אוף-טופיק
[כתיבה למשתמשים רשומים בלבד עם 150 הודעות ומעלה] כל מה שלא קשור למכוניות. התייעצויות לגבי לימודים אקדמיים, זוגיות, DIY בבית, מוצרי חשמל, מחשבים, מצלמות, סלולר, טיולים בחו"ל, עוד קצת זוגיות, טלוויזיות, שעונים, מעסיקים, מחפשי עבודה, עוד טיפה זוגיות לקינוח ועוד.
58,381 נושאים בפורום הזה
-
ערב טוב! חשקה פשי להכין שייקים ביתיים,מתלבט איזה בלנדר לרכוש,אשמח לה להמלצה מבעלי הנסיון האם יש טעם להשקיע במכונה במעל 500 שח? או שניתן להסתפק בדגמים הפשוטים ב200-300 שח?
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 8 עוקבים
- 24 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
אני פתחתי חשבון בנק ראשון בגיל 18 לפני גיוס, ועד גילי המופלג (37) נשארתי באותו בנק. הבנק הוא בנק איגוד לצורך העניין, ובזמנו בחרתי בו רק בגלל שהיה שם התור הכי קצר. אני לקוח מסוג transactor - אחד ששומר על איזון בין הוצאות להכנסות, לא נכנס לחובות, תמיד משלם בזמן, לא נכנס להלוואות ענק (היו לי הלוואות שכיסיתי לפני כמה שנים, מאז כלום), אבל גם לא מכניס סכומים גדולים. כן חשבתי על לעבור, וקיבלתי כל מיני הצעות מפתות (כולל מענק של 1500 שקל מאחד הבנקים), אבל איך שחשבתי על כל הטופסיאדה הדרושה, וכל הצרות מסביב, ויתרתי על התענוג. עכשיו לפני כחודש התקשר אליי נציג של מזרחי טפחות, והודיע לי חגיגית שבנק איגוד נסגר, ואני עובר להיות לקוח של מזרחי טפחות. כבר…
הודעה אחרונה מאת sperial, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום, בסלון שלי הספה עומדת ממול לטלויזיה וצמוד לקיר. על הקיר מאחורי הספה בגובה בערך 1.8 מטר מהרצפה יש הכנות לחיבור של הרמקולים האחורים. הקדמים מותקנים משני הצדדים של הטלויזיה. רציתי לשאול האם הרמקולים האחורים צריכים להיות מכוונים ישירות קדימה או שכדאי לעשות זווית פנימה לשני הרמקולים לכיוון אמצע הסלון? מצרף תמונה להמחשה, רק שאצלי הספה צמודה לקיר והרמקולים תלוים מעליה בשני הקצות של הספה
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
- 8 עוקבים
- 15 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
בכמה כסף הסופרים והפיצוציות קונות משקאות כגון בקבוק קולה, מיץ, מים?
הודעה אחרונה מאת arik100, -
הגיעו תוצאות בדיקות הדם, הכל הגיע ירוק מלבד כמה דברים שקשורים לכולסטרול. האישה כבר בפאניקה שאוטוטו המחלת לב מגיעה. מחקר קטן באינטרנט מראה שאני קצת חוצה את הגבול. הרקע: בן 37, מתאמן 3 פעמים בשבוע, אוכל הרבה סלטים אבל גם לא ממעיט בלנשנש, לא שמן, מטר 76, 83 קילו. להל״ן התוצאות: שאלה למומחי הפורום: האם עלי להחזיר את הארטיק חזרה למקפיא ובמקום לאכול חסה, או שצריך טיפה לצמצם בשטויות והכל טוב ?
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לאן עליי לגשת ברשת כדי למצוא את האישורים האלו? באתר של ביטוח לאומי לא מצאתי את האופצייה הזו, רק מה שהם משלמים. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 6 עוקבים
- 15 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
בגלל 2 נינג'ות קטנות, מגיעה השעה 21:30 ולא תמיד יש כוח לרוץ בחוץ. רוצה לרכוש אופני כושר לאימון של 45 דק מול הטלוויזיה בערב (גם בתקופת החורף כאשר לא ניתן לרוץ בחוץ) ראיתי מודעה של קטלר stratos סביב 700 שח הבנתי שזה מותג מצויין (made in Germany). 1. מישהו מכיר את הדגם הזה ספציפית? בקושי מצאתי עליו מידע ברשת. 2. כל האופניים המגנטיות מופעלות דרך בטרייה? 3. איך קטלר לעומת המותג (כנראה הסיני) HI-TEC? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Shaike.Zam, -
- 5 עוקבים
- 14 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
הכינו לי תשתית לתריסים חשמליים ובחלק מהתריסים ביקשנו שתהיה אפשרות להפעיל אותם משני מקומות. לצורך כך הכינו קופסאות בקיר בשני המיקומים שביקשנו, חיווטו ביניהן ומשם לתריס. עד כאן הכל רגיל, אלא שעכשיו מתברר לי שבמקרה כזה צריך להתקין מפסקי קפיץ, כדי למנוע מצב של התנגשות בין 2 המפסקים (נניח שאחד על למטה ולוחצים את השני למעלה). זה מצב לא רצוי מבחינתנו, כי זה אומר להישאר עם אצבע על המפסק בכל מהלך הירידה או העליה של התריס. יש דרך להתגבר על הבעיה הזאת, בלי להיכנס לדברים מסובכים של בית חכם הדורשים שינוי תשתית מקיף? כמובן, שאנחנו יכולים לוותר על מיקום אחד, אבל גם זה לא אידאלי, במיוחד אחרי שכבר השקענו ויש 2 קופסאות וכל התשתית מוכנה.
הודעה אחרונה מאת Yondalar, -
האינטרנט, GOD BLESS IT, מלאה באנשים טובים שרק רוצים שתשלם להם עבור הדיאטה הייחודית שלהם- בין אם זה דיאטת "שייקים מזרע של גמל שנחלב ע"י בדואי צעיר ובתול", דיאטת "אל תאכל כלום כל השבוע וביום שישי תאכל מה שבא לך", דיאטת "ניקוי רעלים ע"י מסיר שומנים מהיר" ועוד כל מיני כאלו הזיות. אשמח להסברים שיוכלו לכוון אותי לחיפוש מידע קונקרטי נוסף אחר כך ברשת- צריכה קלורית מומלצת ליום, שילוב חלבון בתוך התזונה, חישובי קלוריות, וכל מידע רלוונטי נוסף שאני לא יכול לחשוב עליו כרגע יעזור לי מאד. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Legend, -
האם מישהו רכש החודש מאמזון גרמניה וקיבל מהם משלוח? רכשתי פילטרים לרכב, ומשום מה הזמנות שאני מבצע לא נשלחות ונשארות שבועות על "Preparing for Dispatch" ראשית בצעתי הזמנה ב1 ליולי, ועד ל13 ליולי ההזמנה לא שולחה, בטלתי. בצעתי הזמנה חדשה והוספתי עוד פריטים נוספים לקדומים, ומאז 13 ליולי ועד היום ההזמנה לא שולחה, הזמנה בסטטוס Preparing for Dispatch שבועיים, בשני המקרים ההזמנה ללא ETA לאספקה, יש מלאי לפריטים, המוכר הוא אמאזון. בכל פעם קבלתי הודעת SMS מחברת האשראי שבוצע עסקה (תפסו מסגרת) . פניתי לשירות הלקוחות, ובכל פעם אומרים שיטפלו, אך זה המצב בפועל. בכללי באמאזון ארה"ב אני לא נתקל בבעיות כאלו, אך המוצרים הללו לא קיימים…
הודעה אחרונה מאת shimta, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לאמא שלי נהרס התנור מטבח אחרי יום עבודה אינטנסיבי. יש לנו תנור ישן במחסן שעובד תקין אבל ויזואלית כבר כולו מלא חלודה. במקום להזמין טכנאי חשבתי לנסות לפרק מהתנור הישן את החלקים שצריך ולהרכיב אותם בתנור שהתקלקל הבעיה היא שאני לא יודע מה לפרק ולהרכיב וכאן אני אשמח לעזרה. התקלה בגדול שהתנור לא מגיע לטמפרטורה הרצויה, יש לו מחוגה מכאנית עם טמפרטורה שבוחרים וליד המחוגה יש מנורה שמראה שהתנור עובד. כשאני מציב טמפרטורה על 180 מעלות גם במשך שעה המנורה נשארת לדלוק ואם אני מסובב את המחוגה חזרה המנורה נכבת כאשר אני מגיע לאזור ה100 מעלות מה שלדעתי תואם את הטמפרטרוה שיש בתוך התנור. בגלל שהפעילות של המחוגה והמנורה נראת לי תקינה אני חושב שהבעיה היא בספירלה או ביחידת הבקרה של הספי…
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
היי, זקוק לניקיון חד פעמי של דירה ישנה שלא גרו בה כחודשיים בתל אביב. אני צריך באמת מישהו נינג'ה שינקה הכל (כולל שירותים, שני ארונות, מטבח, רצפות וכו'). כמובן שמוכן לשלם בהתאם לזמן שיידרש. אודה להמלצה, תודה.
הודעה אחרונה מאת ניקו פ., -
-
- אחראי פורום
- 8 עוקבים
- 18 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום, מדובר ברסיבר פיונייר שנרכש לפני שלוש שנים. לפני כמה ימים שמתי לב שהוא דולק, חשבתי אולי שכחתי לכבות אבל הוא נדלק עוד פעם ללא סיבה אחרי כחצי שעה. מה זה יכול להיות?
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 16 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
אהלן, בקרוב (חודשיים) אנחנו ניכנס לדירה חדשה ביבנה (במסגרת מחיר למשתכן). מדובר בדירת 6 חדרים, 148 מטרים, קומה 3(מתוך 15) וכיוונים דרום+מערב (כאשר הצד הדומיננטי הוא מערב). חדר אחד יהיה עם מזגן יחיד בגלל המיקום שלו בבית (ויש גם הכנה לכך). בגדול, אני בכלל לא נעול על שום פתרון שארשום כאן ואשמח להמלצות מכאלו שמנוסים עם זה. מדובר בזוג + 1. 1. מזגנים בודדים, כלומר 6 מנועים במסתור כביסה. קיבלתי המלצות שונות מ 2 בעלי מקצוע בשום פנים ואופן לא לעשות זאת כי זה יגרום לחוסר תפוקה של המזגנים (מהחום במסתור כביסה), מעבר לכך שיש לי ספק אם יכנסו שם 6 מנועים (רק בשבוע הבא אראה את הדירה בפעם הראשונה). 2. מזגן מיני מרכזי + מזגן 1 או 2 בודדים (חדר נפרד + הור…
הודעה אחרונה מאת BarryG, -
-
- 7 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אהלן, אשמח להתייעץ ולקבל את חוכמת ההמונים על נושא שאני מתקשה בו כיום והוא עזיבה של מקום העבודה שלי לטובת הצעה מעניינת יותר שקיבלתי. אולי חלקכם זוכרים את שרשור החזרה שלי לארץ הקודש שבו התלבטתי אם לחזור לישראל או להישאר בהולנד. לקחתי את עצתכם והורדתי מהפרק את החזרה לישראל ואפילו קניתי בית, זוגיות חדשה והחיים לא נוראים כלכך כרגע. כעת קיבלתי הצעת עבודה טובה שאני כנראה עומד להשיב עליה בחיוב וכמובן שאצטרך לעזוב את מקום העבודה שלי. אבל אני חושב שהמעסיק שלי שהוא גם המנהל הישיר שלי (מקום עבודה יחסית קטן, כמה עשרות עובדים) חושב (בצדק או לא בצדק) שאני חייב לו והוא לא מצפה שאני אעזוב בקרוב. קניתי בית לפני כחודש חודשיים והוא עזר לי מעט עם המשכנתא (שיחק טיפה עם הנתונ…
הודעה אחרונה מאת Be roo, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 15 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
1. כלי ראשון נקרא Ditto. מדובר בתוכנה קטנה, קלה, המופעלת אוטומטית בעת הדלקת המחשב (כל הכלים מופעלים אוטומטית, אין צורך להיכנס בכל פעם מחדש). הנוחות של הכלי, שהוא מאפשר לכם לבצע מאות "העתקות" (לסמן טקסט, נניח שורה, ציטוט, סיסמה, כתובת אתר, כתובת מייל) ולחזור אל העתקות מתי שבא לכם, מבלי שימחקו. מי שמכיר את זה מהסלולר "לוח העתקות" זה אותו הדבר - רק למחשב. נוח מאוד. אני אפילו מעתיק איתו תמונות, והוא שומר בזיכרון שלו את התמונות. קצת קשה להבין לפני שמנסים - ממליץ, אם לא אהבתם כמו תמיד, אפשר למחוק. נכנסים ללוח באמצעות המקשים CTRL והמקש ~ (ברוב המקלדות נמצא בפינה עליונה, צד שמאל, מעל כפתור הTAB) 2. כלי נוסף שמאוד מקל על שמירת אסמ…
הודעה אחרונה מאת DWK, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום חברים, לכל שאלה יש כאן תשובות אז מאמין שגם הפעם. חבר קרוב מאוד פנה אליי לעזרה מכיוון שאינו יודע מה לעשות וגם לי הנושא לא מוכר אז בקצרה: לאבא יש נטיה להתמכרויות, פעם זה היה אלכוהול, לאחר שהמשפחה לחצה עליו חזק הוא הפסיק עם השתיה לחלוטין אך החליף את ההתמכרות בכדורים (משככי כאבים\שינה וכו). היום הוא לא מכחיש ומסכים שיש לו בעית התמכרות ושהוא צריך טיפול מקצועי. הם בדקו מכוני גמילה בגוגל אך כמו בכל תחום גם כאן יש אינספור מכונים שמיחצנים את עצמם ולכן הם הלכו לאיבוד בחיפושים. האבא מנהל אורח חיים תקין למראית עין,עובד כרגיל,מתקשר עם הסביבה\חברים\משפחה. האם מישהו שמע\מכיר\ יכול להמליץ על מקום מתאים? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
שחפים בסופה
מאת אלי הרזהב-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 3 אלף צפיות
היכן אמצא את הספר "שחפים בסופה"?
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 7 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
היי, ראשית אתחיל שאני בן 24, עובד X שנים בחב׳ ליסינג, בקורב אני עוזב חברת תרופות שהייתי בה כשנתיים וחצי מטעם חב׳ הליסינג בתור נציג, עם הזמן התברגתי בחב׳ הליסינג ואני מועמד לקידום, מתפעל נהגים בליסינג, העניין, אני כרגע כתקופה של חצי שנה כונן חירום - ז״א שמשעה 17:00 בערב עד 8 בבוקר ביום שלמאחרת אני אחראי לטפל בקריאות ולשלוח נהגים במידת הצורך ללקוחות שתקועים/עשו תאונה וכו׳, הדבר מעיק עליי, מאוד, הרבה התעסקות עם הטלפון וצורך במענה מיידי ללקוח, לפעמים נכנסות קריאות בשעות לא סבירות שאני צריך לטפל בהן ולשלוח כונן במידת הצורך, אני כרגע מתחיל חפיפה לגבי תקפיד התפעול לצד המנהל שלי שיהיה המתפעל שאיתו אעבוד צמוד, הכונן חירום, מפריע לי…
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- 6 עוקבים
- 14 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני בקרוב אמור לטוס לאוקראינה(אין ברירה, עניין משפחתי) וממש עוד יומיים הססטוס שלה אמור להיות מוחמר, המשמעות היא שלאחר החזרה משם להבנתי אני צריך להכנס לבידוד. לגבי תקופת הבידוד אני נתקל במידע סותר, ראיתי שאמור להיות 14 ימים וראיתי שהחליטו לקצר ל10- לא יודע עד כמה זה באמת קרה. וראיתי שיש גם אופציה של לעשות קיצור בידוד - בנוסף לבדיקה שעושים בשדה, אם עושים בדיקה נוספת שיוצאת שלילית אז אפשר לקצר. העניין הוא שאני קצת מבולבל מכל ההנחיות האלו, ואשמח אם מישהו שחזר לאחרונה מחול יעשה קצת סדר בדברים, במיוחד יעזור אם מישהו שחזר ממדינה עם אזהרת מסע(כתום) מה שאני לא מבין הוא ככה- לאחר הנחיתה בארץ אני עושה בשדה התעופה בדיקה, לאחר מכן אני כוויכול אמו…
הודעה אחרונה מאת gadik6, -
-
- אחראי פורום
- 10 עוקבים
- 9 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
יש חשמליות, יש כאלה ה"מתחברים אל הברז בכיור". מה מומלץ?
הודעה אחרונה מאת ari C5, -
-
- 5 עוקבים
- 7 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אהלן, אני רוצה לקנות מאמזון יחידה לסינון וייבוש אוויר שיושבת על הקו של המדחס. הבנתי שיש המון סוגים של חיבורים בתחום הזה ואשמח לעזרה, באמזון ארה"ב יש אפשרות של יח' עם חיבור NPT ובאמזון אנגליה יש עם חיבור BSP שגם לו יש שתי אופציות- תבריג קוני (TAPER) ותבריג ישר (PARALLEL). יש עדיפות לחיבור כלשהו NPT או BSP? ואם עדיף BSP מה העדיפות, לקוני או ישר? מה הכי נפוץ בארץ? הייתי מעדיף לקנות משהו שלא אצטרך אח"כ לחפש חנויות שמתמחות בסוגי תבריגים ושפשוט אוכל למצוא את החיבורים שאני אצטרך בחנות אספקה הקרובה. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
אחרי יותר משנה שלא היה במשרד ארוחות במימון של המשרד דרך מסעדה שהיה איתה חוזה (שנסגרה בראש השנה האחרון), התחלנו ממש השבוע לעבוד עם תן ביס. חוץ מהעובדה שזה אחלה של פתרון. יש לי בעיה להבין משהו בתנאי הכרטיס. בתקציב הרשום באתר מופיע 70 שקל ליום (למרות שבע"פ אמרו שיש 26 שקל יומי) כאשר לפני הקורונה זה היה 30 שקל. עם הגבלה לשעות העבודה ויש הגבלה של מינימום הזמנה של 50 שקל במסעדות כמו מקדונלדס, בעצם כל מה שבסביבת המשרד יש כזו דרישה. כרגע אני הולך לקראת סיום יום העבודה והולך לקנות במקדונלדס (הייתי רוצה מקום אחר אבל כרגע זה לא משתלם ובעייתי כי יפתחו עיניים, אם הלכתי באמצע היום). מה שאני לא מבין למה שהם יתנו לי 70 שקל יומי אבל בע"פ יגידו לי 26 שקל כאשר בת'כלס היה…
הודעה אחרונה מאת hans, -
- 4 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מצב הריאות של אבי לא טוב ורוצה לנסות לעזור לו. אולי יש למישהו המלצה על רופא ריאות מומלץ מאיזור הצפון? תודה
הודעה אחרונה מאת locus, -
אני טס לביקור אצל ההורים שלי בעוד שבועיים. אני צריך אינטרנט חזק בשביל לנהל שיחות עבודה בצורה רציפה בלי בעיות, והאינטרנט בבית של ההורים שלי על הפנים. אני חושב לקנות כרטיס סים של סלקום עם חבילת 500 GB בשביל החודש שאני נמצא בישראל. האם שימוש ב tethering יסגור לי את הפינה ? עריכה: אחרי שאסיים עם הביקור שלי בישראל, אני יכול לבטל את הקו ?
הודעה אחרונה מאת sperial, -
- 9 עוקבים
- 24 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
הוחלט לשלב את אחד מהבילויים של החופש הגדול עם נסיעה ברכבת (הלוך חזור). מה הפרוצדורה הכי נוחה לעשות את זה, כאשר רק לאחד מבני המשפחה יש רב קו?
הודעה אחרונה מאת Mr.Hybrid, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 17 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
בוקר טוב. חמתי מבצעת שיפוץ מקיף לבית והגענו לשלב שמחפשים מטבח. האם יש לאיזה חבר פורום המלצה/ הפניה לנגריה באזור כפר סבא שעושה מטבחים בתקציב נמוך? מניח שעד 1500-1000 ש"ח למטר (רק לעץ כמובן- לא כולל השיש) זה משהו שניתן לעמוד בו. ברור לי שמטבח בתקציב כזה הוא לא מטבח ב HIGH LEVEL , אבל זה המצב
הודעה אחרונה מאת michaelbe6, -
-
- 5 עוקבים
- 8 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
לילה טוב , מבקש את עצתכם , יש לי פרגולה עם גג מסנטף . אני מעוניין לבצע בידוד תרמי ברמה טובה שיתן אפקט . המליצו לי על פולינום אולטרה : https://www.rotenberg1929.co.il/he/Thermal-insulation/694 ומתחת לזה לשים פוליפאן בעובי 5 ס"מ : https://www.rotenberg1929.co.il/he/Thermal-insulation/694 האם מישהו התקין את שני המוצרים הללו ? האם הם אכן יעשו את העבודה ? חנות אחרת המליצה לי על BTI : https://www.amrusi.co.il/בידוד-אלומיניום-דו-צדדי-bti ומתחת לזה קלקר : https://www.mgeves.co.il/איזוצף_5_קלקר אני מחפש מוצרים שיעשו את העבודה כמו שצריך , אשמח להמלצה על החומרים המתאימים . ת…
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 9 עוקבים
- 7 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
בוקר טוב חברים, השבוע הזמנתי לבני (בן 7.5) כרטיס סים מ012 מובייל, באתר שלהם בחרתי מספר מבין המספרים אשר היו זמינים לבחירה, הסים הגיע והוכנס לטלפון (מכשיר יחסית טיפש, לא סמארטפון). באותו הרגע הטלפון התחיל לקבל הודעות SMS, פרסומות, תעמולת בחירות, ספאם וכד'. לא כל כך התייחסתי, מחקתי את ההודעות. אתמול מסתבר לי שמספר הטלפון הזה מופיע ב True Caller עם שם של אדם אחר - שלום משה אחד. והילד מידי פעם מקבל שיחות ממספרים לא מזוהים. פניתי הבוקר ל012, גוללתי בפני הנציגה את כל הנושא והסברתי בתקיפות שמדובר בילד בן 7 שמקבל שיחות והודעות מאנשים! התגובה שלה היתה: - "אלו המספרים שקיימים, בכל חברות הסלולר אין מספרים חדשים, לצערי לא אוכל להבטיח מספר שלא היה בשימו…
הודעה אחרונה מאת epiphone, -
רדיו ב MP3
מאת אלי הרזהב- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
האם ניתן להאזין לתחנות רדיו במכשירי MP3 באוזניות אלחוטיות בלוטוס. עד כמה שידוע לי הכבל של האוזניות הרגילות משמש כאנטנה לרדיו, נכון?
הודעה אחרונה מאת dani666,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 919 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Be roo
- discoTD5
- לב טוב
- NAPOLEON
- Igalz
- ELI001
- שי
- Renaultrap
- fatboy1340
- Alloytoy
- Or05230
- llaavvii