Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למארז מחשב קטן שיחליף את Panzer Cougar?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מפאת המצב שיש לי חדר קטן ושולחן קטן, אני רוצה ומעוניין להחליף את מארז המחשב שישלי כרגע שהוא מה שבכותרת.

אני מחפש סוג של מארז MINI 

מצאתי מארז של קולר מאסטר שנראה שעונה על הדרישות

Cooler Master MasterBox Q500L

האם הוא המלצה טובה לדעת הקהל?

Opel Adam S 2017

פורסם

ניראה שהוא לא ממש היה מרוצה ורק מי שחייב את המארז מומלץ לו ליקנות.

מה הדרישות? לוח ITX? גובה קירור מעבד/אורך כרטיס מסך/סוג ספק?
יש גם באמאזון כמה מארזי ITX במישלוח חינמי מתחת לרף המס.

• רעיון טוב! 1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

אכן ראיתי את זה לא מזמן.

החלטתי לבסוף ללכת על 4000D של Corsair בגרסת ה MESH.

לגבי אמזון הבנתי שבקופה המחיר למשלוח עולה יקר, מוזר מאוד.

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

הוא לא מופיע במלאי עם מישלוח חינמי.

איזה לוח יש לך ? ATX/M.ATX? 

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

אז זה בעיה, הירידה בגודל דיי שולית למארז ATX, האם זה שווה את כל ההתעסקות בהעברת חלקי המחשב?

המארז שבתחילת הדיון MasterBox Q500L באמת ניראה דיי קטן בשביל ATX, אולי זו הסיבה לרכישה שלו לבד.

מקסימום תזמין סט מאוררים של ARCTIC P12 במישלוח החינמי מאמאזון.

https://www.amazon.com/ARCTIC-ACFAN00137A-Value-Pack-Pressure-Optimized/dp/B07HC782D5

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

פורסם (נערך)

פשוט שה PANZER שיש לי כרגע הוא ענקי ולוקח לי לא מעט על השולחן (גודל 120),

מידות של 56 גובה על 52 אורך.

ואני גם עם מסך 29 אולטרה ווייד שגם לא תורם :P 

אין מקום פשוט לשולחן גדול יותר.

לבסוף הזמנתי את 4000D MESH הלבן בדיוק הרגע, נראה קטן ופרקטי יותר, מידות קטנות יותר של 46 על 45, כלומר זה כמעט 6-10 סמ גודל הפרש בין המארזים.

לגבי ההתעסקות לא תהיה לי ברירה. גם שם ניתן להעמיד את הכרטיס מסך העצום שיש לי כדי שלא יראה תלוי כמו בהתקנה רגילה.

עריכה אחרונה על ידי liav12
  • אהבתי 1

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...