Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שתי סיבות:

1. בדיקות האנטיגן נהירות - ענייןמשל שעה לקבלת התשובה, בעוד ש- PCR אורכות 24-48 שעות.

2.  אותה סיבה שבדיקות לנסיעה לחו"ל חייבות להיות ממעבדה פרטית: כדי שיהיו על חשבון הנבדק ולא על חשבון הציבור. אתה לא צריך לשלם תמורת הבדיקה של סרבן חיסונים שרוצה לסעוד במסעדה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

וואי איזה קטע. ממש רדיפה. כי גם אם אני מוכן לשלם על בדיקת PCR לא יקבלו אותה כתחליף אז כל התזה שהציבור לא ישלם על "סרבן חיסונים" לא תקפה!!!

פורסם (נערך)
לפני כשעה, sperial כתב:

2.  אותה סיבה שבדיקות לנסיעה לחו"ל חייבות להיות ממעבדה פרטית: כדי שיהיו על חשבון הנבדק ולא על חשבון הציבור. אתה לא צריך לשלם תמורת הבדיקה של סרבן חיסונים שרוצה לסעוד במסעדה.

אה? אבל גם מי שהתחסן וטס לחו"ל צריך לעשות בדיקת PCR במעבדה פרטית - כי סיבות.

אגב בדיקת אנטיגן עולה 25 שקל בסופרפארם. בEBAY היא עולה 4-7 שקל. שזה סביר ואף סביר מאוד.

עריכה אחרונה על ידי snoop90
פורסם

לפני 18 דקות, פינדר כתב:

אם אתה כבר משלם, לא עדיף לך תוצאה מהירה?

זה גם מפזר את העומס בין הPCR לאנטיגן.

PCR תקף לשבוע ובחינם

לפני 1 דקה, snoop90 כתב:

אגב בדיקת אנטיגן עולה 25 שקל בסופרפארם. בEBAY היא עולה 4-7 שקל. שזה סביר ואף סביר מאוד.

ככל הידוע לי בסופרפארם הבדיקות של איכילוב וול והעלות 59 שקל.   

פורסם (נערך)

בדיקת PCR לנוסעים לחו"ל היא דרישה של המדינות המארחות, יש המסתפקות באנטיגן ויש שלא דורשות דבר. אגב, ישראל דורשת מהמגיעים PCR,ומליר הבדיקה באירופה יכול להגיע ל-50-100 אירו.

לגבי בדיקת האנטיגן - אני לא יודע באיזה קיטים משתמשים בסופרפארם, מד"א, איכילוב-וול ודומיהם, אני לא בטוח שאינן עדיפות על הערכות הביתיות. ואתה משלם גם תמורת עבודת הדוגם (מכפיל את רגישות הבדיקה בהשוואה לדגימה עצמית), המעבדה, וכמובן הרווח של החברה.

PCR לצורך תו ירוק חינם רק לילדים עד גיל 12 ו-3 חודשים ולמנועי חיסון.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם כבר נגעתם בנושא - אני סקרן להבין את ההגיון מאחורי חובת pcr למגיעים לישראל מחו"ל (כולל אזרחים ברילוקיישן עם חיסון כפול) ואז עוד אחד בשדה ישר עם הנחיתה.

כאילו מה, נדבקתי במטוס ואחרי 20 דקות הם מצפים לראות את זה? אני מבין למשל את בדיקת היום השני והשמיני שנדרשת באנגליה - בדיוק מהסיבה שאולי נדבקתי בדרך. אבל בארץ זה סתם נראה כמו טרטור ועוד כסף לקופה. (גם אם במונחי אירופה 80 שקל זה לא הרבה)

פורסם (נערך)

נוהל מקובל בהרבה מאוד מדינות בעולם. מסכים אתך שלא משמעותי לגבי הדבקה במטוס. בגלל זה עד המנה השלישית היה בידוד של שבוע ובדיקה שניה, כרגע מבוטל בזכות החסינות הטובה שמעניק הבוסטר, לא מן הנמנע שיוחזר אם תהיה עוד התפרצות.

ההגיון העיקרי שאני רואה הוא התגברות על בדיקות מזוייפות לפני הטיסה, למשל פרשת אוקראינה, או המחירון שמצאתי ליוון: 60 אירו - PCR עם קבלה. 50 אירו -PCR בלי קבלה. 85 אירו - PCR בלי קבלה, תוצאה שלילית מובטחת.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם (נערך)

אוקיי, אז למה לא להתספק בבדיקה אחת בשדה? מי מרוויח מזה שיש שתיים?

אני נאלץ לטוס לא מעט בכל רחבי אירופה (עוד מלפני שבכלל התחילו לחסן) ובינתיים לא זכור לי שנתקלתי בדרישה כזאת. כאמור - אנגליה, גרמניה וכו' מבקשים בדיקה נוספת אחרי כמה ימים, אבל אותה כבר אפשר לעשות לבד ובזמנך הפנוי.

עריכה אחרונה על ידי Derish
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ואם בשדה תצא חיובי ?  מה יעשו אתך ?

אז - אחת בארץ המוצא, להבטיח שאם אתה אדם חיובי לא תעלה על המטוס (לפעמים עדיף להיות שלילי!)

שניה - עם הנחיתה, לוודא שלא בדיוק רימית, ואולי גם פשוט ליתר בטחון.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, anonport כתב:

ככל הידוע לי בסופרפארם הבדיקות של איכילוב וול והעלות 59 שקל.   

אני מדבר על בדיקות עצמיות. ממה שראיתי הם משתמשים בערכה בשם PANBIO והיא עולה 24.50 בחבילה של 20.

אני סתם מוציא תסכול שהמדינה מעודדת חיסונים אבל לא מעודדת בדיקות. אם בדיקה עצמית היתה עולה 4-6 שקל, היית יכול לפזר אותן בכל חור, ככה שכל אזרח יוכל  לדעת בוודאות שאם הוא חולה או לא ולא להסתמך על הסתברות שהחיסון פועל.

עריכה אחרונה על ידי snoop90
פורסם

אם כברשאלות קורונה אז למה מחוסנים צריכים מסיכה?

הרי אם אני מחוסן ואחשף לנגיף רוב הסיכויים שלא אדבקאו אחלה בצורה קלה ומהצד השני החשיפה לנגיף תיתן בוסט למערכת החיסון כמו מחלים (שממה שהבנתי מחוסן בצורה טובה יותר).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יש רק סיבה אחת: כי אתה משלם על זה.

זהו.

אותו דבר עם בדיקות בחול, אותה בדיקה בדיוק כמו בקופת חולים, אבל היא תקפה רק כי שילמת עליה.

• תוכן חדש...