Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי ערב טוב.

מדובר בבניין משנות ה 60-70 שעבר תמ"א 38.

בזמן האחרון נראה שיש נזילה מהדירה למעלה, באזור המקלחת שלנו.

היו כמה ניסיונות לדבר עם השכנים מלמעלה, ללא הצלחה, מבחינתם הם מתעקשים שהנזילה היא בגללנו (בתקרה של המקלחת שלנו, כן?) והם לא מתכוונים להרים את המרצפות שלהם כדי לתקן את זה.

אני אישית לא טיפלתי בקריאות למומחים שיבדקו את זה, אבל אני זוכר שכן היו אצלנו בעלי מקצוע, גם מטעמנו וגם מטעם הדירה למעלה, שכולם קבעו שהדירה למעלה אשמה וצריכה לטפל בנזילה.

אבל השכנה למעלה מבחינתה כל עוד זה לא מפריע לה לנהל את שגרת היום יום שלה, שום דבר לא מעניין אותה. בקושי דוברת עברית, אבא הלך עם מספר שכנים כדי שיתרגמו אחד את השני, אבל בלי הצלחה. 

ניסינו לפנות לועד בית שיעזור לנו, שום הצלחה. 

השאלה שלי היא, מה היא הדרך הכי מהירה שתגרום לה לתקן את הנזילה הזו? האם יש אפשרות בכלל לסדר נזילות בתקרה שלנו? העיקר שנשכח כמה שיותר מהר מהדבר הזה.

קראתי באינטרנט על כל מיני עורכי דין שמבצעים תביעות כאלו, מה שיכריח אותה לתקן, אבל אני מפחד שדבר כזה יימרח לכמה שנים ועד אז הנזק רק יגדל.

מצרף תמונה של הנזק - בגדול ניסינו להאט את הנזק ע"י מילוי כלשהו (שכחתי את השם), בגלל זה נראה שיש כמה צבעים..

חשוב לי לציין שהתמונה מהווה בערך שליש מכל התקרה באמבטיה.

יש עוד חומרים שאני יכול בינתיים למרוח כדי לשים פלסטר על הבעיה עד שנפתור אותה?

תודה מראש ומאחל לכולכם שלא תיתקלו בשכנים כאלה...

1159762332_WhatsAppImage2021-07-17at21_47_52.thumb.jpeg.334c587635133990d133623769d04a7b.jpeg

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

שלום,  אין דרך לתקן את הנזילה מתוך הדירה שלכם.

במידה והשכנה מלמעלה לא מוכנה לתקן בעצמה ולא מאפשר לבעלי מקצוע מטעמכם  לתקן את הנזילה מתוך הדירה שלה, אין מנוס מלפנות למפקחת על בניינים משותפים באיזור שלכם כדי לקבל צו לתיקון הנזילה.  ההחלטה של המפקחת שוות ערך להחלטת בית משפט. אין קיצורי דרך, לצערי. אולי מישהו יכול לתרגם לה שהולכים לתבוע אותה, ועדיף לה לתקן בלי התביעה.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 3

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)
לפני 48 דקות, iEminem כתב:

אני אישית לא טיפלתי בקריאות למומחים שיבדקו את זה, אבל אני זוכר שכן היו אצלנו בעלי מקצוע, גם מטעמנו וגם מטעם הדירה למעלה, שכולם קבעו שהדירה למעלה אשמה וצריכה לטפל בנזילה.

יש דוחות? אם כן, זה יעזור למפקחת כמו שכתב @vladclar להחליט בעניין הזה.

נראה שאתם בנקודת פתיחה יחסית טובה אם יש דוחות. 

באשר לשיחות עם השכנה, תדאג להביא גורם שאינו שכן בבניין על מנת למנוע אי נעימויות בעתיד וגם שיהיה לך מישהו בצד שלך בעת הצורך (תביעה על נזקים).

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
  • אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מכתב התרעה מעורך דין , רצוי בשפה בה היא דוברת (לרוב תרגום דף עולה 80 ש''ח).בצירוף כל הדוחות.

במידה ומדבר באישה קשת יום הייתי יוצא מהקופסה ומתעקש להגיע איתה לעמק השווה, למשל להשתתף בעלות התיקון. בסוף איכות החיים שלך נפגעת למרות שאתה צודק.

במידה ולא מדובר באישה עם קושי מסויים אז חד משמעית עורך דין.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אפשר לנסות לזרז אותה, אם היא תבין שהתיקון הוא בלתי נמנע, ושדחייתו רק תסב לה הוצאות גדולות יותר (נזק גדול יותר ככל שחולף הזמן, עלויות משפט וכו׳).
אז לבקש מעו״ד להוסיף זאת במכתב ההתראה.

• אהבתי 1
פורסם

"השכנה מלמעלה לא רוצה לתקן נזילה - איך מטפלים בזה מהר?"

נשמע כמו שם של סרט פורנו.

מצטער על חוסר הרצינות ומקווה שלא נעלבת. נתנו לך עצות טובות, לא נשאר לי אלה להספים.

• מצחיק 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

@farkash7

האמת שלא רציתי להקפיץ את השרשור כי קיבלתי המון עצות מועילות, אבל כבר עשית את זה ;) 

תודה למגיבים, אעביר את המידע לבעל הבית (אבא) בתקווה שהעניין יפתר מהר.

Ford Fiesta 2014 Manual

• תוכן חדש...