Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע, אני מעדיף תה שעשוי מתה רגיל של פעם. על האש מעדיף בשר ולא תה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הכי כיף לגוון. רגיל, מעושן, גוונים באמצע, ירוק עם יסמין, חליטות... כנראה מפצה על הצורך הפסיכולוגי בארוחה מגוונת ועשירה במנות וקלוריות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני אכתוב משהו שאולי נכתב כי לא קראתי פה הכל, אבל בשביל שהשינוי באורח החיים יעבוד לך, אתה צריך ליהנות ממנו. הדרך הטובה ביותר היא לאכול דברים:

1. מגוונים

2. טעימים לך

אני למשל חסר זמן לבשל לעצמי כל יום. אז מה אני עושה?

אני מכין מאכלים שמחזיקים כמה ימים במקרר בקופסאות ועדיין נשארים טעימים בניגוד לשניצל/קציצות וכו'. למשל תבשיל של חזה עוף מפורק ברוטב עגבניות עם ירקות. מתבל את זה כמו שאני אוהב (אפשר ליצור כל טעם באמצעות תיבול). זה כשלעצמו מחזיק 5-7 ימים במקרר. 

בנוסף לתבשילים ואוכל שמחזיק הרבה זמן וגם טעים, תמיד מקפיד שיש עליי תפוח ו/או אגוזים. הם כשלעצמם (או עם יוגורט בלי סוכר) הם ארוחה די משביעה לאורך היום.

בכל ערב מקפיד לאכול משהו עם ירקות טריים, זה עובר מהר במעיים ועושה אותך רעב בבוקר ואז אפשר לאכול ארוחת בוקר טובה ומאוזנת בבית ולא איזה חטיף אנרגיה או שקר כזה או אחר. 

אני לא מנשנש. לעולם. אם אני רעב אני אוכל, אם לא אז אני לא. הבעיה הכי גדולה זה שאנחנו מצמידים אוכל לרגש (אני עצוב? גלידה. אני שמח? בוא נחגוג עם סטייק. אישה אמתית ולא מתנפחת הגמירה אותי? יאללה בא לי פסטרמה בפיתה עם קילו טחינה וקטשופ). זה לא אומר שאין מה ליהנות מאוכל, להפך, כשאני רעב ואוכל ארוחה טעימה ומזינה אני בהחלט מוציא מבטים מטרידים, אבל הרגשות שלי לא מכתיבים לי מתי ואיך אני אוכל. 

ברגע שהורדת את זה, הורדת את רוב הסוכר שאתה אוכל, הורדת חלק ניכר מהפחמימות והחלפת אותם בשומן שפחות מזיק - זו רק שאלה של זמן. אחר כך גם אין הרגשה שאתה צריך "להתמיד" כי אתה לא מונע מעצמך כמעט כלום.

לגבי פעילות גופנית. מומלצת ללא קשר לשינוי כזה או אחר. גם למי שרזה. 5 פעמים בשבוע בעצימות בינונית למשך 30 דקות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נראה לי שאני יורד במשקל מהר מדיי :shock:

כשפתחתי את השירשור, הייתי סביב 114.

שלשום, 111.

היום, 109.8. בפעם הראשונה מאז הצבא שאני מתחת ל-110.

נראה לי שזה מהיר מדיי... אלך להיבדק בקרוב 😐

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני מעריך שמדובר בירידה ראשונית של נוזלים ומאגרי גליקוגן שמתדלדלים.

כל עוד מדדים תקינים/אתה מרגיש טוב/אין קורונה, אני לא מוצא סיבה להתרגש מזה.

*אין באמור המלצה, אני לא מומחה, וכו'.

• תוכן חדש...