Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב כמו 20% מתושבי המדינה הקורונה הגיעה אלי לביקור.

לא יודע אם זה קשור לזה שהחסנתי פעמיים התסמינים היו קלים מאוד לשמחתי. קצת כאב ראש היעלמות חוש טעם לשעות ספורות וזהו...

הבעיה חוש הריח נעלם לחלוטין. לא מריח כל-ו-ם!!!

לא משנה כמה הריח חזק נאדה.

מישהו מכיר פתרון שמזרז את החזרה של החוש הנחוץ הזה?

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 4 שעות, yd b-4 כתב:

הבעיה חוש הריח נעלם לחלוטין. לא מריח כל-ו-ם!!!

לא יכול לעזור לך הרבה, אבל אציין שזה פותח מגוון רחב של אפשרויות תעסוקתיות שאולי נשללו בעבר !

• אהבתי 2
  • מצחיק 8
פורסם

מה המצב הבריאותי שלך? תזונה? מעשן? טבק\סמים? מה המצב הנפשי שלך?

בלי הרבה מידע מאוד קשה לכוון לאן לפנות (מה גם לא חליתי אז אני לא יודע לכוון יותר מדויק), עולה לי כרגע בראש קבוצות הפייסבוק של מחלימי קורונה. סביר שהמידע שם יהיה יותר איכותני מאשר פה בקארספורום.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

שלחת אותי לגוגל.

אז הנה מאמר מצרפת שבו חוש הריח של קרוב ל-100 חולי קורונה נבדק סובייקטיבית ואובייקטיבית - ונמצא כי ההתאוששות יכולה לארוך כמה חודשים, ושחלק משמעותי מהאנשים שהתלוננו סובייקטיבית עם אבדן ממושך של חוש הריח נמצאו בעלי חוש ריח תקין במבחן אובייקטיבי.

ויש גם המציעים אימון של חוש הריח. אין לי מושג איך זה מבוצע, צריך להוועץ ברופא אף אוזן וגרון. לדעתי זה מה שעליך לעשות בכל מקרה, אני מניח שהידע שהצטבר במהלך המגיפה חלחל למומחים בתחום.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לגבי מצב בריאותי הכללי מצב תקין.

לא מעשן או משהו כזה.

אובדן חוש הריח הוא טוטאלי זה לא שאני מריח ריח של צינון (ואני מצונן) פשוט לא מריח בדיוק כמו שכולנו לא רואים מאחור.

לגבי אימון חוש הריח. להתאמן 12 שבועות על 4 ריחות. זה כמו שאומריםלילד שנחתך באצבע "עד החתונה זה יעבור"

פורסם
לפני שעה, yd b-4 כתב:

לגבי מצב בריאותי הכללי מצב תקין.

לא מעשן או משהו כזה.

הייתי בודק מול הרופאים אם מדובר בתופעה של long covid. אם אתה מכיר, יש לך תופעות?

לא ההייתי פוסל בדיקה של רופא משפחה ורופא אף אוזן גרון עם התמחות בקורונה. 

קפצתי לבדוק את ההמלצה מההודעה הקודמת שלי בנוגע לקבוצות של המחלימים. צריך לדעת לסנן את הבלבולי שכל שיש שם.

לפני שאתה לוקח את תוספי המזון, המלצתי הכנה היא לבצע בדיקת דם על מנת שתוכל לדעת המצב הבריאותי שלך תקין או לא, לאחר תחילת הטיפול עם תוספי מזון ותרופות המוצעות בקבוצת הפייסבוק.

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

"בדיקות דם" הן מושג כוללני מדי ובדיקות מעבדה נותנות מידע ספציפי שכן או לא נוגע למצבו של פות"ש., צריך הערכה על ידי רופא וקביעת הבירור הנדרש. 

נושא ה-long covid מורכב, יש לו הרבה הסתמנויות אפשריות. נדמה לי שאפילו אין לו הגדרה פורמלית מקובלת, וגופים מקצועיים שונים מגדירים אותו באופן שונה.

אני חוזר על מה שכתבתי קודם: אבדן חושי הטעם והריח נפוץ בעת ולאחר זיהום קורונה. פנה לרופא א.א.ג. והבדק על ידו.לא בטוח שיוכל לעזור, אבל אל תוותר על ייעוץ מקצועי אישי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמה זמן עבר מסיום המחלה?

לי גם אבד חוש הריח לגמרי במשך שבוע

ואחר כך חזר לי.

לחבר שלי עברו שבועיים מסיום המחלה ועדיין לא חזר לו חוש הריח.

שמעתי שיש כאלה שממליצים על לקיחת ויטמין B12

פורסם (נערך)

היי, לדעתי אתה לא יכול לנבא מתי חוש הריח יחזור אליך. גם אין לך הרבה דרכים איך לזרז את התהליך! גם אני הייתי במקומך, חליתי בקורונה ב 09-2020, עוד לפני שהמציאו חיסונים עוד בשלבים שהיו מנסים ראמדסביר( תרופה ניסויית) לחולים קשים. כמעט שבועיים, עשיתי חביתות בשמן זית, אכלתי אותם, בלי לזהות טעם או ריח שלהן!! וזה חזר בהדרגתיות אליי.

אמא שלי, (שחולקת איתי 50% מטען גנטי נכון??) כמעט חודשיים לקח לה לחזור להריח ולטעום רגיל ...(גם אושפזה 14 ימים בבית חולים) אתה רואה שהתסמינים וההשפיה שלהם על אנשים הינה מאוד ווריאבילית.

תמשיך לשמור על הבריאות, תשמור על הגיינה וספורט וחכה בסבלנות.

עריכה אחרונה על ידי omar87

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם (נערך)

חבר שלי ואשתו החלימו מקורונה בגל ה שני והחלימו אחרי תקופה לא פשוטה,

לשניהם חוש הריח אבד, אצלו חזר אחרי שבוע וחצי בערך, לאשתו אחרי כמה

חודשים אבל יש לה עוד ת''ל.

לפני 1 דקה, yossy כתב:

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

לא רוצה להפחיד או משהו, אבל בת-דודה של אשתי הייתה בגל הראשון של החולים באיזור אפריל מאי 2020, ועד עכשיו לא חזר לה חוש הטעם. 

ליתר דיוק, היא טוענת שלכל מה שהיא אוכלת יש טעם של הדבר האחרון שאכלה לפני שחלתה; עוף. 🤔

• תוכן חדש...