Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למישהו מושג מה קורה שם? אני חושב שקוראים לה "בית בפארק" אבל אני לא בטוח.
אשמח לשמוע דעתכם לגבי רכש של דירה שם, להשקעה.
מדובר הפעם במישהו שאולי יעבור לגור שם.
מהמעט שהוא בדק, הוא אמר לי שזאת חכירה (אדמת מנהל).
האם מישהו יודע יותר? בדק? המלצות?
הוא מבקש לאסוף כמה שיותר חומר לפני שהוא מתאם שם פגישה.

פורסם

אני יודע שיש שם פרוייקט של דירות להשכרה לטווח ארוך

https://www.living-il.co.il/project/living-bait-bpark/

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גרתי פעם באיזור ועוד שוקל לחזור לשם.

הבעיה שאני לא רואה איך כל השכונות האלו לא הופכות לסיוט תעבורתי, מעבר למצב הנוכחי שהוא גם ככה על הפנים.

אומנם אמורה לעבור שם רכבת קלה, אבל זה עדיין הולך להיות מאתגר לנסוע מערבה בשעות הבוקר, מיהוד, אור יהודה והשכונות החדשות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

תוצאה ראשונה - https://bpark.oryehuda.muni.il/ נראה שהעירייה משקיעה מאמץ כדי למשוך דיירים. 

באיזה מידע הוא רוצה להחזיק לפני הגעה לפגישה אצל הקבלן או העירייה?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אגב, לא רוצה להישמע מתנשא, אבל למי שמתכנן לשלוח ילדים לבית הספר, אור יהודה היא לא העיר הכי נחשקת, בלשון המעטה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

זה לא רק אור יהודה, יש צמוד ממזרח שכונה של קרית אונו. כ 20 ביניינים של גינדי ואשדר, כנראה בהמשך שישחררו שטחים של תל השומר יבנו גם צפונית לשכונה

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

ובכן, הוא מעונין בדיוק במידע הזה, שאתם נותנים כאן. תודה רבה - מעביר לו.

בינתיים התענין אצל חבר שגר באור יהודה בשכירות ומעונין לעבור לשכונות החדשות הללו, הנ"ל בעצמו טרם בדק לעומק אבל אמר שכניראה יהיה גן ילדים במרכז השכונה ושבעתיד היא תתחבר לרכבת הפרברים (זו או אחרת). מזכיר שעל הקו האדום בגוש דן, רק הדיבורים עליו היו עשרות שנים, שלא לדבר על העבודה עצמה שגם היא חורגת כבר מלוח הזמנים והתקציב.

ואני אמרתי לו שאשאל בפורום הכל יכול וכך זה יהיה חשוף לעוד הרבה מאד אנשים.
עקרונית, כרגע לא מעט יש סיבות למה-לא: השכרה לטווח רחוק ולא רכישה על שמו בטאבו. הסיוט התעבורתי כפי שציינו כאן שאותו הוא כבר כיום אוכל על בסיס יום יומי, הולך להיות כניראה גרוע עוד יותר. באמת מה עם בתי ספר? האם ייבנו חדשים כמו שיהיו גני ילדים?

סיבות למה כן: הכל חדש, תכנון מודרני, הכל מתחת לפני הקרקע, מרכז הארץ, שטחים לציבור/פארקים/גינות, מערכת הסעת המונים (שוב - מתי? מתי?).

אשמח לעוד מידע. 

פורסם

אני לא מכיר ממש את התכנון שם.

אבל אם יש מצב שיהיו שתי שכונות סמוכות, אחת של אור יהודה ואחת של קריית אונו, שווה לדעתי לשלם יותר, בשביל להיות בחלק של קריית אונו.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 27 דקות, ירחמיאל כתב:

השכרה לטווח רחוק ולא רכישה על שמו בטאבו.

אין דבר כזה, אם הוא *רוכש* דירה היא נרשמת על שמו בטאבו.

פורסם
לפני 4 שעות, MiniMiz3r כתב:

אין דבר כזה, אם הוא *רוכש* דירה היא נרשמת על שמו בטאבו.

ברור, אבל כרגע מדובר בפרוייקט על שכירות לטווח ארוך. גם אם על שמו - עדיין שכירות.
הוא מבקש משהו שיהיה על שמו ונכדיו וניניו גם יוכלו לרשת…
ואם לא כך - והוא לא הבין למה הכוונה לשכירות לטווח ארוך, הוא ישמח להסבר. לי הוא אמר שמדובר באדמות מנהל (אני לא מבין בזה שום-כלום).
כבר לא יודע מה להגיד לו.

פורסם

שכירות טווח ארוך זה בדיוק כמו שזה נשמע - שכירות של דירה. זו לא השקעה ולא רכישה של דירה. במקום לשכור דירה מישראל ישראלי, זה פרויקט שבו הקבלן משכיר בעצמו את הדירות בשוק החופשי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, ירחמיאל כתב:

והוא לא הבין למה הכוונה לשכירות לטווח ארוך, הוא ישמח להסבר

כמו שהסכם שכירות רגיל הוא למשך שנה, אז זה הסכם שכירות לכמה שנים ולא צריך לחדש אותו כל שנה. 

אם הוא רוצה שהנכס ירשם על שמו ולהוריש לילדים, שיקנה דירה.

אדמות מנהל זה כנראה בחכירה, כל 50 שנה או משהו כזה משלמים לרמ"י דמי חכירה. אבל אם מדובר בדירה שכורה זה לא אמור לעניין אותו, בעלי הדירות משלמים את זה.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש שם בית ספר עומד, רואים אותו מכיוון 461. 

מה שאני ראיתי מלנסוע שם מסביב זה שנראה שמאוד צפוף שם, נראה הנוף מכל החלונות של חלק מהדירות שם - זה רק הבניין ממול.

• תוכן חדש...