Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשאל גם בפורום HT, אבל הוא די מת אז אני מנסה את מזלי גם פה (בתכלס, די אותם חברים)
חיברתי בשעה טובה את המערכת בבית לטלויזיה, בתצורה של מחשב-->טלויזיה--->יציאה אופטית למערכת
אני מנסה להפעיל את ה eARC ולהגדיר passthrough, אבל האפשרות פשוט באפור. לא ניתן להפעיל אותה.
מישהו נתקל בתופעה? אני מקבל כרגע רק PCM 2.1, ומן הסתם די הייתי רוצה לקבל את ה 5.1 שהמערכת יכולה לתת, בתכנים מהטלויזיה (נטפליקס וכדומה) אין שום בעיה
יש לי הרגשה שכמו כל דבר יצירת קשר עם אלקטרוניקס פרו תעלה חרס, אבל אני יודע שיש אנשים שעובדים בתצורה הזו והכל בסדר. אולי אני בעצם שוכח משהו? אשמח לעזרה

אני חייב להגיד שהטלויזיה עצמה מצוינת ואחרי כיול צבעים הכל באמת שיגעון, מאיכות התמונה והשחורים אני מרוצה עד הגג. אבל כל ההתעסקות המקיפה עם הטלויזיה גורמת לי לשקול האם לקחת סאמסונג הייתה הבחירה הנכונה......

פורסם

יורה פה באפילה - מה הכוונה ב"מחשב", בעצם?

איך אתה יודע שהמחשב מעביר דרך ה-hdmi אות אודיו רב ערוצי?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מחשב זה מחשב. המחשב מעביר דרך ה HDMI אודיאו רב ערוצי כי הוא מוציא דרך שם את מה שקורה באותו הרגע. אתה רואה סרט עם DD 5.1? זה מה שיוצא. אתה משחק במשחק כלשהו שמוגדר ל 5.1? אז יוצא PCM 5.1

הטלויזיה אמורה לתמוך ב passthrough של 5.1 ב DD ו PCM, לצערי לא DTS אבל אני יכול לחיות בלי זה.

פורסם

למה לא לחבר את המחשב ישירות ל'מערכת"? (למה אתה קורה "מערכת"?) למה דרך הטלוויזיה?

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מערכת= מערכת רמקולים עם יחידת מפענח. יש לה COAX+3XPL+TOSLINK (לוג'יטק Z5500)

במצב אידיאלי הייתי רוצה שגם הטלויזיה עצמה וגם המחשב ישתמשו במערכת, הטלויזיה לנטפליקס וכאלו והמחשב לסרטים באיכות גבוהה+משחקים.

אפשר להוסיף עוד קופסה שתוציא מהנייד TOSLINK או COAX ולחבר אחד ככה ואחד ככה, אבל אני רוצה לחסוך בכבלאז' כמובן. הכל מסודר כבר ולמחשב יש דוקינג סטיישן ככה שבמקום לחבר צרור של כבלים אני מחבר USB-C אחד (שעל הדרך גם מספק לו חשמל עם PD)

פורסם

בוצע עדכון גרסה לטלויזיה או למחשב?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

הטלויזיה עם העדכון של 12/04, עושה לעצמה עדכונים תדיר. מדובר בדגם שנמצא בשוק מיולי 2020 (ולכאורה האופציה של passthrough to optical עבדה מהיום הראשון)

עדכון גרסה למחשב, well, אין ממש דבר כזה 

• אהבתי 1
פורסם
לפני 10 שעות, Liviur כתב:

Earc זה לא יציאת אודיו דיגיטלית דרך hdmi ספציפית ?

לא ברור לי איך האופטי קשור…

אכן לא קשור, חפרתי קצת בנושא. בשורה התחתונה- לא ניתן להוציא PCM 5.1 על אופטי ויהי מה, אצטרך לקנות רמקולים חדשים עם HDMI (או לעשות שעטנז של המרת דיגיטלי לאנלוגי ואז חיבור ל 3XPL ברמקולים....)

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...