Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1701 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 8 שעות, mcaspi כתב:

שים לב שהיא מגיעה ללא טונר כלל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 57 דקות, ברווז כתב:

שים לב שהיא מגיעה ללא טונר כלל.

איפה ראית את זה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בשיחה איתם. יש להם סניף חיפאי די וותיק.

בכל שאר החנויות בהן בדקתי באתר, הופיע תיאור הטונר המגיע עם המדפסת, אצלהם המילה לא הוזכרה בכלל. 

בטלפון הובהר לי שהמדפסת מגיעה ללא טונר כלל, ועלות של טונר (3K דפים) סביב 250 ש"ח.

קניתי מחנות חיפאית אחרת, שם היה כתוב במפורש שהמדפסת מגיעה עם טונר התחלתי (700 דף), ואכן סופקה איתו. 

פורסם
לפני 7 שעות, ברווז כתב:

בשיחה איתם. יש להם סניף חיפאי די וותיק.

בכל שאר החנויות בהן בדקתי באתר, הופיע תיאור הטונר המגיע עם המדפסת, אצלהם המילה לא הוזכרה בכלל. 

בטלפון הובהר לי שהמדפסת מגיעה ללא טונר כלל, ועלות של טונר (3K דפים) סביב 250 ש"ח.

קניתי מחנות חיפאית אחרת, שם היה כתוב במפורש שהמדפסת מגיעה עם טונר התחלתי (700 דף), ואכן סופקה איתו. 

זה כבר כמה חדשה של חזירות.

להוציא את הטונר ההתחלתי העלוב גם ככה, כדי למכור אותו בנפרד.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

ל"אריה מוצרי חשמל" אין "סניף" חיפאי, החנות בכיכר פריז היא החנות היחידה שלהם, ולאסטפרייס היא השלוחה שלהם במרשתת. אפשר לקבל את המוצרים במחסן קרוב לחנות.

יש לי ניסיון מצויין אתם, בשני הפורמטים. אני אופתע מאוד אם הם באמת מתחמנים כך.

איזה טריק קטן שייך דווקא לבראדר - במעבר מהטונר הראשוני הקטן לטונר הסטנדרטי צריך להקיש איזה קוד, עם ה-2700 נעזרתי בשירות הלקוחות, שלמיטב זכרונינהתנהלו היטב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, sperial כתב:

איזה טריק קטן שייך דווקא לבראדר - במעבר מהטונר הראשוני הקטן לטונר הסטנדרטי צריך להקיש איזה קוד, עם ה-2700 נעזרתי בשירות הלקוחות, שלמיטב זכרונינהתנהלו היטב.

אני לא נתקלתי.

אולי בגירסאות קושחה חדשות הורידו את הטימטום הזה (המדפסת שלי מודל 2019).

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, sperial כתב:

ל"אריה מוצרי חשמל" אין "סניף" חיפאי, החנות בכיכר פריז היא החנות היחידה שלהם, ולאסטפרייס היא השלוחה שלהם במרשתת. אפשר לקבל את המוצרים במחסן קרוב לחנות.

יש לי ניסיון מצויין אתם, בשני הפורמטים. אני אופתע מאוד אם הם באמת מתחמנים כך.

לא זכרתי את השם הזה.

לגבי "סניף", מתוך האתר שלהם:image.png.97de8dc197157eb76b14abf4d3a25af4.png

ולגבי הטונר. גם כן מתוך האתר שלהם:

image.png.535c350081e5b7e7b9e5d35ac466351f.png

ה"ללא" פשוטו כמשמעו- המדפסת מגיעה ללא טונר. כלל.

לפני 8 שעות, vadim6385 כתב:

זה כבר כמה חדשה של חזירות.

להוציא את הטונר ההתחלתי העלוב גם ככה, כדי למכור אותו בנפרד.

זה לא בהכרח מה שקרה שם. 

כל מקום שמוכר מוצרים עם רמת מורכבות גבוהה, יכול להזמין אותם במפרטים שונים- בין היתר על מנת להוזיל עלויות רכישה לעצמו. אני לא יודע מה גובה המכס על דיו וטונר למדפסות, כך שיכול להיות שזו בחירה כלכלית נטו - היבואן קונה X ללא טונר, Y עם טונר התחלתי, Z עם טונר מלא, וכמובן גם מלאי של טונרים ללקוחות.

סוחר שרוצה למכור את המדפסות קונה מה שהוא בוחר, החנות שקניתי ממנה קנתה מהיבואן עם טונר 700 דף. חנות אחרת קונה ללא טונר. חנות שלישית קונה עם טונר מלא. 

כל אחת מהחנויות משלמת מחיר אחר עבור הקנייה.

לקפוץ מהר ולצעוק חזירות, זו לא חכמה ולא תמיד נכון, אפילו פה בארץ. כמעט תמיד יש עוד דברים נסתרים מאחורי הקלעים.

עריכה אחרונה על ידי ברווז

פורסם
לפני 15 דקות, ברווז כתב:

זה לא בהכרח מה שקרה שם. 

כל מקום שמוכר מוצרים עם רמת מורכבות גבוהה, יכול להזמין אותם במפרטים שונים- בין היתר על מנת להוזיל עלויות רכישה לעצמו. אני לא יודע מה גובה המכס על דיו וטונר למדפסות, כך שיכול להיות שזו בחירה כלכלית נטו - היבואן קונה X ללא טונר, Y עם טונר התחלתי, Z עם טונר מלא, וכמובן גם מלאי של טונרים ללקוחות.

סוחר שרוצה למכור את המדפסות קונה מה שהוא בוחר, החנות שקניתי ממנה קנתה מהיבואן עם טונר 700 דף. חנות אחרת קונה ללא טונר. חנות שלישית קונה עם טונר מלא. 

כל אחת מהחנויות משלמת מחיר אחר עבור הקנייה.

למכור את אותו המוצר כמו אצל אחרים, ב~אותו מחיר כמו אצל אחרים, רק שהאחרים מספקים טונר, ואתה לא, ולרכב על "אין צ'יפים, אחי", זה חזירות.

זה שאתה קנית יותר זול, אבל מוכר באותו מחיר כמו אחרים - ain't my problem.

רוצה להיות הוגן כלפי לקוח - תוציא את הטונר, אבל תוריד במחיר. אחרת - חזירות.

פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה.

מצד שני - עדיין שוק חופשי, זכותך למכור מה שבא לך (במסגרת החוק), ולדרוש כמה שבא לך, זכותי לא לקנות.

לפני 19 דקות, ברווז כתב:

לקפוץ מהר ולצעוק חזירות, זו לא חכמה ולא תמיד נכון, אפילו פה בארץ. כמעט תמיד יש עוד דברים נסתרים מאחורי הקלעים.

צודק.

יש מתקפת שבלולים אצלי בגינה, לכן מחר אלך לבוס שלי ואדרוש ממנו 80 אלף פסיבי בחודש פלוס.

פורסם
לפני 53 דקות, vadim6385 כתב:

למכור את אותו המוצר כמו אצל אחרים, ב~אותו מחיר כמו אצל אחרים, רק שהאחרים מספקים טונר, ואתה לא, ולרכב על "אין צ'יפים, אחי", זה חזירות.

זה שאתה קנית יותר זול, אבל מוכר באותו מחיר כמו אחרים - ain't my problem.

אני גם מסכים אתך, אבל גם לא מסכים אתך :lol:

אתה צודק- למכור את אותו המוצר באותו מחיר רק בלי רכיב אחד קריטי לשימוש במוצר, זה ממש לא לעניין. 

מצד שני, מה שאמרתי עדיין נכון- יש הרבה דברים מאחורי הקלעים שהלקוחות לא יכולים לראות בכלל שמשפיעים חזק על המחיר. 

אני לא מנסה להגן על ולא מנסה לתקוף את החנות הספציפית הזו. 

מה שאני כן מנסה להגיד: תמיד לשמור על ראש פתוח.

וכמו שאמרת, לא מתאים לך, אל תקנה.

וזו תמיד לצערי אחריות הקונה לברר את כל הפרטים לפני שהוא רוכש משהו. 

• תוכן חדש...