Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

חשקה  פשי להכין שייקים ביתיים,מתלבט איזה בלנדר לרכוש,אשמח לה להמלצה מבעלי הנסיון

האם יש טעם להשקיע במכונה במעל 500 שח? או שניתן להסתפק בדגמים הפשוטים ב200-300 שח?

פורסם

היה לנו בעבר בלנדר הכי זול ששווה בערך 80-100 שקל שהיה די דרעק. 

מצד שני היום יש לנו בלנדר ב-700 שקל של נינג'ה והוא אוברקיל לגמרי. 

לגמרי הייתי ממליץ לך על משהו של 200-300 שקל, לדעתי ממש לא צריך יותר מזה למשתמש הבסיסי. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

פרוטי נינג'ה סלים. טוחן הכל. החיסרון היחיד שלו זה הרעש של קידוח בבטון אבל אף אחד לא מושלם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לי יש כזה כבר שנתיים או יותר:

https://www.payngo.co.il/231153.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=shopping-ssc&gclid=CjwKCAjwx8iIBhBwEiwA2quaq2ZTaYMpj6DVglIop0v3T_mNHSqLrLprfrsbFM7aZsuo-wpkKojlNRoCGM0QAvD_BwE

חזק,עובד קשה אצלי, טוחן הכל כולל קרח.

לדעתי תמורה לכסף מצויינת, די בטוח שבסקר שוק קטן תמצא גם במחיר זול יותר

פורסם

יש בבית מיקסר של קנווד, אז נרכש אבזר בלנדר (200 ש"ח מאמזון אנגליה, בארץ היה עולה כמה לירות יותר). משמש להכנת שייק פירות ולא מתלונן, אבל מעולם לא ניסינו לטחון אבנים. או קרח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לנינג'ה תמיד תוכל גם לחבר איזמל חציבה ולהשתמש בו גם בתור קנגו, נגיד חשקה נפשך לחצוב בוקר שבת אחד בקיר הממ"ד להעביר תעלה? בום - יש פתרון.
וברצינות, הנינג'ה מיועד בדיוק לזה, וברגע שיהיה לך כזה, פתאום תמצא שהוא מתאים גם להכנת מוצרים אחרים.
אגב - תנסה לקנות את זה שיש לו את המנוע האיטי ביותר. לא יודע איך תעשה את זה, אבל תנסה.
הוא מפלצת רצינית.

פורסם

אני מנסה לפנות מקום במטבח ואתה רוצה שאצופף עוד משהו על השיש?

בסופו של דבר עניין של צרכים. בינתיים הבלנדר על המיקסר מספק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש לנו נינגה שקיבלנו מתנה.

זה סוס עבודה!

יש לו חיסרון אחד.

הפכתי להיות מכין ברד/אייסקפה של הבנות שלי 

כבר התחלנו לקנות קרח מהפיצוציה ממול.

הוא מתמודד עם קרח/פירות קפואים בקלילות.

• מצחיק 1

.

פורסם

תמיד מביאים את "החייב מנוע חזק, שיטחן קרח". 

יש לי מוט בלנדר של פיילוט מהשופרסל, עלה 50 במבצע, ברגיל 99.

כל יום אני אומר, זהו, היום הוא נשבר סופית. 

טוחן איתו קרח וקפואים בלי שום בעיה. 

• מצחיק 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• חברי המעגל הראשון
פורסם

של גלה הום? היה לי קוצץ ירקות שלהם, נשבר אחרי חודש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין כמו הנינג'ה. (שמתי נקודה בכוונה)

יש לו כמה תוכניות שלא משנה מה אתה שם בפנים הוא מכין לך מה שביקשת. הוא מתחיל עוצר, ממשיך, השהיה, ממשיך וקיבלת מה שרצית - ברד, מיץ, spread וכו' מה שבחרת.

כמו שאמרו זה מרעיש כמו מקדחה.

כל שאר הפשוטים לא שווים את החשמל שהם צורכים

פורסם

מצטרף לתומכי הנינג'ה.

קיבלתי כזה כשי לחג והוא בכמה רמות מעל כל דבר אחר, השייקים, הברד והאייסים שהוא מוציא פשוט מעולים וחלקים. נראה לי הוא יטחן גם אבנים אם תשים לו.

וכן - הרעש הוא חסרון.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...