Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 30 דקות, David32 כתב:

להיפך, פה יש להם בעיה עכשיו, והם מפגינים נגד זה, זה שההפגנה היא בדרך של חסימת כבישים - זאת בעיה אחרת.

איך ננסח את זה בעדינות, עם החתימה שלך- "לפנות לפורום מתאבדים"- להצדיק את המפגינים זו אירונייה שמנמנה וטעימה :lol:

אין חכמות- מי שלא מתחסן, מסכן את כל שאר האוכלוסייה. מי שלא מוכן להתחסן ולהגן על עצמו ועל האחרים, צריך לשמור מרחק מהאנשים שכן החליטו לשמור על עצמם.

זה שלא נותנים להם להיכנס לכל מיני מקומות, ושזה אשכרה עובד (אחרת לא היו רוצים להפגין), זה לא פחות מנס לדעתי.

ננסח את זה בצורה אחרת: בגלל אלו שלא רוצים לנשום עשן סיגריות, יצאו בכל העולם חוקים המגבילים עישון במקומות ציבוריים.

כן, זה מעצבן את המעשנים, אבל טובת הכלל עולה על האי נוחות של מעשן שלא יכול לספק את יצרו בכל מקום שבו יחפוץ.

אותו עיקרון פועל פה. הלא מעשנים (המחוסנים) רוצים שאלו ששמים אותם בסיכון (המעשנים) ישמרו מהם מרחק. 

אבל פתיתי השלג הקטנים נפגעו עד עמקי נשמתם, לפי איך שזה נראה.

• אהבתי 3

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
לפני 7 דקות, ברווז כתב:

כן, זה מעצבן את המעשנים, אבל טובת הכלל עולה על האי נוחות של מעשן שלא יכול לספק את יצרו בכל מקום שבו יחפוץ.

כן כן, אתה מדבר ככה עד שסוגרים לך גם את הסיגריה האלקטרונית שלך, ואז רצים לבכות - לא ככה?

לפני 8 דקות, ברווז כתב:

להצדיק את המפגינים זו אירונייה שמנמנה וטעימה :lol:

ממני ילקח התו הירוק, ואני מחוסן. כיפ?

וכמוני יש עוד הרבה אנשים. בלי להתדרדר לשירשור הקורונה בשירשור הזה - זה לא אותו דבר.

לפני 9 דקות, ברווז כתב:

אותו עיקרון פועל פה. הלא מעשנים (המחוסנים) רוצים שאלו ששמים אותם בסיכון (המעשנים) ישמרו מהם מרחק. 

זה לא אותו עיקרון. וזאת הקבלה לא טובה. זה גם לא יעזור לך, כי אפשר לקבל דרכון ירוק בבדיקה ועדיין הלא מחוסנים יהיו פגיעים יותר. 

אז זה לא אותו העיקרון, וזה לא כזה משנה.

לפני 11 דקות, ברווז כתב:

לא סתם לא ציטטתי אותך בהודעה המקורית. אתה חולה על המושג הזה, אבל אתה לא מבין שהוא לא תקף לכול מה שלא מתאים לך + אתה גם פתית שלג מכול ההודעות שלך - אבל זה לא נושא הדיון.

• רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 5 דקות, ברווז כתב:

ננסח את זה בצורה אחרת: בגלל אלו שלא רוצים לנשום עשן סיגריות, יצאו בכל העולם חוקים המגבילים עישון במקומות ציבוריים.

מזל שכל נושא המודעות לנזקים עישון התחיל בשנות ה80-90, אחרת היית רואה פה את אותן חסימות כבישים בגלל איסור עישון במסעדות ואוטובוסים.

רק שזה היה גם ממומן ע"י פיליפ מוריס ושות' והיית רואה פרסומות של מרלבורו ברקע.

חבורת רפי שכל יחד עם קומץ "רופאים" (על סף אובדן רישיון) מתבטאים נגד זה שמוסרים מידע לפייזר ו"החיסון ממית"? פחחח.

אם זה היה על סיגריות, היית רואה אקסהבייטים של מחקרים עלק מדעיים על תועלת העישון, בשילוב של מתקפה בכל מדיה אפשרית, כל זה מתודלק במיליארדי דולרים מחברות טבק.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, David32 כתב:

וכמוני יש עוד הרבה אנשים.

בסך הכול, בחצות צפויים לאבד כ-1,991,000 ישראלים את התו הירוק: כ-1,548,000 מהם התחסנו בשתי מנות אבל לא קיבלו את הבוסטר

https://www.ynet.co.il/news/article/hjq7wllnt#autoplay

"יש כמוני מיליונים אנשים ברחובות... בלי תו ירוק "

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אפשר להכניס לשרשור הומור שחור? 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 4 שעות, David32 כתב:

כן כן, אתה מדבר ככה עד שסוגרים לך גם את הסיגריה האלקטרונית שלך, ואז רצים לבכות - לא ככה?

ממני ילקח התו הירוק, ואני מחוסן. כיפ?

וכמוני יש עוד הרבה אנשים. בלי להתדרדר לשירשור הקורונה בשירשור הזה - זה לא אותו דבר.

זה לא אותו עיקרון. וזאת הקבלה לא טובה. זה גם לא יעזור לך, כי אפשר לקבל דרכון ירוק בבדיקה ועדיין הלא מחוסנים יהיו פגיעים יותר. 

אז זה לא אותו העיקרון, וזה לא כזה משנה.

לא סתם לא ציטטתי אותך בהודעה המקורית. אתה חולה על המושג הזה, אבל אתה לא מבין שהוא לא תקף לכול מה שלא מתאים לך + אתה גם פתית שלג מכול ההודעות שלך - אבל זה לא נושא הדיון.

אתה מחוסן רק פעמיים נכון? מדוע לא התחסנת בשלישית? מה ההיגיון מאחורי זה? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אמא שלי קיבלה את ההודעה הזו וישר זיהיתי שהיא פייק, שימו לב שזה קופי פייסט של החסימות שהיו במחאת הנכים.

בכל מקרה כל מי שמפיץ את ההודעה הזו בעצם משרת את מתנגדי החיסונים- קיבלו פרסומת בחינם- בסוף עוד יגיעו אנשים עצמאית לצמתים בעקבות ההודעה הזו....

פורסם
לפני 4 שעות, ברווז כתב:

אין לי בעיה להיות ליד מעשן, כל עוד הוא לא מעשן לידי.

אין לי בעיה להיות ליד לא מחוסן כל עוד הוא לא מאומת.

אבל זה היגיון ואין לזה קשר למציאות.

פורסם
לפני 3 שעות, snoop90 כתב:

אין לי בעיה להיות ליד לא מחוסן כל עוד הוא לא מאומת.

אבל זה היגיון ואין לזה קשר למציאות.

לא הבנתי אם אתה ציני או רציני - אני מקווה שאתה מבין שזה שאדם אינו מאומת לא אומר שאינו מדבק, ופשוט טרם נבדק או טרם קיבל תשובת בדיקה.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני אנסח את עצמי טוב יותר.

אנשים חוששים להיות ליד לא מחוסנים, במקום לחשוש להיות ליד חולים מאומתים.

לכן הגיוני יותר לדרוש שאנשים יבדקו ויקבלו תשובה שלילית ולחשוש מאלה שלא נבדקים כלל.

פורסם
לפני 7 שעות, David32 כתב:

בסך הכול, בחצות צפויים לאבד כ-1,991,000 ישראלים את התו הירוק: כ-1,548,000 מהם התחסנו בשתי מנות אבל לא קיבלו את הבוסטר

https://www.ynet.co.il/news/article/hjq7wllnt#autoplay

"יש כמוני מיליונים אנשים ברחובות... בלי תו ירוק "

באסה להם

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 7 שעות, DareDevil כתב:

אפשר להכניס לשרשור הומור שחור? 

אם יש חשש שמישהו יפגע ממנו, יבין אותו לא  נכון, ירגיש מותקף - אז לא. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא מבין את הצורך בתו הירוק.

הרי גם ראש הממשלה הודה שאין משמעות אפימדיולוגית לתו הירוק והוא נועד לעודד להתחסן.

לגבי החשש מהלא מחוסנים, הרי גם מחוסנים נדבקים ומדביקים. עיקר היעילות של החיסון זה בהגנה על המתחסן ומניעת מחלה קשה. מי שחשוב לו - התחסן, מי שלא, לא.

אפשר להפסיק את הטרללת ולהקשות על עסקים רק כדי שהם ישמשו כגורם לחץ להתחסנות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 12 שעות, David32 כתב:

אם מישהו מתחיל להתלונן אז הוא החריג (גם לא בעיניי קורונה) ושולחים אותו נאחוי

ברצינות? הספורט הלאומי זה להתלונן.

תראה כמה קבוצות יש מחאה ברשת, כל חודש חוסמים כביש על משהו אחר. 

זה לא מזיז לאף אחד כי זה לא מכוון נגד האנשים הנכונים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...