Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש קניתי תנור בנוי של לנקו.

בסוף שבוע האחרון אישתי שמה לב שהגומיה האוטמת את הדלת התנתקה באחת הפינות.

בחינה מעמיקה גילתה שוו המתכת שתופס את הגומיה לגוף התנור פשוט נתלש מהגומיה תוך כדי שהוא קורע אותה בנקודת החיבור.

אני יודע שזה לא באשמתנו, אבל מצד הספק קל מאוד לטעון שמשהו משך בגומיה ולכן היא נתלשה.

בכתב האחריות מצויין במפורש שאם יתגלה שהנזק שנגרם הוא באשמת שימוש לקוי של הלקוח, הלקוח יחוייב בעלות ביקור טכנאי.

מאיך שזה נראה, לטכנאי קל מאוד לטעון שהגומיה נקרעה בגלל הפעלת כח פיזי (משיכה) ולי אין שום דבר לטעון כנגד.

מה אתם הייתם עושים?

1. מפעילים אחריות ומנסים לשכנע את הטכנאי ש"זה היה ככה כשבאתי", ומסתכנים לשלם עלות ביקור טכנאי (כ250 ש"ח) על כלום.

2. הולכים וקונים גומיה חדשה בעלות של כ200-250 ש"ח.

3. מנסים לשפצר את הוו חזרה לגומיה באמצעים ביתיים ומקווים לטוב (חשבתי על סוג של תפירה ומריחת סיליקון עמיד לחום מעל זה).

יום טוב גם לך

פורסם

מנסה את 1, אבל תוריד את המילה "לשכנע" אלא פשוט להסביר להם מה קרה ולהזמין טכנאי. קודם כל תראה מה הם אומרים לפני שאתה מכין את כתב ההגנה שלך, למרות כל שרשורי הזוועות שרצים כאן. לרוב דברים כאלה נפתרים על הצד הטוב

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מנסה דרך מוקד השרות לדבר עם ראש איזור/ראש צוות טכנאים, שולח לו תמונה ושואל אם זה מכוסה. 

כן-כן, לא-לא. 

לא צריך בשביל זה להביא טכנאי הביתה. 

פורסם

שווה גם להריץ חיפוש במרשתת, אולי התקלה שכיחה לדגם או לסדרה מה שיכול לחזק  את קו ההגנה שלך.

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם
לפני כשעה, Electron כתב:

שווה גם להריץ חיפוש במרשתת, אולי התקלה שכיחה לדגם או לסדרה מה שיכול לחזק  את קו ההגנה שלך.

רעיון טוב, הרצתי חיפוש, התוצאות היחידות שקיבלתי הן של אנשים שהתקשרו לספק האחריות שלהם ואמרו להם שהגומיה לא מכוסה באחריות.
מעודד..

יום טוב גם לך

פורסם

נושא הוו המתכתי שנעוץ בגומיית האטימה הוא נושא כאוב וידוע. 
בדיוק זה מה שקרה לי בזמנו, כאשר רכשתי תנור גומחה של אינדסיט, שעובד אגב עד היום כמו גדול, אבל מיקרה הגומייה התרחש כחודש לאחר סיום האחריות.
נסעתי אל חנות החלפים למוצרים לבנים בגדוד העברי בתל אביב וקניתי לי שפורפרת של דבק סיליקוני מיוחד עמיד לחום.
הדבקתי ומאז זה תקין וכולם מאושרים...

פורסם
לפני 19 שעות, Buki כתב:

מנסה דרך מוקד השרות לדבר עם ראש איזור/ראש צוות טכנאים, שולח לו תמונה ושואל אם זה מכוסה. 

כן-כן, לא-לא. 

לא צריך בשביל זה להביא טכנאי הביתה. 

דיברתי הרגע עם שירות לקוחות של ישפאר, התגובה הראשונית של הנציגה הייתה שהגומיה לא מכוסה באחריות.

לאחר מכן היא הציעה לי לפנות לשירות שלהם דרך הוואצאפ עם תמונות, ולראות מה יגיבו.
כרגע אני מחכה לתגובה בווצאפ, "עקב עומס פניות, זמן ההמתנה ארוך מהרגיל"

לפני 18 שעות, ירחמיאל כתב:

נושא הוו המתכתי שנעוץ בגומיית האטימה הוא נושא כאוב וידוע. 
בדיוק זה מה שקרה לי בזמנו, כאשר רכשתי תנור גומחה של אינדסיט, שעובד אגב עד היום כמו גדול, אבל מיקרה הגומייה התרחש כחודש לאחר סיום האחריות.
נסעתי אל חנות החלפים למוצרים לבנים בגדוד העברי בתל אביב וקניתי לי שפורפרת של דבק סיליקוני מיוחד עמיד לחום.
הדבקתי ומאז זה תקין וכולם מאושרים...

אשמח לפרטים נוספים על הדבק המדובר? אתה זוכר אולי איך קוראים לו?

זה המצב של הגומיה אצלי כרגע (תמונה למטה), לדעתך הדבק המדובר יחזיק?

306649624_.thumb.jpg.d0eefeae647ea2bf929418366dcc73fb.jpg

יום טוב גם לך

פורסם

אולי בינתיים תנסה לקבע את הקרס עם כבל פלדה/נחושת משני הצצדים? 

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 10 דקות, hwgeek כתב:

אולי בינתיים תנסה לקבע את הקרס עם כבל פלדה/נחושת משני הצצדים? 

זו הייתה התוכנית המקורית, לתפור את הקרס למקום באמצעים ביתיים.
לא חשבתי שיש דבק שיחזיק את הנבלה, אני אבדוק קודם את מה שירחמיאל מציע

יום טוב גם לך

פורסם

חוזר לעדכן שהסיפור הסתיים בהצלחה היום בבוקר, הגיע טכנאי של ברימאג עם גומייה חדשה, והחליף אותה על חשבון האחריות.

אחרי ששבוע שעבר קיבלתי תשובה שלילית משירות הלקוחות הטלפוני, פניתי לשירות של ברימאג בוואצאפ ושלחתי תמונות של הנזק.

המענה בוואצאפ איטי מאוד, הודעה אחת כל 2-4 שעות, אבל הוא עובד.

נציגת השירות ביקשה לראות קבלה, ומיד קבעה לי ביקור טכנאי.

הסברתי לה שאני לא מעוניין לשחק ברולטה, וביקשתי לדעת האם על פי התמונות התיקון יבוצע במסגרת האחריות, או שעלי לצפות להפתעות.

רק אחרי שקיבלתי ממנה אישור בכתב (יש יתרונות לוואצאפ) שהיא בדקה ואכן ההחלפה היא במסגרת האחריות, נרגעתי.

הטכנאי שהגיע היום ציין שבגדול הגומייה לא מכוסה באחריות, כמו גם דלת הזכוכית, וכל דבר "שביר" אחר.

רמז שאני מקבל פה החלפה לפנים משורת הדין, ואם המצב יחזור זה לא יכוסה באחריות.

תודה למייעצים ולתומכים.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 2

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...