Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אזור ת"א גם בחגיגה. 

ההודעה המלאה:

פקקים ביום ראשון 3.10.21 השביתה הגדולה, מבטלים את התו הירוק! חסימת הצירים : תתבצע ב-2 פעימות הראשונה בשעה 7:00 בבוקר עד 10:00. השניה משעה 15:00 עד 18:00. תושבי נהריה ועכו, כביש 4 לדרום עד עכו וחזרה. תושבי כרמיאל כביש 85 לשני הכיוונים. תושבי צפת וראש פינה כביש 90 לכיוון דרום עד מגדל וחזרה. תושבי טבריה, בית שאן, כביש 90 עד מחולה. תושבי מגדל העמק, רמת ישי וקרית טבעון כביש 75 מנצרת ועד יגור הלוך חזור. תושבי נוף הגליל, נצרת, שפרעם כביש 79 עד קרית אתא. תושבי עפולה והסביבה כביש 65 עד אום אל פאחם. תושבי אום אל פאחם ערערה, כביש 65 וכביש 6 עד מחלף באקה. תושבי חריש ויוקנעם כביש 6 בין יוקנעם למחלף באקה, הלוך ושוב. תושבי קרית אתא, נשר, קרית חיים דרך 22 עוקף קריות. (ההסתדרות יהיה פקוק גם בלעדיכם 😅) תושבי קרית ביאליק, מוצקין, ים דרך עכו עד עכו. תושבי חיפה כביש 2 עד חדרה, הלוך ושוב. תושבי טירת כרמל זכרון יעקב, כביש 4 עד חדרה הלוך ושוב. תושבי פרדס חנה כביש 65 לכיוון מערב הלוך ושוב. תושבי באקה, טירה, קלאנסווה כביש 6 בין מחלף באקה למחלף אייל. יישובי צפון השרון כביש 4 מחדרה ועד צומת מורשה. תושבי נתניה הרצליה כביש 2 מחדרה ועד מחלף גלילות. תושבי צור יגאל, ראש העין, אלעד, כביש 6 ממחלף אייל ועד מחלף בן שמן. תושבי דרום השרון, כביש 5 ממחלף גלילות ועד מחלף שער שומרון. תושבי תל אביב כביש 1 לכיוון מזרח עד מחלף בן שמן וחזרה. (תתמקדו מחוץ לעיר, בתוך העיר גם ככה פקוק בשעות האלה). אפשר לתגבר בכבישים 44 , 5, 461, 471. תושבי בני ברק רמת גן גבעתיים כביש 4 מחלף מורשה עד משמר השבעה. ציר אלוף שדה דרך השלום. אם כבר פקוק שם, ניתן לתגבר בצירים 471, 461, 5, דרך אם המושבות. תושבי פתח תקוה כביש 40 מחלף אלישמע עד בני עטרות לשני הכיוונים. תושבי בקעת אונו כביש 471 לשני הכיוונים. תושבי אזור כביש 44 עד מחלף בית דגן. תושבי עמק לוד כביש 44 מבית דגן עד רמלה, תושבי אור יהודה ויהוד כביש 40 בני עטרות לכיוון לוד. תושבי בת ים כביש 2 מחלף חולון עד יבנה. תושבי חולון כביש 4 משמר השבעה עד ראשון דרום. תושבי ראשלצ באר יעקב, 431 לכיוון מזרח עד מודיעין. תושבי לוד כביש 1 בן שמן עד לטרון. תושבי רמלה כביש 6 דרום מבן שמן מחלף שורק. תושבי ירושלים כביש 1 , 443 לכיון מערב. תושבי גילה ציר 60. תושבי מעלה אדומים ציר 1 עד ים המלח. תושבי בית שמש כביש 38, 44 לכיוון מערב. תושבי יבנה אשדוד כביש 4 מיבנה לאשקלון. תושבי רחובות כביש 40 עד גדרה. תושבי נס ציונה כביש 42 עד מחלף אשדוד. תושבי גדרה כביש 7 וכביש 6 דרום עד מחלף קריץ גת. תושבי קרית מלאכי משולש הכבישים 3, 35, 40. תושבי אשקלון כביש 4 +34, עד נתיבות. תושבי קרית גת 40+6 עד מחלף שוקת. תושבי ערד כביש 31. תושבי באר שבע כביש 25 כביש 60 לצפון וכביש 40 עד טללים. תושבי הנגב דרומית לבאר שבע להתמקד בציר 40. תושבי אילת להתמקד בציר 90 לצפון.

S60 Rdesign

פורסם

ההודעה המלאה:

פקקים ביום ראשון
3.10.21 

השביתה הגדולה, מבטלים את התו הירוק!

חסימת הצירים :
תתבצע ב-2 פעימות 
הראשונה בשעה 7:00 בבוקר עד 10:00.
השניה משעה 15:00 עד 18:00.

תושבי נהריה ועכו, כביש 4 לדרום עד עכו וחזרה.
תושבי כרמיאל כביש 85 לשני הכיוונים.
תושבי צפת וראש פינה כביש 90 לכיוון דרום עד מגדל וחזרה.
תושבי טבריה, בית שאן, כביש 90  עד מחולה.
תושבי מגדל העמק, רמת ישי וקרית טבעון כביש 75 מנצרת ועד יגור הלוך חזור.
תושבי נוף הגליל, נצרת, שפרעם כביש 79 עד קרית אתא.
תושבי עפולה והסביבה כביש 65 עד אום אל פאחם.
תושבי אום אל פאחם ערערה, כביש 65 וכביש 6 עד מחלף באקה.
תושבי חריש ויוקנעם כביש 6 בין יוקנעם למחלף באקה, הלוך ושוב.
תושבי קרית אתא, נשר, קרית חיים דרך 22 עוקף קריות. (ההסתדרות יהיה פקוק גם בלעדיכם 😅)
תושבי קרית ביאליק, מוצקין, ים דרך עכו עד עכו.
תושבי חיפה כביש 2 עד חדרה, הלוך ושוב.
תושבי טירת כרמל זכרון יעקב, כביש 4 עד חדרה הלוך ושוב.
תושבי פרדס חנה כביש 65 לכיוון מערב הלוך ושוב.
תושבי באקה, טירה, קלאנסווה כביש 6 בין מחלף באקה למחלף אייל.
יישובי צפון השרון כביש 4 מחדרה ועד צומת מורשה.
תושבי נתניה הרצליה כביש 2 מחדרה ועד מחלף גלילות.
תושבי צור יגאל, ראש העין, אלעד, כביש 6 ממחלף אייל ועד מחלף בן שמן.
תושבי דרום השרון, כביש 5 ממחלף גלילות ועד מחלף שער שומרון.
תושבי תל אביב כביש 1 לכיוון מזרח עד מחלף בן שמן וחזרה. (תתמקדו מחוץ לעיר, בתוך העיר גם ככה פקוק בשעות האלה). אפשר לתגבר בכבישים 44 , 5, 461, 471.
תושבי בני ברק רמת גן גבעתיים כביש 4 מחלף מורשה עד משמר השבעה. ציר אלוף שדה דרך השלום. אם כבר פקוק שם, ניתן לתגבר בצירים 471, 461, 5, דרך אם המושבות.
תושבי פתח תקוה כביש 40 מחלף אלישמע עד בני עטרות לשני הכיוונים.
תושבי בקעת אונו כביש 471 לשני הכיוונים.
תושבי אזור כביש 44 עד מחלף בית דגן.
תושבי עמק לוד כביש 44 מבית דגן עד רמלה, 
תושבי אור יהודה ויהוד כביש 40 בני עטרות לכיוון לוד.
תושבי בת ים כביש 2 מחלף חולון עד יבנה.
תושבי חולון כביש 4 משמר השבעה עד ראשון דרום.
תושבי ראשלצ באר יעקב, 431 לכיוון מזרח עד מודיעין.
תושבי לוד כביש 1 בן שמן עד לטרון. 
תושבי רמלה כביש 6 דרום מבן שמן מחלף שורק.
תושבי ירושלים כביש 1 , 443 לכיון מערב. 
תושבי גילה ציר 60.
תושבי מעלה אדומים ציר 1 עד ים המלח.
תושבי בית שמש כביש 38, 44 לכיוון מערב.
תושבי יבנה אשדוד כביש 4 מיבנה לאשקלון.
תושבי רחובות כביש 40 עד גדרה.
תושבי נס ציונה כביש 42 עד מחלף אשדוד.
תושבי גדרה כביש 7 וכביש 6 דרום עד מחלף קריץ גת.
תושבי קרית מלאכי משולש הכבישים 3, 35, 40.
תושבי אשקלון כביש 4 +34, עד נתיבות.
תושבי קרית גת 40+6 עד מחלף שוקת.
תושבי ערד כביש 31.
תושבי באר שבע כביש 25 כביש 60 לצפון וכביש 40 עד טללים.
תושבי הנגב דרומית לבאר שבע להתמקד בציר 40.
תושבי אילת להתמקד בציר 90 לצפון.

• אהבתי 1
פורסם

לי מרגיש כמו מכתב שרשרת.

בכלל לא נשמע לי הגיוני שיש מאסה כל כך גדולה של אנשים שמתנגדים לתו הירוק ושגם מוכנים לחסום כבישים במשך 3 שעות בבוקר. ועוד כתובות שם חסימות באורכים דמיוניים. בקיצור בדיחה.

פורסם

מזל שמתנגדי חיסונים לא מבינים איך פקקים עובדים. מספיק לחסום היפוטתית את הדרכים בשביל אשכרה לשתק את המדינה:

1. כביש איילון לכיוון דרום

2. מסילת רכבת בצפון

3. כביש 4 לכיוון צפון

4. כביש 6 לכיוון דרום

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

טוב שאתה מביא להם רעיונות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
Just now, vadim6385 כתב:

טוב שאתה מביא להם רעיונות.

בשביל זה אני פה.. 

• מצחיק 3
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לא הבנתי,

ממתי נותנים לקבוצת ביקורת על ניסוי רפואי לחסום כבישים? 

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כל אנשי תרבות ה"מגיע לי", לא מקבלים את מה ש"מגיע להם". אז הם יוצאים להפגין כח.

לצערי אני לא רואה פה משהו חריג...

• אהבתי 1
  • משעמם 1
  • רעיון טוב! 3

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
לפני 28 דקות, ברווז כתב:

כל אנשי תרבות ה"מגיע לי", לא מקבלים את מה ש"מגיע להם". אז הם יוצאים להפגין כח.

לצערי אני לא רואה פה משהו חריג...

כשאין לאנשים בעיות לפתור, הם ממציאים לעצמם בעיות.

אנשים נהיו יותר ילדותיים מאי פעם.

לפני כמה ימים "זכיתי" לראות tantrum של מישהו כמעט בן 50 על זה שהוא לא יכול להיכנס לאימון כדורעף ולבריכה בגלל שדורשים תו ירוק.

מזל שלי יש מספיק סטרס בחיים כדי לא לחשוב בכלל על הדברים האלה (וגם התחסנתי בשלושה חיסונים), אבל המסקנה שלי לחיים זה להמשיך ולהעסיק את עצמי.

אם אין מה לעשות - למצוא מה לעשות, אחרת זה מה שיקרה לי - ברגע שהדברים אצלי בחיים יירגעו, אתחיל לחפש לעצמי שטויות שלא בשליטתי כדי להתעצבן עליהם.

אכן idle mind is the Devil's workshop

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 51 דקות, vadim6385 כתב:

כשאין לאנשים בעיות לפתור, הם ממציאים לעצמם בעיות.

מה קשר בין זה להפגנה נגד התו הירוק?

להיפך, פה יש להם בעיה עכשיו, והם מפגינים נגד זה, זה שההפגנה היא בדרך של חסימת כבישים - זאת בעיה אחרת.

להפגין מותר ואף רצוי.

אם ישראלים היו מפגינים קצת יותר, שולחים קצת יותר מכתבים, אולי דברים היו משתנים בקצת במדינה/עירייה/מועצה. אבל אף אחד לא עושה את זה, לאף אחד לא אכפת. אם מישהו מתחיל להתלונן אז הוא החריג (גם לא בעיניי קורונה) ושולחים אותו נאחוי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...