Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

מה הדבר האחד שלא הייתם מוותרים עליו בדירה שכורה? (מיועד לבעלי משפחה)  

68 הצבעות

1. 1. מה הדבר האחד שלא הייתם מוותרים עליו בדירה שכורה (קומה 2 עם מחסן וחניה)?

• יחידת הורים (שירוקלת וחדר ארונות בחדר השינה)
      7
    • שירותים כפולים (שני חדרי שירותים למניעת פקקים אחרי החמין)
      27
    • מרפסת שמש (שיהיה איפה לשים את המתקן של הכביסה)
      11
    • מעלית (כדי לא לגרור שישיות וילדים לקומה 2)
      23

הסקר סגור ולא ניתן להצביע בו יותר

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז מעלית, אם זו לא דירה בקומת קרקע.

לסחוב במדרגות עגלות ואופניים של ילדים זה לא כיף by far מלהיות בלי מרפסת או שירותים להורים.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

תלוי.
יש בניינים שיש חדר למטה שאפשר לנעול בו עגלות/אופניים.
סעיף א לא מעניין אותי אבל הוא פותר את סעיף ב' אז אני מניח שהוא הכי כדאי.
לכביסה יש פתרון -> מייבש.
לבקבוקי מים יש פתרון -> תמי 4.
לילדים יש פתרון -> סנדלים.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

בהנחה ויש מחסן (לשים עגלות/אופניים) ובמרפסת אתה יכול להשתמש לעוד דברים (לארח, לעשות BBQ וכד')...

ערכתי את השאלה שתהיה יותר ממוקדת

עריכה אחרונה על ידי Fitch

משכנתא זה קל

פורסם

כאילו מצאת 4 דירות ובכל אחת יש רק את אחד הדברים?

אם יש שירוקלחת הורים זה בד"כ אומר שיש שירותים כפולים..

אם יש מסתור כביסה לכיוון שימשי, אז אפשר גם בלי מרפסת שמש.

גידלתי תאומים מגיל אפס עד שש, בקומה ראשונה בלי מעלית, וזה לא היה קל, אבל אפשרי. היום אני יותר מפונק ולא הייתי מתפשר על מעלית.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אה, אז אם יש מחסן וחניה אז לא הייתי מוותר על המרפסת בהנחה והיא לא פונה לדרום ואפשר לשבת בה במהלך היום. לא בשביל לייבש שם כביסה אלא בשביל להנות ממנה.

מניח שרוב האנשים שיש להם מרפסת נורמלית שוהים בה יותר זמן מאשר בשירותים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יחידת הורים - מומלצת, פותרת גם את עניין השירותים הכפולים (בינינו, בעניין הזה כל המרבה הרי זה משובח).

מעלית - לא רק חיונית אלא יותר מזה: לא יותר מ- 2 קומות מהכניסה, למקרה תקלה במעלית.

מרפסת - מבחינתי שימוש מועט כך שאפשר לוותר עליה. הכביסה  חוץ משמיכות  שממילא מכובסות פעמיים בשנה, הולכת למייבש. ואני גם ממעט מאד לשבת במרפסת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1. מעלית.

2. שירותים כפולים.

3. מרפסת.

4.יחידת הורים (השירוקלחת תקף רק שיש ילדים מתבגרים, וגם אז זה עונש להתקלח בצפיפות הזאת)

.

פורסם (נערך)

מבחינתי יחידת הורים זה מקלחת ושירותים נורמליים, גם אם בחדרון של 2.5 מ"ר. זה כמובן נוסף על חדר אמבטיה ושירותים משותפים לכל המשפחה.

כשיש מתבגרים כדאי שתהיה יחידת מתבגרים, שבעצם דומה ליחידת הורים, רק עם מקום לשולחן כתיבה וארון ובלי חדר ארונות. נותן למתבגרים את הפרטיות שלהם, כולל להבאת בנות/בני זוג. אבל זה לא קיים בדירות סטנדרטיות. 

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

שירותים כפולים (לא משנה אם כחלק מיחידת הורים או בחוץ), ובמקום השני מעלית. כל השאר זה בגדר "נחמד שיש" ויש פתרונות אלטרנטיביים ע"ע התשובה של Farkash.

אנחנו גרים בקומה שנייה עם הקשקוש המטופש הזה של מעלית ש***מתחילה*** בחצי קומה, וב-90 אחוז מהמקרים פשוט עולים ברגל. תמיד יורדים ברגל. ילדים עולים/יורדים בעצמם מגיל שנתיים, לא פקטור.

_

לגבי התשובה של ספריאל - שמישהו ינחית אותו לקרקע המציאות...

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, פינדר כתב:

כאילו מצאת 4 דירות ובכל אחת יש רק את אחד הדברים?

סוג של.

אני מחפש דירה להשקעה בתקציב מוגבל ועם קצת מזל יהיה בה את אחד או שניים מהסעיפים. אני רוצה להבין מה יותר חשוב לאנשים, בהנחה וזה לשכירות ורק לתקופה מוגבלת.

עריכה אחרונה על ידי Fitch

משכנתא זה קל

פורסם (נערך)

שירותים כפולים זה סטנדרד כבר הרבה עשורים, בדירות קצת יותר גדולות גם 3 בתי שימוש אינם ממצא נדיר.

לדעתי יחידת הורים גם הן מקובלות לפחות 30 שנה.

כשאני מסתכל על הדירות שהבן שלי מחפש (לרכישה לטווח ארוך, עם מחשבה על ילדים) - המפתח הוא נגישות נוחה (מה שאתה מבטא כמעלית), ממ"ד, חניה ונגישות של השכונה (כולל לרכב פרטי ותחב"צ). מצד שני - כיוון שהממ"ד הוא תנאי לא יעבור, אין מצב שאין בדירה שני בתי שימוש.

@hans ההתיחסות ליחידות מתבגרים נבעה מההערה של om2. ציינתי שזה מצרך נדיר. ודרך אגב, זה היה שיקול מרכזי אצלי ברכישת הדירה שבה אני גר כעת, והיה על חשבון הרבה דברים אחרים - למשל ריבוי מדרגות. וראיתי יחידות כאלה בתוכניות של דירות חדשות שבני (שהזכרתי קודם) בחן, דירות 4 חדרים שאינן  יוקרתיות במיוחד.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

מרפסת סוגרת גם את הסעיף השני ואפילו הראשון. באקלים הישראלי אפשר לשים שם שירותים ומקלחת פתוחים ולהיות מבסוטים מהחיים. תוסיף כננת מהמרפסת וגם עניין המעלית פתור. 

• מצחיק 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...