Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 1 דקה, David32 כתב:

לא ראיתי עדיין אבל מהטריילר זה נראה כמו שילוב של המסור עם משחקי הרעב / באטל רוייאל.

ממליץ מאוד לסיים את הסדרה ביום יומיים.

אתה תהנה ממש.

פורסם

אני לא הבנתי את הדיבורים על איך שהיא מדגימה "מה אנשים יעשו בשביל כסף". חוץ מבפרק השני, אין התעסקות בזה. יש התעסקות באיך לא למות, כבר לא רואים את הכסף.

סדרה שכיף לצפות בה, הויזואליות מאד מרשימה שהכל סימטרי ומעוצב יפה, ובנינו מי לא אוהב קצת דם?

אבל אני לא רואה בה איזה מותחן פסיכולוגי כמו שאנשים מתארים אותה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני צפיתי, לדעתי היא די אכזרית, אבל אהבתי בכל זאת.

• אהבתי 1

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

סדרה בסדר, על רקע האפרוריות והבינוניות של סדרות הטלוויזיה כיום היא בולטת, אבל לא יותר מזה.

ההייפ סביבה לא מוצדק לטעמי.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 4 שעות, DubelBoom כתב:

סדרה שכיף לצפות בה, הויזואליות מאד מרשימה שהכל סימטרי ומעוצב יפה, ובנינו מי לא אוהב קצת דם?

זה בדיוק מה שמיוחד בה, החלק הויזואלי.

אם זה היה אמריקאי, היינו רואים עוד קלון של משחקי הרעב/מירוץ המוות/וואטאבר.

קוריאנים הכניסו בזה את עניין הטקסיות וההצגה, משהו שהם מאוד טובים בו. וגם את ההצצה לתרבות וחיים בדרום קוריאה.

בעקבות משחקי הדיונון פיתחתי טעם לעוד סדרות/סרטים קוריאניים. ראיתי sisyphus, גם מומלצת לדעתי. יש עוד?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

@vadim6385 בורדרלנד, למרות שהסוף קצת meh לטעמי (וזה בכלל יפני)

אחרי שראיתי את שני הנ"ל קיבלתי אתמול המלצה מנטפליקס לעוד סדרה קוריאנית (Sweet home / כמו בבית), הפרומו (מה שמתנגן כשעומדים על הקוביה של הסדרה) היה נראה תמים בואך אפל/מסתורי, אז ניסיתי. הקוריאנים האלה פסיכיים לגמרי. אם מישהו מחפש סדרת זומבים עם טוויסט קוריאני, אז זה.

לגבי משחק הדיונון, סיימתי לפני שבועיים עוד לפני שהתחיל ההייפ, נחמד, אם הייתי צריך להחליט עכשיו אם לראות או לא פוסט-הייפ כנראה לא הייתי רואה. ספויילר קל:

ספוילר

ומה לעזאזל הקטע עם ה-VIP? מה זה המשחק המחפיר הזה, זה בכוונה?

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

ספוילר

לפי רדיט הסיפור עם הVIP הוא trope מוכר בסדרות דרום קוריאניות ובכלל לאיך שהם רואים ומציגים אמריקאים

עריכה אחרונה על ידי pl7410
פורסם
לפני 44 דקות, Blaz00r כתב:

@vadim6385 בורדרלנד, למרות שהסוף קצת meh לטעמי (וזה בכלל יפני)

גם ההתחלה meh

לפני 45 דקות, Blaz00r כתב:

@vadim6385

הקוריאנים האלה פסיכיים לגמרי. 

מסביר את העיצוב של יונדאי/קיה החדשות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 17 שעות, FuriousLift כתב:

ממליץ מאוד לסיים את הסדרה ביום יומיים.

ראיתי את זה תוך יומיים בערך. אחרת זה מאבד מהאפקט. 

ראיתי את הסדרה עוד לפני כל הבאזז שיש על הסדרה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)
לפני 5 שעות, vadim6385 כתב:

גם ההתחלה meh

ראית הכל?

לפני 5 שעות, pl7410 כתב:

הסתר תוכן

לפי רדיט הסיפור עם הVIP הוא trope מוכר בסדרות דרום קוריאניות ובכלל לאיך שהם רואים ומציגים אמריקאים

אבל...

ספוילר

לא כל ה-VIP אמריקאים? הם מוצגים כאנשים עשירים מכל העולם, יש שם גם מבטא רוסי אאל"ט ועוד כמה שלא הצלחתי לתפוס

מה שאתה אומר הגיוני, אבל בלי הקונטקסט הזה (שדי ברור שלא מוכר לרוב המוחלט של צופים מחוץ לקוריאה), זה היה פשוט מביך לצפייה

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם
לפני 29 דקות, Blaz00r כתב:

ראית הכל?

אבל...

הסתר תוכן

לא כל ה-VIP אמריקאים? הם מוצגים כאנשים עשירים מכל העולם, יש שם גם מבטא רוסי אאל"ט ועוד כמה שלא הצלחתי לתפוס

מה שאתה אומר הגיוני, אבל בלי הקונטקסט הזה (שדי ברור שלא מוכר לרוב המוחלט של צופים מחוץ לקוריאה), זה היה פשוט מביך לצפייה

ספוילר

אתם בעצם מדברים על הגירסה המדובבת לאנגלית. בדקתם בגירסה המקורית? אני בכלל חושב שמדובר על עשירי העולם ולאו דווקא על עשירי אמריקה הצפונית

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
ספוילר

לא לא, אני מדבר על הגרסה המקורית. ואמרת מה שאני אמרתי, גם אני הבנתי שמדובר בעשירי העולם ולא רק אמריקאים

אבל העלת פה רעיון, לחזור לקטעים האלה בגרסה המדובבת ולבדוק אם הם נשמעים טמבלים גם שם...

• תוכן חדש...