Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ראמן - כל מה שבא לי זה ראמן. איפה יש ראמן איכותי בארץ?


maxcher
 שיתוף

פוסטים מומלצים

השאלה בכותרת.
מצרף ראמן שאכלתי בסן פרנסיסקו
מדהים.

אגב שכחתי, מה זו ה״חביתה״ הזו שיש שם? זה היה טעים מאוד

20200122_195241.jpg

20200122_203012.jpg

20200122_203017.jpg

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

אין ראמן באמת טוב בארץ, לפחות לא במסעדות מוכרות - לא יצא לי לנסות שפים שמכינים במטבח בייתי כלשהו.

מן טן טן הם בסדר. וגם טנקה. 

 

אתה גם יכול לנסות להכין. ניסתי כמה פעמים, זה יוצא בסדר אם מוכנים לחכות כמה שעות טובות לציר.

 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה לגבי זוזוברה?

 

יש להם ראמן ממש סבבה לדעתי (אבל אני לא איזה אנין טעם מטורף, אז מה אני יודע).

 

לפחות בסניף בכפר סבא, לגבי אחרים לא יודע

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002

 

I'd rather have a bottle in front of me, than a frontal lobotomy - Tom Waits

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הספקתי בגלל כל הסגרים, אבל התגובות מדהימות על next door בחיפה

https://www.haaretz.co.il/amp/food/restaurant-guide/.premium-1.8593571

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, maxcher כתב:

השאלה בכותרת.
מצרף ראמן שאכלתי בסן פרנסיסקו
מדהים.

אגב שכחתי, מה זו ה״חביתה״ הזו שיש שם? זה היה טעים מאוד

 

 

 

"החביתה" נעלבה

זה טמאגו 

עריכה אחרונה על ידי eyali23
  • אהבתי 1
  • מצחיק 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, Be roo כתב:

הם כבר לא בשוק צפון, עברו לשרונה.

ועל זה בדיוק האמריקאים אומרים,

out of the fryingpan , into the fire

 

למרות שראמן זה בסיר...😉

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 20.11.2020 בשעה 19:32, locus כתב:

לא הספקתי בגלל כל הסגרים, אבל התגובות מדהימות על next door בחיפה

https://www.haaretz.co.il/amp/food/restaurant-guide/.premium-1.8593571

חברים שאכלו שם אמרו שממש לא להיט.

 

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

 

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא אכלתי ראמן שאפילו מתקרב לסביר במסעדות בארץ.

א ב ל יש פתרון אחד מעולה:

https://www.instagram.com/yukas.kitchen/?hl=en

הראמן של יוקה מ ד ה י ם!

אחד הטובים ביותר שאכלתי בעולם!

אני יודע שהיא עושה סדנאות ובישול ביתי - בזמנו היא גם היתה מכינה את הכל מראש טרי (כולל הנודלז והציר) ומוכרת כקיט (רק צריך לחמם בבית עם הוראות).

זה ממש בקטנה אח״כ לסיים את זה בארץ וזה יוצא הכי הדבר האמיתי.

 

צור איתה קשר באינסטגרם או דרך הלינק ששם - מומלץ סופר בחום!

  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הזמנו מאיזה מקום חדש, שאני לא זוכר את שמו, ליום רביעי. גם משהו ביתי כזה אם אני מבין נכון. אם יהיה מוצלח אשוב עם ביקורת מפרגנת

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בארץ- אך ורק יוקה. כל השאר זה לא ראמן. כרגע עמל על שפצור הראמן שלי לרמה שתיתן פייט למה שאני רגיל אליו בביקורים ביפן, שאגיע לתוצאה משביעת רצון אחלוק.

לגבי ה "חביתה"- לא חביתה בכלל, אלא טופו מטוגן (abura-age)

קצת מוזר לראות את זה בראמן, זה הכוכב במנה בשם kitsune udon

  • רעיון טוב! 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

 שיתוף

×
×
  • תוכן חדש...