Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד- DELL, HP או שאולי HUAWEI?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבחור רוצה משהו לצרכים בסיסיים עם אחריות... אז לא לתת לו את מה שהוא רוצה?

אם 3,000 זה סכום נכבד עבורו, לקנות DELL עם אחריות 3 שנים זה כמו לעשות ביטוח דירה, גם שם הסיכוי להפעיל ביטוח הוא לא סביר.

פורסם

ההשוואה לדירה לא רוולנטית, כי גם אם הסיכוי נמוך, היקף הנזק הכלכלי הוא כזה שיכול לגמור לך את החיים.

עכשיו, אם אחריות עולה כסף, אז באותו הסכום, עם אחריות מורחבת, אתה קונה מחשב עם מפרט פחות טוב.

אבל למה לשחק בתאוריה, תביא מחשב של Dell, עם אחריות שלוש שנים, ונראה אם זו עסקה משתלמת. יכול להיות שכן.

קפצתי שניה ל-KSP ומצאתי את זה:

https://ksp.co.il/web/item/138637

גם שלוש שנים אחריות וגם מסך טוב מהרגיל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בתאריך 29.6.2021 בשעה 10:46, davemustaine87 כתב:

ישמש לצרכים מאוד מינימלים של אינטרנט שכולל בתוכו גם צפייה אונליין בתכנים , קבצי אופיס, וזהו בערך. סביב ה-3-4 שעות ביום. 

רצוי שתהיה אחריות לפחות לשנתיים, ומיבואן נורמלי. על HP ודל שמעתי בזמנו דברים טובים, על הוואווי אין לי מושג. 

מתלבט בין המחשבים הנ"ל -

https://ksp.co.il/web/item/125317

מה שהוא שלח מספיק לשימושים שהוא מתאר.. והוא נשאר עם עודף ביד.

פורסם

ראה הודעה שלי למעלה. 

השאלה לא היא מספיק, אלא מה האופטימלי לתקציב.

לתקציב שלו, דבר ראשון שהייתי מנסה למקסם זה מסך, כי זה מחשב לצריכת מדיה, בעיקר.

לכן גם אני, לדבר כזה, הייתי הולך על convertible, אבל כל אחד והרגלי הצפייה שלו. 

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...