לפני 23 דקות, Potato כתב:

אלא אם כן יש לך 500 מיליארד שקל בבנק והבטחת להם באופן אישי,לא שמעתי על חוזים לכל החיים.

זה שרוב הסיכויים שהם לא יפוטרו לא אומר שזה מובטח להם.

נו, בהתחשב בגיל שלך, יש הרבה דברים שעוד לא שמעת וקיימים.

• תוכן חדש...