Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בזמן האחרון אני קונה די הרבה באייבי ולפעמים גם מחזיר מוצרים כשהם מגיעים משומשים או שונים מהתיאור.

היום קיבלתי הודעה שהחשבון שלי מושהה לצמיתות בגלל הפרת חוקי משתמש. כנראה בגלל החזרות.

שלחתי להם הודעה וקיבלתי תשובה שאין מה לעשות.

אולי אתם תוכלו לייעץ לי מה לעשות?

פורסם

Hello Daniel,

Thank you for writing to eBay about account suspension/restriction. I certainly understand the urgency to gain access to your account.

After careful deliberation and investigation, we regret to inform you that we can’t grant your appeal and our decision on this is final. Please understand that our top priority is to ensure that eBay remains a safe and reputable place to buy and sell.

Your account was suspended because it exhibits a risk to eBay and to its community. As eBay is an Internet-based business, and its members are our customers, we have to carefully weigh the risks involved in allowing users on our site.

From time to time, we find accounts that have a risk that no longer justifies a continuing relationship with eBay. When that happens we suspend these accounts, and they're no longer able to be used for buying or selling..

We have determined that it is in our mutual the best interest to part ways. We regret any frustration or inconvenience this matter may cause you. We don't provide specific information on what behaviors we have found to be a risk to our site. We've found that providing this information can also provide ways to circumvent this suspension or review process in the future.

Note: Please remember that you can't use other accounts or register new accounts to sell on eBay. If you do, your accounts could be limited, restricted, or suspended.

We appreciate your understanding and cooperation in this matter

פורסם

נראה לי שמדובר בהרבה החזרות, איביי לא חוסמים בקלות.

בכל אופן לפי תגובתם אין דבר שאתה יכול לעשות, מלבד לפתוח משתמש חדש

תשתדל להבא לא להיות "הישראלי היפה" באיביי.

פורסם

פתחתי את החשבון כשגרתי עם ההורים.

לכתוב את הכתובת החדשה שלי זה בעיה כי אני כמעט אף פעם לא נמצא בבית...

מעניין אם זה בעיה לפתוח חשבון חדש לגמרי על שם אחר אבל להשאיר את אותה כתובת.

פורסם
לפני 5 שעות, דניאל1983 כתב:

לכתוב את הכתובת החדשה שלי זה בעיה כי אני כמעט אף פעם לא נמצא בבית...

וממתי החבילות מאיביי מגיעות הבייתה???

או שתקבל הודעה בדואר, או שישימו לך את החבילה בתיבת הדואר בבניין (אם היא קטנה מספיק).

קרה לי עד היום רק מקרה אחד שחבילה מאיביי הגיעה עם שליח, ובמקרה כזה השליח מתקשר ואפשר לבקש ממנו תיאום למקום אחר (כנראה ביום אחר, ברוב המקרים).

לא רואה פה בעייה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...