Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האינטרנט, GOD BLESS IT, מלאה באנשים טובים שרק רוצים שתשלם להם עבור הדיאטה הייחודית שלהם- בין אם זה דיאטת "שייקים מזרע של גמל שנחלב ע"י בדואי צעיר ובתול", דיאטת "אל תאכל כלום כל השבוע וביום שישי תאכל מה שבא לך", דיאטת "ניקוי רעלים ע"י מסיר שומנים מהיר" ועוד כל מיני כאלו הזיות.

אשמח להסברים שיוכלו לכוון אותי לחיפוש מידע קונקרטי נוסף אחר כך ברשת- צריכה קלורית מומלצת ליום, שילוב חלבון בתוך התזונה, חישובי קלוריות, וכל מידע רלוונטי נוסף שאני לא יכול לחשוב עליו כרגע יעזור לי מאד. 

תודה לעונים.

• מצחיק 6

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

גם אני בתוך אותה סירה איתך.

אבל לדעתי אין תחליף אמיתי מאשר התייעצות פרטנית עם דייטאנית קלינית.

כמובן להגיע עם כל בדיקות הדם וכו'

• אהבתי 1

.

פורסם

1. שינה 
2. אוכל (https://tomeravital1.com/2021/01/08/sugar/)
3. פעילות גופנית

בלי השילוש הקדוש כל ״דיאטה״ שווה לפח

לגבי אוכל - אינדיבידואלי, אבל כללי ברזל הם הפחתה של סוכרים רעים ופחמימות ריקות

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 4
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

דיאטות רעב תוריד מהפרק, מכיר לא מעט אנשים ומניסיון אישי, מורידים יפה בהתחלה אבל אי אפשר להחזיק בזה לעד וכשמפסיקים רוב המשקל חוזר ממש מהר.

עד שתסגר על מה מתאים לך תתחיל בלצמצם פחמימות וסוכרים.

פורסם

השאלה היא תמיד, כמה משקל עודף יש עליך?

דבר שני, כמה פעמים עברת את העניין הזה, כי יש המון דברים שהם אישיים. אני, למשל, ברמה מסויימת של פעילת גופנית, יכול לאכול מה ומתי שבא לי (עד שזה לא יהיה נכון).

אם מצבך ההתחלתי סביר, תתחיל מלצמצם עד להוריד את כל הג'אנק. יענו, פחמימות ריקות: סוכרים, מתוקים, פסטות ושות'. אם אתה צריך, תספור לעצמך.

ותתחיל פעילות גופנית (אם אני זוכר נכון, יש לך הרגלים כאלו או לפחות היו).

אם תצליח להתמיד עם השניים חודש - חודשיים, תבדוק את מצבך. 

אבל אם אתה מאלו שמשקרים לעצמם וצריכים שוטר, קח מומחה, שיעזור לך להתנהל. להתמחות בעצמך, למי שמזייף לעצמו גם ככה, זה לא עוזר.

• אהבתי 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בוא'נה אתה סטלן ..

דיאטה זה דבר אינדיבידואלי - מה שיעבוד לך לא יעבוד אצל האחר. אישתי עשתה המון דיאטות ועזר לה רק "חלי ממן" השיטה שלה זה לאכול כל היום רק בארוחות קטנות עם תפריטים מוכנים מראש - כולל זרע של גמל בין ארוחות.

מעבר לזה , יש לה מפגשים שבועיים שבהם שוקלים אותך לעיניי כולם וזה נותן לך דרייב רצחני לדיאטה.

פורסם

אני אגיד את מה שאני הכי שונא שאומרים לי אבל תפסיק לעשן. כן גם Vape נחשב לעישון. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אתה צריך לזכור שני דברים: 

1. תוך חמש שנים מתום הדיאטה תשקול הרבה יותר מאשר בתחילת הדיאטה 2. תתכונן לרעוב כל החיים

אוהד

פורסם
לפני 17 דקות, David32 כתב:

מה ה vape מפריע?

לא בריא לנשום עשן\אדים

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

הסוד של כל הדיאטות בעולם, מחולבי הגמלים עד שותי האקונומיקה (לניקוי רעלים) הוא מאזן קלורי שלילי.

להוציא יותר ממה שאתה מכניס.

אם אתה רוצה להמשיך להיות בריא, רצוי שהנ"ל יתבצע תו"כ שמירה על תפריט מאוזן מבחינת ויטמינים, חלבונים, ברזל, ושאר דברים שדרושים לגוף כדי לא להתפרק.

אני משתמש לצורך כך באפליקציה של "ניקי". 

אתה מכניס מין, גיל, משקל עכשווי, רמת פעילות גופנית, וירידה שבועית רצויה, ומקבל צריכה יומית רצויה של כל המרכיבים החשובים.

החסרונות:

1.היא לא אומרת לך מה הלאה. אתה רושם כל מה שאתה אוכל, ורואה בסוף היום/שבוע/חודש את המאזן- מה החסרת, מה אכלת יותר מידי. 

צריך קצת אינטיליגנציה בריאה ורצון טוב כדי להתאזן בשיטה הזו.

2. אין לי מושג אם האלגוריתם קורא אותי נכון, ונתן לי מה שאני צריך באמת.

היתרונות:

1. זה חינם.

2. ולא פחות חשוב עבורי- אתה לא אוכל לפי איזה תפריט שמישהו אחר הרכיב בלי לדעת מה אתה אוהב, ומה בא לך בדיוק בשעה 10:15.

בא לך שווארמה לצהרים? (לא, כי לי תמיד בא :-P ) סבבה. ישארו לך אחרי זה בערך עוד 100 קלוריות לארוחת ערב.  אז בערב תלך על סלט עם פרוסת לחם קל...

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
לפני 49 דקות, natco כתב:

בא לך שווארמה לצהרים?

שווארמה בצהריים זה לילדים, הכי טוב לפתוח את הבוקר עם שווארמה 

• אהבתי 3
  • מצחיק 7
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

לגבי הדיאטה של חלי ממן, היא דווקא מאוד מומלצת (או לפחות העקרון בו היא משתמשת)  -> היא הולכת לפי עקרונות בהם משתמשות דיאטניות קליניות.

בתגובה #3, יש קישור לאתר של תומר אביטל. איך לומר זאת בעדינות ?  הוא מערבב בין אמת לבין שטויות. אין דבר כזה סוכר טוב או סוכר רע. הגוף חייב גלוקוז (סוג של סוכר) בכדי לעבוד.

גם אם לא תיתן לגוף את הגלוקוז - אז הוא ישיג אותו ע"י המרה של דבר אוכל אחר או פירוק מאגרים בגוף (שומן ואח"כ  שרירים). בקיצור - ססמאות זה נחמד, אבל לא עוזר בכלום אם אין ידע במנגנון איך הגוף עובד.

פורסם

מנסיוני, אם אתה רוצה לרדת ולהשאר רזה, הדרך היחידה היא לסגל סגנון חיים בריא יותר וכזה שאתה מסוגל לעמוד בו.

לאכול 200 קלוריות ביום ולהתאמן 6 פעמים בשבוע ישיג תוצאות מהירות, אבל לא לאורך זמן.

בנה לעצמך תפריט מתאים בעזרת תזונאית, שהוא גם טעים וגם משביע, וגם כולל פינוקים מידי פעם. כזה שתוכל להשאר איתו שנים ולא תרגיש סגפן.

מצא לך פעילות ספורטיבית שאתה נהנה ממנה, רק ככה תצליח להתמיד ולהשאר במשקל.

קבוצות תמיכה מפגשים יכולים לעזור אצל מי שהאכילה אצלו היא מנגנון התמודדות (לחץ, דכאון וכו׳), שם אפשר למצוא פתרונות לקשיים נקודתיים של כל אחד.

לי למשל קשה לעמוד בפני שוקולד, אז אני פשוט לא קונה, אין בבית. זה לא אומר שאתנזר, מידי פעם אפנק את עצמי בחטיף, אבל לא על בסיס יומי. ידוע לי שיש כל מיני תוכניות גמילה ממתוקים. לא רוצה. לא מתאים לי התנזרות מלאה, רוצה להמשיך להנות משוקולד ומצאתי את הדרך שלי להתמודד עם הפיתוי.

• אהבתי 2
פורסם

ברווז, לדעתי במקום לחפש מידע באינטרנט, תקבע תור לדיאטנית דרך קופת החולים שלך. המפגשים הם בדרך כלל בוידאו / זום כלשהו, והיא מרכיבה לך תפריט שיתאים לך אישית.

כל שאלה בריאותית שתעלה לך תוכל לשאול אותה ולדעת שזה מתאים לך.

Ford Fiesta 2014 Manual

• תוכן חדש...