Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת כביסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסתי למצוא מכונה בכוחות עצמי והיצף הדגמים לא מאפשר באמת למצוא, בניגוד להמון מוצרים אחרים שאפשר לבדוק את טיבם במכונת כביסה אי אפשר לבדוק את האספקט הכי חשוב לי (שקט)

אז אני מנסה לפנות לחוכמת ההמונים פה ואולי מישהו יוכל לכוון לדגם שקנה והוכיח את עצמו.

בגדול מחפש מכונה לא גרמנית בתקציב של בין 1000-2000 שקטה עם דירוג חשמל סביר

פורסם

קניתי אינדסיט בשופרסל שהיה עליה מבצע,יצאה סך הכל פחות מ1000 שקל.

חודש אצלי עושה עבודה טובה ודיי שקטה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני שעתיים, r.e.g.e.v כתב:

בניגוד להמון מוצרים אחרים שאפשר לבדוק את טיבם במכונת כביסה אי אפשר לבדוק את האספקט הכי חשוב לי (שקט)

מה זאת אומרת? לכל מכונה כמעט יש נתון בדף המפרט שאומר כמה רעש היא עושה. 

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לפני שנה וכמה חודשים קניתי מכונת כביסה של בלומברג (7 ק"ג, 1000 סל"ד), היא לא הכי שקטה, אבל יש לנו עוד שתיים כאלו במשפחה ולאף אחד מאיתנו אין בעיות איתה.

עלתה בסביבות 1100₪ כולל משלוח עד הבית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

חכה , חכה ..  בהתחלה הכל שקט אבל עם הזמן הציריות , נקישות בהגה, הבולמים כושלים. טרקטור זה שטיח לידה.  בלומברג זה ווירפול או אינדסיט .אותה מדבקה. 

אני כרגע עם חיקוי של באוקנכט. 

עכשיו ברצינות : יש מכונות עם הנעה ישירה . בלי רצועת טיימינג. זה יותר יציב , פחות רועש . תשווה. 

https://youtu.be/ay2RTfZNKrI

עריכה אחרונה על ידי save
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אני זוכר נכון, אחד הנתונים בתווית הסימון האנרגטי שחובה שתהיה במכונת הכביסה (ושתוצג איתה בחנות) הוא נתוני הרעש.

גם אם אני טועה, אז בוודאות התווית האנרגטית האירופאית דורשת זאת ואף מפרטת שני מצבים (בכביסה עצמה ובסחיטה) - אז אם לא קיים בישראלית נסה לאתר את המקור באירופה.

הניסיון שלי עם מכונות כביסה מבחינת הרעש היה שכל עוד לא התקלקלו - לא היתה החמרה מובחנת.  אבל מקבל את מה ש SAVE כתב לגבי בלומברג - לו יש ניסיון איתה, לי אין :-)

• מעניין 1
פורסם

הבעיה היא שרוב הדגמים הזולים/גנריים נמכרים בארץ במותגים וסימולי דגם שונים מאלה שבאירופה, כך שלא תמיד קל למצוא את המפרטים האירופיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

להבנתי,  רוב קוד הדגם זהה.  רק הסיומת שונה או אות בדרך.  קצת חיפוש ותמצא את הדגם המקביל אם זה חשוב לך ואן המידע לא קיים בתווית הישראלית

פורסם

זה לא עקבי. נתקלתי גם בקודים זהים (חוץ מסיומת IL) למכונות שונות בתכלית.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 6 שעות, r.e.g.e.v כתב:

חידשת לי,

בשום אתר במפרט טכני לא ראיתי db

כמו שאמרו לך.

בתווית של האיחוד האירופי כתוב.

לא בעיה להגיע לתווית הזאת דרך גוגל.

ואם אין תווית כזאת, זה מוצר מדבקה שלא בטוח שהוא היה הבחירה הראשונה שלי

.

פורסם

אם הריש כל כך מפריע אז כמעט לכל המכונות יש טיימר. זרוק הכל פנימה לפני שיוצרים מהבית וכוון את הטיימר קצת לפני שאתה חוזר הביתה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש לי מכונת פתח עליון אלקטרולוקסס כבת שנתיים - שקטה מאד. אבל זו מכונה במחיר בערך כפול מתקציבך (לפי זכרוני עלתה כ-1800 ש"ח עם הנחת חבר, לפחות חלקית), ובמבנה פתח עליון שיש לו יתרונות וחסרונות, ולא בהכרח מתאים לך.

פורסם

לא רואה איך התשובות פה יכולות לעזור לך במשהו כי "שקט" זה סובייקטיבי. אני אפילו לא יודע להגדיר שקט/לא שקט (וזה גם לא משנה לי כי המכונה במרפסת ולא שומעים אותה).

השנקל שלי: לי יש מכונה של Midea (זאת אאל"ט, אולי דגם טיפה יותר מתקדם), עלתה 1,200 ש"ח, עד כה (שנה+) מרוצה מאוד.

• תוכן חדש...