Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת כביסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 דקות, yuvk כתב:

קרה ששכחתי מכונה ליום שלם ואז כן היה ריח רע שדרש הפעלה נוספת

ענית לעצמך... זה לא 1/0 שאחרי X זמן הכביסה הופכת מבסדר למסריחה תוך שניה, בגד רטוב שנשאר כמה שעות בלי אוורור זה מגעיל (גם לא טוב לגומיות וכו'). גם אין לזה ממש סיבה כי לרוב המוחלט של המכונות היום יש טיימר שאפשר לכוון. אבל מה שעובד לכם

פורסם
לפני 23 דקות, Blaz00r כתב:

אם עובש ו/או בגדים מסריחים לא מזיזים לך, אז כן, אין שום בעיה

אם הכביסה עברה סחיטה טובה אז לא יהייה שום ריח רע לאחר מספר שעות.

איזה כייף לי :)

פורסם

גם נכון, אני לרוב משתמש בסחיטה נמוכה/בינונית בשביל לשמור על הבגדים (לא משתמש במייבש). אבל בלי קשר לא בריא למכונה להישאר סגורה אחרי סייקל (אני משאיר את הדלת פתוחה אחרי שהוצאתי את הבגדים)

פורסם (נערך)

מכונות כביסה מבית BSH עם הנעה ישירה גם רעיון טוב, לאחי גם יש כזו של קונסטרוקטה ואין תלונות, בנוסף בידיוק KSP הפיצו קוד קופון 8% הנחה ל48 שעות בטלגרם למוצרי BSH כולל מכונות כביסה וכו'- שווה ליבדוק.

להשוואה לנו יש בוש שניקנה בקצת יקר יותר אבל קצת ליפני הקונסטרוקטה ושלנו עם הנעה ע"י רצועה ויש הבדל ברעש, הבוש שלנו רועשת יותר.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
בתאריך 17.10.2021 בשעה 19:33, hwgeek כתב:

מכונות כביסה מבית BSH עם הנעה ישירה גם רעיון טוב, לאחי גם יש כזו של קונסטרוקטה ואין תלונות, בנוסף בידיוק KSP הפיצו קוד קופון 8% הנחה ל48 שעות בטלגרם למוצרי BSH כולל מכונות כביסה וכו'- שווה ליבדוק.

להשוואה לנו יש בוש שניקנה בקצת יקר יותר אבל קצת ליפני הקונסטרוקטה ושלנו עם הנעה ע"י רצועה ויש הבדל ברעש, הבוש שלנו רועשת יותר.

כל המכונות של BSH הן עם רצועה, ההבדל בחדשות זה המנוע שהוא בלי פחמים, בגלל זה אין רעש.

רצועה בכולן יש.

פורסם

רגע, נכון- טעות שלי, הנעה ישירה יש בLG לא?

בכל מיקרה החדש היה שקט יותר משום מה, סורי על הטעות.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

@hwgeek שקט בגלל שהמנוע ללא פחמים. הרצועה לא ממש מוסיפה רעש למערכת.

אכן ל LG וסמסונג יש הנעה ישירה. בעבר היתרון של זה היה שמדובר במנוע ללא פחמים (הנעה ישירה זה בהכרח BL). היום כשיש מכונות מונעות רצועה בלי פחמים, למנוע הזה אין יתרון אמיתי, למעט בתאוריה יכולת איזון טובה יותר וקצת יותר יעילות בגלל שאין רצועה.

בפרקטיקה כנראה שזה מתבטל כי משקל המנוע הנוסף גורם למיסבי התוף להתבלות יותר ולרוב זה מה שגורם למכונות האלה להגיע לפח.

עריכה אחרונה על ידי Ooga
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...