Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז הפעלתי את המדיח ונשאר חצי מהקפסולה.

אני תוהה אולי זה בגלל שבדיוק לפני זה שמתי את המפיץ ריח הזה בדיוק על המקום שבו הקפסולה "נופלת" ואולי זה חסם את הזרם מים מלהמיס לגמרי את הקפסולה.... או שזה בכלל אולי עניין של תוקף קפסולה או קשיות המים?

בכל אופן לפי מה שקראתי באינטרנט חצי קפסולה יכולה להתאים ברוב המקרים מבחינת ניקיון אז פחות דואג נראה לי

הכלים נראים נקיים 

פורסם

משהו שחוסם מהדלת של הקפסולה להפתח. קרה לנו פעם שהקפסולה נשארה חצי ריקה, ניסינו לעשות עוד מכונה - שוב אותו דבר.

מסתבר שהיה איזה כלי שהנחנו בתוך המדיח שכשהדלת היתה סגורה, דלת הקפסולה נחסמה מלהפתח. תנסה להזיז את הכלים באזור הזה, לשים קפסולה חדשה ולהפעיל.

• רעיון טוב! 1

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

למי שתוהה, אז היום אני שם את הקפסולה מחוץ לתא המיועד ופשוט איפה שהיא אמורה "ליפול" , וזה בגלל הנקודה האדומה שאמורה להתמוסס בהתחלה בשטיפה הראשונית.

ושאלה נוספת,

חלק מהכלים יוצאים עם נקודות שחורות עליהם, סוג של גרגירים נורא קטנים.

מה זה? האם זה יכול להיות בגלל שנגמר הנוזל הברקה? 

• תוכן חדש...