Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע מה אני אוהב, מדובר בהרבה דברים.

התחלתי להבין את זה יותר לקראת גיל 22-23, אבל הכל דינאמי ומשתנה, גם אני בתור אדם וגם העיסוקים שאני מכניס לחיים שלי.

בתור תעסוקה - ובכן, עדיין מפוזר, אני עובד ב3 תחומים שונים שלא קשורים כלל אחד לשני, ועדיין לא סגור על מי מהם ימשיך איתי בעוד 10 שנים מהיום.

פורסם

לא צריך להתלהב מהעבודה,או להנות ממנה יותר מידי.

לא מבין מאיפה הדרישות ההזויות האלה...לעבודה הולכים כדי להביא כסף ולחיות אחריה.

• אהבתי 1
  • לא הבנתי... 1
  • מבאס 1

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אז? לקום כל בוקר בבאסה לעוד איזה יום אפור ומשעמם שאתה לא נהנה ממנו?

לא יודע, לא מתחבר להשקפה שלך בעניין הזה.

כן, הולכים לעבודה כדי להרוויח כסף ולחיות בשעות הפנויות שלך, אבל אני חושב שיש עוד הרבה דברים חשובים בעבודה (סביבה מקצועית טובה לטובת ההתפתחות שלך, סביבה חברתית טובה כדי שיהיה נעים במקום העבודה, עבודה מעניינת כדי שיהיה עניין בעבודה ולא תשתעמם ותתבאס וכו').

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 8 דקות, Potato כתב:

אנחנו לא בתחילתה של המפכה הטכנולוגית של אנגליה במאה ה 18. 

יש היום המון מקצועות, ואם למישהו יש יכולת לשלב בין הנאה ועבודה אז זה מבורך.

8 שעות מהיום אתה עובד, בנוסף לנסיעות, ושינה של כמה שעות, איך אתה מוצא רגעי שמחה ביומיום ? 

• מעניין 1
פורסם

מוצאים שמחה בדברים הקטנים.

כנפגשים עם האישה, משחקים עם האחיין, רומסים נובים במשחקי רשת!!

• מצחיק 3
  • רעיון טוב! 1
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, חולה רכב#1 כתב:

8 שעות מהיום אתה עובד, בנוסף לנסיעות, ושינה של כמה שעות, איך אתה מוצא רגעי שמחה ביומיום ? 

8 שעות ביום זה אופטימי מאוד, בטח בתחום שלי (פיתוח\הנדסת תוכנה).

אני עובד בדרך כלל 9-10 שעות ביום ואני במצב טוב.

מכיר אישית גם אנשים שמגיעים למצב של יותר מזה וכאלו שגם צריכים לפעמים להיות זמינים בבית בערב וכאלה.

לפני 2 דקות, ramik33 כתב:

כנפגשים עם האישה, משחקים עם האחיין, רומסים נובים במשחקי רשת!!

Why not both?

למה לא להינות גם מהעבודה וגם מהחיים האישיים שלך?

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
לפני 12 דקות, dorsht כתב:

אז? לקום כל בוקר בבאסה לעוד איזה יום אפור ומשעמם שאתה לא נהנה ממנו?

לא יודע, לא מתחבר להשקפה שלך בעניין הזה.

כן, הולכים לעבודה כדי להרוויח כסף ולחיות בשעות הפנויות שלך, אבל אני חושב שיש עוד הרבה דברים חשובים בעבודה (סביבה מקצועית טובה לטובת ההתפתחות שלך, סביבה חברתית טובה כדי שיהיה נעים במקום העבודה, עבודה מעניינת כדי שיהיה עניין בעבודה ולא תשתעמם ותתבאס וכו').

לא בבאסה,

אבל לא באמת משנה לי אם אני מתכנן חלקים בסוליד,כותב קוד בפייתון או עושה מצגות בפאוורפוינט.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם (נערך)

why not both? easier said than done

לשבור מסלול עכשיו ולהתחיל מ0 לא אופציה ריאלית עבורי. בטח בתחומי העניין שלי, שספק אם שנים רבות יביאו אותי לשכר הנוכחי.

באמת שמאחל להרבה חברה צעירים פה שבתחילת דרכם שימצאו עבודה עם תנאים כמו שלי. עם "סבל" כמו שאני עובר :) 

זה כמעט מרגיש לי לא בסדר לקטר. החיים בסך הכל די מחייכים אליי (טפו טפו טפו).

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
לפני 17 דקות, Potato כתב:

ב-ס-ד-ר.

בעיניין הזה חוזרים להגיד לך אותו הדבר - חכה כמה שנים, תראה.

דרישות הזויות, סך הכול לא רוצה לסבול את רוב שעות היום שלי. רוצה שיהיה לי מעניין, נחש מי יתקדם יותר: אני שמעניין לי, או אתה שמגיע כדי להביא כסף.

• אהבתי 2

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 2 דקות, ramik33 כתב:

why not both? easier said than done

לא בלתי אפשרי לדעתי, מן הסתם תלוי באיך החיים שלך "זרמו" ואיך תכננת מה שיכולת לתכנן.

לפני 3 דקות, Potato כתב:

לא בבאסה,

אבל לא באמת משנה לי אם אני מתכנן חלקים בסוליד,כותב קוד בפייתון או עושה מצגות בפאוורפוינט.

זה לא כל כך סותר מה שאמרתי, השאלה היא גם אם אתה נהנה ממה שאתה עושה ואם אתה מרגיש שיש לך לאן להתפתח ולהתקדם אם תרצה.

פורסם (נערך)

פוטטו
חכה שיהיה לך פיצ׳ר end to end כולל טסטים וregression tests ועבודה צמודה עם מפתחים, ראש צוות, qa, pm, מעצב ועוד.
ולפני עלייה לפרודקשן
או שיש לך באג או שניים או שלושה שהגיעו בעקבות זה שאין לך חשק ואתה רק רוצה כסף ותכתב אותם חפיף ואז אתה צריך לפתור אותם בלי חשק בזמן שיש לקוחות שמחכים לתיקון
כמה שנים בלי חשק ואתה לא שורד את המקצוע, 
אומר לך אחד שעבד כמעט שנה במקום כלשהו ללא חשק וחתך משם 

עריכה אחרונה על ידי maxcher
  • אהבתי 1
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לדעתי שתי הגישות בסדר גמור.

אפשר להנות מהעבודה, אפשר לעבוד בשביל הראשון/עשירי לחודש ולהנות מהחיים אחרי העבודה, כל אחד ומה שמתאים לו.

• אהבתי 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בן 40, עובד בעבודה שהחיים הובילו אותי אליה, לא משהו שישבתי ובחרתי במודע לעשות.
מה שכן, 

ידעתי אחרי שלוש שנים (מפוצלות) בתחום (ולו בעקיפין) מה לעולם לא אעשה - לא אעבוד במכירות,

המחשבה שהמשכורת שלי תלויה ברצונו של מאן דהוא להוציא את ארנקו לרכוש מוצר ממני, מטריפה אותי.

אגב, את התואר עשיתי לפי מה שעניין אותי, ולא מה שמביא כסף, 
זה גרם לזה שסיימתי בהצטיינות יתרה את ה-BA שלי ומיד זרקתי את התעודה לקיבי****,
לא אוהב את האקדמיה, לא מתכנן לחזור לשם.

כיום בארגון בטחוני גדול מאוד, 
מנהל צוות, מכוון כבר לתפקיד הבא בתוך הארגון,

מבין שמשכורות עתק מופרכות של הייטק לא יהיו לי,

אבל, השקט התעסוקתי שיש לי והקרבה לבית (גיאוגרפית) הם הפלוסים הכי רציניים שיש לי.
אני חושב שאני פשוט "זקן" בראש ולכן מסתפק בזה,
אבל, אם הכל ילך כראוי, התפקיד הבא יהיה תפקיד מיוחד לו אני מחכה לא מעט שנים (ענייני תקנים ובלה בלה בלה..).
אני מניח שהעובדה שבת-הזוג שלי ואני לא מחפשים להביא ילדים, זה פלוס רציני מהבחינה הכלכלית.

המון דברים עלו לי לראש במהלך השנים האחרונות:

לפתוח עסק לדיטיילינג לרכבים ברמה של חו"ל
לעסוק בתחום שקשור לאופניים (הרים, ברמות הגבוהות) חנות וסדנת טיפולים רצינית וכל המסביב

לעסוק בתחום האודיו וידאו, מערכות סטריאו ברמה אודיופילית וקולנוע הביתי (על כל המשתמע, כולל כבלים, רהיטים תואמים וכו')
ועוד כמה עניינים,

בכל המקרים, היה כיוון לרמות הגבוהות של המוצרים והשירותים,

לצערי, 
זה אומר שאני חייב להיות עצמאי ברמה כזו או אחרת,

והבעיה הכי גדולה שלי היא - שאני פשוט לא מאמין שישראל היא מקום מספיק טוב לזה
(כן, יודע שיש קליינטים להכל, אבל הם מעטים ויש לא מעט עסקים בתחומים השונים)

רכשתי ציוד סטריאו ברמות גבוהות גם בארץ וגם בחו"ל, אני מטפל באופניים בסדנה מצויינת (היו כמה פחות טובות בעבר),
תמיד שאלתי שאלות מסביב את בעלי העסק שמהם קניתי והבנתי - עדיף שהכל יישאר תחביב, כמו בישול כמו עוד דברים..
ככה אני אמשיך להינות מהכל.

אני מתחבר למה שנרשם פה קודם,
בתור אחד שעובד כל יום בין 10.5 ל-12 שעות, חייבים עבודה שלא תבעס כי אחרת לא תרצה לקום בבוקר,

אז בעיני התשובה היא ש:
לא חייבים לדעת "מה נרצה להיות כשנהיה גדולים" צריך להתבגר ולכוון עצמינו למקום שנוח לנו ומתגמל אותנו במידה מספקת,
גם כלכלית וגם מבחינת אתגר למוח שלנו וליכולות שלנו,

כל השאר יושלם בסביבה שמחוץ למקום העבודה:
מי שאוהב ורוצה משפחה וילדים - אז שם,
מי שחי באקסטרים ובטיולים - אז שם,
מי שבנהיגה (פורום רכב לא?) - אז שם,
תמיד יש משפחה, בני/בנות-זוג, תחביבים וחברים שיעזרו להפוך את חיינו שמחים ומאושרים יותר.

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...