Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רהיטי קיבוץ השלושה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מתעניין בפינת אוכל של רהיטי קיבוץ השלושה.

גיגול קל העלה לא מעט תלונות על איכות המוצרים.

מישהו כאן התנסה בשנים האחרונות במוצרים שלהם בכלל ובפינות אוכל בפרט?

ברור שכל מוצר שונה מרעהו, ובכל זאת יש מקומות 'איכותיים' יותר ויש פחות.

תודה רבה והמשך יום נפלא!

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם (נערך)

אני רכשתי מהם סלון מתצוגה לפני כ-10 שנים עם אחריות לשנתיים או שלוש אם אני לא טועה

כעבור זמן קצר - למעלה משנה אך פחות מתקופת האחריות, הסלון שקע, כבר היה לא נוח לשבת עליו

היה לי ויכוח איתם כי הם טענו שהאחריות היא לשנה, הייתי צריך לשלוח ולצלם את המסמכים עד שהם הסכימו לאחריות המורחבת

הם רק המשווקים, את הייצור עושים כל מיני חברות קטנות, ואז הייתי צריך לרדוף אחרי החברה הקטנה כדי שתתן לי את השירות

הם שלחו לי איזה רפד הביתה שפתח את התחתית ומתח קצת את הרצועות, היה ברור שהוא מגיע לעשות סתימת פיות ולא יותר מזה

המתיחה שלו לא עשתה יותר מדי, הבנתי שאני צריך לטפל בזה בעצמי, אז הלכתי לחנות ורכשתי רצועות חדשות חזקות והתקנתי בעצמי

אז, התקמצנו על רצועות טובות.

שירות על הפנים, עד שנותנים לך אותו מוציאים את המיץ וגם כשאתה מקבל אותו הוא לא שווה יותר מדי

במקום שהם ישלחו מישהו, הם אומרים לך לפנות לחברה אחרת ואז אתה צריך להתנהל מול חברה שלא מכירה אותך.

אני אישית לא מעיז להתקרב לשם יותר.

עריכה אחרונה על ידי phpclub
  • מבאס 1
פורסם

דרך אגב. הם לא קשורים לשום קיבוץ.

אלא לרחוב קיבוץ גלויות ששם נפתחה החנות הראשונה בשותפות של שלושה שותפים.

גם אני שמעתי עליהם דברים לא טובים אך אין לי ניסיון אישי

• מעניין 1

מיתר רוז רוצה לחיות!

אבא שלו תרם 100% בשנתיים האחרונות, זה הזמן להוקיר לו תודה

לתרומה: https://www.charidy.com/meitarroz/311

פורסם

כשחיפשתי פינת אוכל ביקרתי בתערוכות ריהוט וממה שהתרשמתי יש לא מעט סוחרים של מוצרים ברמה ירודה. בסוף קניתי מקאזה  , השולחן הגיע מבולגריה הכסאות סיניים, האיכות מצויינת בוודאי ביחס למחיר.

• מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...