Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סדרה : Car Masters: Rust to Riches

phpclub
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 דקות, phpclub כתב:

משום מה נטפליקס לא נראית לי כחברה שתוציא סדרה מחורטטת ולכן אני דיי מאמין לזה, יכול להיות שאני טועה כמובן.

כמו תמיד כשעולה לי שאלה כזו, אני פשוט עוקב אחרי הכסף.

נטפליקס היא חברת מדיה חדשה יחסית (תחילת שנות ה-00 אם אני זוכר נכון). 

ככזו, המייסדים שלה גדלו בחברה שונה משאר החברות הקיימות כבר שנים בשוק. 

זו הסיבה העיקרית שרוב ההחלטות של נטפליקס הן "אופנתיות" ופוליטיקלי קורקט. זה מה שמביא להן הצלחות וכספים.

אני מדבר על השוק האמריקאי בעיקר- נטפליקס לוקחים סרטים ישנים ומוציאים להם רימייק עם צוות שכולל אישה שחורה נכה טראנסג'נדרית בתפקיד הראשי וכל מיני כאלו.

אבל, כמו כל חברת מדיה, הם צריכים גם תכני מילוי לעוד קהלים- ותכנית כזו מתאימה למשבצת.

לפי מה שקראתי בשירשור (ואני לא צופה בתכנית הזו), מדובר על סדרה שנועדה לטהרת הרייטינג בלי תוכן מהותי בפנים. סוג של פימפ מיי רייד מודרני.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני כשעה, phpclub כתב:

משום מה נטפליקס לא נראית לי כחברה שתוציא סדרה מחורטטת ולכן אני דיי מאמין לזה, יכול להיות שאני טועה כמובן.

תן לי קצת מהחומר שאתה מעשן...

בחיאת.

חומרים לטלוויזיה זה חומרים לטלוויזיה. קשקוש מהונדס עם תבניות שאין קשר בינן לבין המציאות.

בתחום הילדים, למשל, נטפליקס הביאו את התבניות לדרגת אומנות (או זילות) - לקחו את התבנית של סמי הכבאי והדביקו אותה על כל סדרה אפשרית. רובוטריקים, ברביות, דינוזאורים, דינוזאורים שהם בעצם רובוטים, דרקונים - אלף תחפושות שונות לאותו שטנץ זהה לגמרי של קונפליקט לא חריף מדי (מהונדס לילדים בני 7) מאבק ופיתרון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל זה לא חדש ובטח לא נטפליקס המציאו את זה.

מה ההבדל בין צבי הנינג'ה לפאוור ריינג'רס להי מן ושליטי היקום? זה הכל אותו דבר רק עם שינויים קלים. יש רעים, יש טובים, יש מלחמה, לפעמים הרעים מצליחים קצת בהתחלה אבל בסוף הטובים מנצחים. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא חדש. רק החמיר.

זה לא רק טובים נגד רעים, זאת כל הבנייה של צוות כ... צוות חילוץ עם אינטרקציה צוותית זהה לזו של "סדרות החילוץ" למיניהן. צפייה השוואתית קצרצרה מול סדרה מקורית משנות ה-80 תחשוף את זה בקלות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...