Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאמא שלי נהרס התנור מטבח אחרי יום עבודה אינטנסיבי. יש לנו תנור ישן במחסן שעובד תקין אבל ויזואלית כבר כולו מלא חלודה.
במקום להזמין טכנאי חשבתי לנסות לפרק מהתנור הישן את החלקים שצריך ולהרכיב אותם בתנור שהתקלקל הבעיה היא שאני לא יודע מה לפרק ולהרכיב וכאן אני אשמח לעזרה.

התקלה בגדול שהתנור לא מגיע לטמפרטורה הרצויה, יש לו מחוגה מכאנית עם טמפרטורה שבוחרים וליד המחוגה יש מנורה שמראה שהתנור עובד.
כשאני מציב טמפרטורה על 180 מעלות גם במשך שעה המנורה נשארת לדלוק ואם אני מסובב את המחוגה חזרה המנורה נכבת כאשר אני מגיע לאזור ה100 מעלות מה שלדעתי תואם את הטמפרטרוה שיש בתוך התנור.
בגלל שהפעילות של המחוגה והמנורה נראת לי תקינה אני חושב שהבעיה היא בספירלה או ביחידת הבקרה של הספירלה.

כאן הודה לעצתכם, לנסות להחליף ספירלה או יחידת בקרה? או לשכוח מהעניין ולהזמין טכנאי.

פורסם

לא הצלחתי להבין בדיוק מה לדעתך הבעיה.

בדיקה על רגל אחת

תגיד לאמא שלך שתנסה לאפות (היא מכירה את התנור ומידת האפיה שלו)

אם האוכל נשרף, כנראה שיש בעיה בטרמוסטט (זה שאחראי לכבות את התנור שמגיע לחום הרצוי)

אם האוכל לא מתבשל כרצוי, כנראה יש בעיה בגוף חימום.

(יכולות עוד הרבה סיבות, אלו 2 עיקריות)

אבל... אם אין לך 2 תנורים זהים,

יהיה קשה לקחת חלקים זה מזה כי לא תמיד יש תאימות למקום.

בכל מקרה, תמיד תעבוד עם שקע מנותק.

סכנת החשמלות

.

פורסם

לפני שאתה מפרק חצי תנור תעשה 2 בדיקות בסיסיות: (עבור כל אחד מגופי החימום)

לבדוק שמגיע חשמל לגוף חימום על ידי בדיקת מתח על הדקי גוף החימום שהתנור מופעל (זהירות. עבודה עם חשמל חי)

בדיקת התנגדות של הגוף החימום.

בגוף חימום כזה אמור לצאת סביב 20-50 אוהם. (הכי נכון לחשב ע פי ההספק)

ערכים אחרים בצורה קיצונית זה לא תקין. זה אומר שהגוף חימום לא תקין.

• אהבתי 1

.

פורסם

אתה לא יכול לפרק חלקים מתנור אחר ולהרכיב בתנור כי זה לא מתאים. זה כמו לקחת הגה מסובארו ולהרכיב ביונדאי.

תבדוק עם רב מודד מתחים ותדע לפי זה מה תקול . לפי מה שתיקארת כנראה שהיחדית חימום עשתה את שלה - תנסה למצוא יחידת חימום ספיציפית לתנור הזה ולהחליף אותה.

אם התנור לא חדש הגיע הזמן להתחדש . 

פורסם

מה דגם התנור? 

אני מכיר הייטב את התקלה הזו מדגם מסויים של סמסונג, התקלה שם בזה שהבקר לא מתרגם נכון את ההתנגדות של הפוטנציאומטר שבווסת הטמפרטורה. 

לא  הצלחתי להבין את הבעיה בפוטנציאומטר או בבקר, היצרן ממליץ על החלפה של שניהם יחד ומספק אותם כמק"ט אחד. אחרי ההחלפה הסתדר. 

בקר מתנור מדגם אחר לא יעזור אלא אם כן זה מוצר מדבקה זהה עם לוגו אחר. 

• תוכן חדש...