Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

דירה בת 4, חדשה מקבלן.

לפני כמה ימים בזמן שאני שוטף ירקות, הבחנתי במים שיוצאים מהארונית מתחת לכיור במטבח.

פתחתי את הארונית כדי להסתכל וראיתי שיש דליפת מים קלה מאזור ברז הניל של המים החמים. נגעתי בברז כדי לסגור אותו והחלק שמסובבים פשוט עף מהמקום ומים התחילו לזרום למטבח. סגרתי שיבר ראשי, גרפתי את המים, קניתי ברז חדש והתקנתי, עכשיו הכל בסדר. 

העניין הוא שאני לא מבין איך זה קורה. דירה חדשה וברזים שאף אחד לא נגע בהם מאז שנכנסנו לדירה, למה שהוא יתפרק מעצמו? תקלת יצור?

האם זה קרה לעוד מישהו? 

7cbda8be-7516-48f8-9ae7-404c67d58de3.jpg

פורסם

קרה לי גם,

התקינו את המדיח וחיברו ברז כזה.

3 חודשים אחרי (לפני שבוע) היתה לי הצפה במטבח וראיתי שהברז (איכות זבל) בדיוק התפרק.

אני צריך לקנות חדש ולהחליף

קובי

:-)

פורסם

אתם בחברה טובה... זה קורה ו(כמעט)תמיד מתחת לכיור.

ראשית, לא לחסוך ולקנות ניל אמיתי, עוד 15 ש"ח אבל עמיד לשנים.

שנית, לרוב הסיבה היא מכה או משיכה שקיבל הברז בהתקנה שלו/של המדיח/הסיפון וכיו"ב או בהתעסקות באזור שמתחת לכיור ולרוב מאחסנים שם משהו).

הברז יכול לפרוץ ולהיגזר גם חודשים אחרי המכה...

• רעיון טוב! 1

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

קורה, קרה אצל אמא שלי לפני חצי שנה בערך. מים בגובה כף רגל של פינצ'רית (לא היה אבטיח)
להמנע מברזים באיכות נמוכה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אכן מאחסנים, טבליות למדיח כלים ושקיות אשפה. אבל הכל יחסית רחוק מהברז, לא קיבל מכה (ממני לפחות) בוודאות.

בכל מקרה, קניתי ברז NIL מקורי תוצרת גרמניה.

ברז ניל 1/2 על 1/2 | אלעד פלג אינסטלציה

שווה לשקול החלפה יזומה גם של ברז המים הקרים תחת אותו הכיור?

פורסם

בדירות חדשים קבלנים שמים ברזים שהם לא ניל באיכות הכי נמוכה שיש,המחיר קובע.

גם לחברת שגיב יש ברזים איכותיים ששווה לבדוק.

אחרי הרכבת הברז על תיפתח אותו עד הסוף כי הוא נוטה להיתפס יותר עקב האבנית והליכלוך,קח רבע סיבוב מרחק.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

כנראה איכות, ברזים מקוריים בדירת 20 שנה לא נשברו פתאום (כן נבקעו שני צינורות מים קרים שיצאו מהם).

אבל חלקם הצריכו החלפה כי נתקעו על המצב בו הושארו (הטיפ לסגור ולפתוח מידי פעם אולי יעזור, אבל כמה באמת עושים זאת).

פורסם

אני ויתרתי על ברזי הניל במטבח. שמתי זוית וברזים כדוריים.

מכוער אבל ממילא זה בארון ואף אחד לא רואה.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...