Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוי YouTube music לא רצוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב טוב ליודעים הכל

קיבלתי הערב מייל מוזר - תודה על כך שרכשתי מנוי ל-YouTube music ושאני זכאי לחודש חינם.

אז כמה דברים מוזרים:

1. מעולם לא ביקשתי את השירות

2. החודש מתחיל היום ונגמר ב-13.10.

3. ביוטיוב אכן מופיע לי מנוי כזה.

שתי שאלות לי אליכם:

1. האם מישהו נתקל בתופעה כזו, שמזכירה את חברות האפ"ס בימיהן הגרועים ביותר?

2. האם מישהו מכיר דרך נסתרת לבטל את המנוי הזה? 

דרך אגב - ברגע זה גוגל הפסידו אותי כמועמד לשימוש ב-Google Pay. אני לא מכוון להסגיר להם מספר כרטיס אשראי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

ליוטיוב מיוזיק יש לך גישה בכל מקרה, מקבלים את זה אוטומטית ביוטיוב. זה כמו ספוטיפיי חינמי עם פרסומות.

השאלה אם קיבלת מנוי ליוטיוב פרימיום (רשום premium כשנכנסים ליוטיוב, ואין פרסומות).

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא צריך להזדעזע, ראית קליפ ביוטיוב ולחצת בלי כוונה על הכפתור של "תן לי חודש פרימיום בחינם". בגלל שזה חינם אין מסכי are you sure.

אף אחד לא יחייב אותך בכסף בלי שתסכים מפורשות , בטח לא גוגל.

• אהבתי 1

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לפני שעה, sperial כתב:

דרך אגב - ברגע זה גוגל הפסידו אותי כמועמד לשימוש ב-Google Pay. אני לא מכוון להסגיר להם מספר כרטיס אשראי.

אני משלם לגוגל כבר יותר מעשור... לא חייבו אותי מעולם אפילו באגורה אחת מיותרת. חברה מאוד ישרה בקטע הזה.

כמו שכתב אליבאבא, לחצת בטעות על איזה כפתור.

אפשר לבטל הכול ובקלות דרך חשבון הגוגל שלך.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אז זהו - אני לא מכיר את הדבר שנקרא יוטיוב מיוסיק, ובדאי שבכלל לא נכנסתי ליוטיוב בימים האחרונים (חוץ מסרטון בשרשור הדבילייים, אבל מתוך הפורום). וכמובן שלא לחצתי על שום הרשמה לפרימיום.

מה שמפריע לי במיוחד הוא העדר כפתור לביטול המנוי, לפחות בשלב הניסיון. אבל חיפוש בגוגל העלה שהתלונה הזו קיימת אצל משתמשים מהודו ועד כוש.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מתעקש, אה?

תיכנס לחשבון הגוגל. הכי יעיל ומעמיק - ממחשב שולחני.

יש שם הכול, כולל מתי בדיוק לחצת על ההסכמה להצטרף, ולאילו אפליקציות / שירותים הענקת הרשאות שקשורות לחשבון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 15 שעות, elibaba כתב:

לא צריך להזדעזע, ראית קליפ ביוטיוב ולחצת בלי כוונה על הכפתור של "תן לי חודש פרימיום בחינם". בגלל שזה חינם אין מסכי are you sure.

ממש לא ככה.

בשביל חודש חינם עדיין צריך להכניס פרטי אשראי, ולהזכיר לעצמך לבטל את המנוי לפני שהחודש נגמר

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אוקיי, ייתכן שכך - יש לי גוגל Pay  מקונפג אז לא זכור לי שהייתי צריך לאשר משהו.
בכל מקרה כמה שנאמר כל מנויי גוגל פליי וההזמנות שביצעת נגישים ב https://play.google.com/store/account/orderhistory

אתה יכול גם להגדיר תקציב ולקבל התרעה אם התקרבת אליו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לפני 16 שעות, hans כתב:

אני משלם לגוגל כבר יותר מעשור... לא חייבו אותי מעולם אפילו באגורה אחת מיותרת. חברה מאוד ישרה בקטע הזה.

כמו שכתב אליבאבא, לחצת בטעות על איזה כפתור.

אפשר לבטל הכול ובקלות דרך חשבון הגוגל שלך.

גיסי עשה מסלול פרסום על כרטיס האשראי שלו לחודשיים. גוגל לא ביטלו את החיובים למרות שפנה אליהם מספר פעמים.

הכל שם מערכות אוטומטיות ופשוט משהו נדפק שם. בסוף הוא נשבר והלך לבטול את כרטיס האשראי ודווקא הם ביטלו את החיובים והחזירו לו רטרואקטיבית את החיובים השגויים.

פורסם
לפני 28 דקות, elibaba כתב:

אוקיי, ייתכן שכך - יש לי גוגל Pay  מקונפג אז לא זכור לי שהייתי צריך לאשר משהו.
בכל מקרה כמה שנאמר כל מנויי גוגל פליי וההזמנות שביצעת נגישים ב https://play.google.com/store/account/orderhistory

אתה יכול גם להגדיר תקציב ולקבל התרעה אם התקרבת אליו.

התחברתי לקישור הזה. יש שם אפליקציות שהורדתי - כולן חינמיות - הפעילות האחרונה בפברואר 2020, כאשר קניתי טלפון חדש.

פורסם

אולי שינית משהו דרך הטלפון בטעות או הורדת אפליקצייה חדשה שדרשה אישורים שונים ומשונים ואישרת בלי לבדוק אותם לעומק?

האם הלווית את המכשיר למישהו לרגע, או נתת גישה למחשב הביתי שלך למישהו?

ממה שראיתי, כשנותנים לילדים גישה למחשב, הם מוצאים כבר מה להוריד אליו ולמה להתחבר, כל מיני דברים הזויים שלא שמעתי עליהם אפילו לפני כן :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא זה ולא זה. הילדים בוגרים, מבינים עניין, ומצויידים היטב במיטב הטכנולוגיה בעצמם. חוץ מזה, אילו עשו עסקה בחשבון שלי הייתי אמור לראות אותה.

אמתין שבועיים להודעת החידוש ואולי אז אבין מה קרה.

פורסם

בזמן שאתה ממתין, בדוק את מצב הכרטיס אשראי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 19 שעות, sperial כתב:

גם ככה המדדים נופלים בימים האחרונים. רחם עלינו. הם לא יעמדו בזה.

• מצחיק 4
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...