Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 4 שעות, pl7410 כתב:

לא, לא במדובב, במקורי

ראיתי את המדובב, כנראה שאחזור לראות בשפת מקור

ספוילר

כנראה יש ניואנסים שמתפספסים עם הדיבוב. היה חסר לי רעשי רקע בסדרה הזו, למרות איכות טובה של סאונד בדיבוב

לפני 4 שעות, Blaz00r כתב:
  הצג תוכן מוסתר

לא לא, אני מדבר על הגרסה המקורית. ואמרת מה שאני אמרתי, גם אני הבנתי שמדובר בעשירי העולם ולא רק אמריקאים

אבל העלת פה רעיון, לחזור לקטעים האלה בגרסה המדובבת ולבדוק אם הם נשמעים טמבלים גם שם...

☝☝☝☝

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעה, DareDevil כתב:

אם מדובר בבורדרלנד (לא פתחתי את כל התוכן המוסתר כי לא כל כך הבנתי לאיזה סדרות הוא מתייחס)- אז ברור שלא לראות את המדובב, באנגלית זה פשוט מגוחך.

לגבי הסוף של בורדרלנד-

ספוילר

כל הרעיון הוא שתהיה עונה שניה, לא?

פורסם
לפני 4 שעות, flytomars כתב:

אם מדובר בבורדרלנד (לא פתחתי את כל התוכן המוסתר כי לא כל כך הבנתי לאיזה סדרות הוא מתייחס)- אז ברור שלא לראות את המדובב, באנגלית זה פשוט מגוחך.

לגבי הסוף של בורדרלנד-

אנחנו מדברים על משחקי התמנון. בורדרלנד זו תוכנית אחרת לגמרי שלא ציפיתי בה. שווה לשבת לראות?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

במה כדאי לצפות קודם?

Squid Games או Battle Royal?

*זה נראה שנטפליקס הבינה שהתחרות הופכת לקשה, ובהתאם משקיעה המון בתוכן שלה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, DareDevil כתב:

אנחנו מדברים על משחקי התמנון. בורדרלנד זו תוכנית אחרת לגמרי שלא ציפיתי בה. שווה לשבת לראות?

לא ראיתי משחקי התמנון אז אין לי מושג איך היא בהשוואה, אבל בורדרלנד טובה, אמנם יפנית ולא קוראנית אז כנראה פחות אכזרית.

ממה שקראתי על תמנון נשמע שהן מאוד דומות בקונצפט.

פורסם

קשה שלא להזכיר בנושא את הסרט הקוריאני  I Saw the Devil

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם (נערך)
לפני 12 שעות, DareDevil כתב:

הצג תוכן מוסתר

כנראה יש ניואנסים שמתפספסים עם הדיבוב. היה חסר לי רעשי רקע בסדרה הזו, למרות איכות טובה של סאונד בדיבוב

☝☝☝☝

נו, וגם במדובב

ספוילר

הם נשמעים כאילו הם פעם ראשונה קוראים את התסריט?

לפני 10 שעות, flytomars כתב:

לגבי הסוף של בורדרלנד-

הצג תוכן מוסתר

כל הרעיון הוא שתהיה עונה שניה, לא?

*ספויילר לבורדרלנד*

ספוילר

כן, אבל לא לזה התכוונתי ב-meh, הסדרה עד פרק 6~ ככה (עד שהם הגיעו ל-beach, לא זוכר מתי בדיוק) התקדמה יפה, ברגע שהתחיל כל הסיפור של הביץ' היא הדרדרה במהירות והפכה שטוחה, לטעמי זה היה מאכזב מאוד. כמובן שהיו עוד כמה חורים בעלילה ודברים לא מוסברים (לייזרים מהשמיים... מה...), בעיקר מאכזב היה שלא אמרו מה בדיוק המקום/עולם הזה ואיפה נעלמו כל האנשים. הבנתי שזה מבוסס על מנגה כלשהי וששם מוסבר שהאנשים שמגיעים לבורדרלנד הם על ערש דווי בעולם האמיתי ונמצאים בסוג של עולם וירטואלי, אם הם מתים בבורדרלנד הם מתים גם במציאות ואם חוזרים משם הם לא זוכרים שום דבר שקרה שם

לפני 6 שעות, DareDevil כתב:

חמוד מאוד, אם אהבת משחק הדיונון אז שווה להתחיל

לפני שעתיים, flytomars כתב:

ממה שקראתי על תמנון נשמע שהן מאוד דומות בקונצפט.

בורדרלנד לא פחות אכזרית לטעמי (אם לא יותר). *ספויילר לבורדרלנד*:

ספוילר

הפרק האחרון עם ה-mass killing של הרג לשם הרג (בלי באמת מטרה, בהשוואה למה שקורה במשחק הדיונון) היה סדיסטי ברמות.

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, flytomars כתב:

אמנם יפנית ולא קוראנית אז כנראה פחות אכזרית.

כן, כי יפנים זה עם שוחר שלום עד כדי כך שהיה צריך פצצת אטום (או שתיים) כדי להרגיע אותו.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • מצחיק 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, Blaz00r כתב:
ספוילר

כן, אבל לא לזה התכוונתי ב-meh, הסדרה עד פרק 6~ ככה (עד שהם הגיעו ל-beach, לא זוכר מתי בדיוק) התקדמה יפה, ברגע שהתחיל כל הסיפור של הביץ' היא הדרדרה במהירות והפכה שטוחה, לטעמי זה היה מאכזב מאוד. כמובן שהיו עוד כמה חורים בעלילה ודברים לא מוסברים (לייזרים מהשמיים... מה...), בעיקר מאכזב היה שלא אמרו מה בדיוק המקום/עולם הזה ואיפה נעלמו כל האנשים. הבנתי שזה מבוסס על מנגה כלשהי וששם מוסבר שהאנשים שמגיעים לבורדרלנד הם על ערש דווי בעולם האמיתי ונמצאים בסוג של עולם וירטואלי, אם הם מתים בבורדרלנד הם מתים גם במציאות ואם חוזרים משם הם לא זוכרים שום דבר שקרה שם

ספוילר

נכון, מסכים, אבל ביייייץ'

😁

פורסם
בתאריך 5.10.2021 בשעה 01:25, FuriousLift כתב:

אהבתי מאוד את הסדרה וסיימתי אותה ביומיים.

מחכה לעונה 2.

גם הקאסט של השחקנים ממש טוב והתאהבתי בבחורה ממש יפה https://en.m.wikipedia.org/wiki/Jung_Ho-yeon

חברים בלי ספוילרים בבקשה

טוב עם כל הבאז עשינו בינג׳ הסופש, באמת שווה לצפות.

ויש לבחורה הזו שפתיים מדהימות.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

רק לי זה מרגיש כאילו זה ממש השחתה של הנפש לראות דבר כזה? 

זה לא שביום יום אני איש טוב, אבל הטריילר הזכיר לי את מחנות ההשמדה ונראה לי מוגזם להעלות סדרה כזו {ובו זמנית עצוב שאלו הריגושים של המין האנושי}

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 18 דקות, GTאי כתב:

רק לי זה מרגיש כאילו זה ממש השחתה של הנפש לראות דבר כזה? 

זה לא שביום יום אני איש טוב, אבל הטריילר הזכיר לי את מחנות ההשמדה ונראה לי מוגזם להעלות סדרה כזו {ובו זמנית עצוב שאלו הריגושים של המין האנושי}

השחתה של הנפש? מהרגע שאתה מגיח לעולם אתה מושחת בנפש, אם זאת בעקבות הסביבה או התפיסה שלך על איך העולם עובד.

עד כמה אפשר כבר להשחית את הנפש, אם זו הבחירה שלך במספר שלבים? זה לא שאתה מקבל את זה ישירות לראש. צריך לעבוד בשביל לראות את הסדרה.

מה גם אתה בעצם מצפה שנהיה פה שפויים כולנו? הרי יותר סביר שתיתקל פה באוהבי מהירות מאשר כאלה שנהנים לרכוב על אופניים.

לא סבלנו מספיק בשביל לא לראות רצח גרוטסקי? זאת לא זכותנו מלידה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...