Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ראמן - כל מה שבא לי זה ראמן. איפה יש ראמן איכותי בארץ?


maxcher
 שיתוף
עוקבים 11

פוסטים מומלצים

השאלה בכותרת.
מצרף ראמן שאכלתי בסן פרנסיסקו
מדהים.

אגב שכחתי, מה זו ה״חביתה״ הזו שיש שם? זה היה טעים מאוד

20200122_195241.jpg

20200122_203012.jpg

20200122_203017.jpg

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

אני לא אכלתי ראמן שאפילו מתקרב לסביר במסעדות בארץ. א ב ל יש פתרון אחד מעולה: https://www.instagram.com/yukas.kitchen/?hl=en הראמן של יוקה מ ד ה י ם! אחד הטובים ביותר שאכלתי בעולם!

מיאזקי, שוק צפון, רמת החייל ת"א. ציר מאוד סמיך, מנה כבדה.   (גם ההמבורגר טוב)

בארץ- אך ורק יוקה. כל השאר זה לא ראמן. כרגע עמל על שפצור הראמן שלי לרמה שתיתן פייט למה שאני רגיל אליו בביקורים ביפן, שאגיע לתוצאה משביעת רצון אחלוק. לגבי ה "חביתה"- לא חביתה בכלל, אלא טופו מטוגן

תמונות שפורסמו בשרשור

אין ראמן באמת טוב בארץ, לפחות לא במסעדות מוכרות - לא יצא לי לנסות שפים שמכינים במטבח בייתי כלשהו.

מן טן טן הם בסדר. וגם טנקה. 

 

אתה גם יכול לנסות להכין. ניסתי כמה פעמים, זה יוצא בסדר אם מוכנים לחכות כמה שעות טובות לציר.

 

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

מה לגבי זוזוברה?

 

יש להם ראמן ממש סבבה לדעתי (אבל אני לא איזה אנין טעם מטורף, אז מה אני יודע).

 

לפחות בסניף בכפר סבא, לגבי אחרים לא יודע

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002

 

Wherever you go, there you are

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

לא הספקתי בגלל כל הסגרים, אבל התגובות מדהימות על next door בחיפה

https://www.haaretz.co.il/amp/food/restaurant-guide/.premium-1.8593571

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני שעתיים, maxcher כתב:

השאלה בכותרת.
מצרף ראמן שאכלתי בסן פרנסיסקו
מדהים.

אגב שכחתי, מה זו ה״חביתה״ הזו שיש שם? זה היה טעים מאוד

 

 

 

"החביתה" נעלבה

זה טמאגו 

עריכה אחרונה על ידי eyali23
  • אהבתי 1
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

מיאזקי, שוק צפון, רמת החייל ת"א.

ציר מאוד סמיך, מנה כבדה.

 

(גם ההמבורגר טוב)

  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
לפני שעתיים, Be roo כתב:

הם כבר לא בשוק צפון, עברו לשרונה.

ועל זה בדיוק האמריקאים אומרים,

out of the fryingpan , into the fire

 

למרות שראמן זה בסיר...😉

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
בתאריך 20.11.2020 בשעה 19:32, locus כתב:

לא הספקתי בגלל כל הסגרים, אבל התגובות מדהימות על next door בחיפה

https://www.haaretz.co.il/amp/food/restaurant-guide/.premium-1.8593571

חברים שאכלו שם אמרו שממש לא להיט.

 

לפני 17 שעות, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

 

Keyser כתב:
דלק זה לכוסיות. גברים אמיתיים דוחפים את הרכב :loco:
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא אכלתי ראמן שאפילו מתקרב לסביר במסעדות בארץ.

א ב ל יש פתרון אחד מעולה:

https://www.instagram.com/yukas.kitchen/?hl=en

הראמן של יוקה מ ד ה י ם!

אחד הטובים ביותר שאכלתי בעולם!

אני יודע שהיא עושה סדנאות ובישול ביתי - בזמנו היא גם היתה מכינה את הכל מראש טרי (כולל הנודלז והציר) ומוכרת כקיט (רק צריך לחמם בבית עם הוראות).

זה ממש בקטנה אח״כ לסיים את זה בארץ וזה יוצא הכי הדבר האמיתי.

 

צור איתה קשר באינסטגרם או דרך הלינק ששם - מומלץ סופר בחום!

  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

הזמנו מאיזה מקום חדש, שאני לא זוכר את שמו, ליום רביעי. גם משהו ביתי כזה אם אני מבין נכון. אם יהיה מוצלח אשוב עם ביקורת מפרגנת

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים

בארץ- אך ורק יוקה. כל השאר זה לא ראמן. כרגע עמל על שפצור הראמן שלי לרמה שתיתן פייט למה שאני רגיל אליו בביקורים ביפן, שאגיע לתוצאה משביעת רצון אחלוק.

לגבי ה "חביתה"- לא חביתה בכלל, אלא טופו מטוגן (abura-age)

קצת מוזר לראות את זה בראמן, זה הכוכב במנה בשם kitsune udon

  • רעיון טוב! 2
קישור ישיר להודעה
שיתוף באתרים אחרים
 שיתוף

×
×
  • תוכן חדש...