Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

microled זו הטכנולוגיה שאמורה לפי התחזיות לעשות מה שOLED עשתה בזמנו, עם יתרונות של LED לשרידות והיתרונות של OLED באיכות תמונה, אבל אין מה לבדוק, זה אפילו לא בייצור סדרתי, מדי פעם מוציאים דגם להדגמות ולרצות את המשקיעים, או דגמים שעולים כמו 2 טסלות. בקיצור לא לאדם הפשוט

בגדול, OLED תתן לך מקסימום איכות אבל זה יעלה בהתאם. למרות שהמחירים עכשיו די נוחים. כשאני קניתי לראשונה OLED, המחירים היו 30-40 אחוז יותר מעכשיו, 55 נמכרו באיזו ה-8K-9K, ו-65 הגיעו גם ל-15K. אז לשלם אקסטרא 1500-2000 בשביל לקבל איכות פנומנלית זו השקעה חכמה(שוב, בהנחה וזה חשוב לך)

פורסם

בגלל זה הצעתי, הוא ציין שהוא מוכן לחכות. לזה אני מחכה. עדיין מפחד מburn in אחרי שזה קרה לי עם 2 מסכים של סמסונג (בנייד אמנם, אבל אני משחק הרבה אז הסיכון עולה)

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני שעה, aviaviavi כתב:

microled זו הטכנולוגיה שאמורה לפי התחזיות לעשות מה שOLED עשתה בזמנו, עם יתרונות של LED לשרידות והיתרונות של OLED באיכות תמונה, אבל אין מה לבדוק, זה אפילו לא בייצור סדרתי, מדי פעם מוציאים דגם להדגמות ולרצות את המשקיעים, או דגמים שעולים כמו 2 טסלות. בקיצור לא לאדם הפשוט

בגדול, OLED תתן לך מקסימום איכות אבל זה יעלה בהתאם. למרות שהמחירים עכשיו די נוחים. כשאני קניתי לראשונה OLED, המחירים היו 30-40 אחוז יותר מעכשיו, 55 נמכרו באיזו ה-8K-9K, ו-65 הגיעו גם ל-15K. אז לשלם אקסטרא 1500-2000 בשביל לקבל איכות פנומנלית זו השקעה חכמה(שוב, בהנחה וזה חשוב לך)

כן אבל זה לא 1000 או 2000. 

זה בערך 4.5 אלף תוספת. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

טוב, זה תלוי מול מה אתה משווה. אני דפוק בקטע הזה, אני אפילו לא חושב לקנות משהו מהסדרות הנמוכות וגם לא אמליץ למישהו שמחפש משהו איכותי(רק אם תבוא איזה דודה ותגיד לי אני רואה רק ערוץ 2 וצריכה מכשיר שיראה לי את זה )

טלוויזיות 55" ב-2000 שקלים בדרך כלל יבואו עם המון פשרות ברוב הפרמטרים על מנת להביא לך מוצר מתפקד במחיר הזה

בשביל איכות סבירה עד טובה, אתה  צריך להעלות את המחירים לסביבות ה-4K, סמסונג סדרות QLED או NANO טובה של LG לא תעלה פחות מזה

שוב, אם אתה לא רגיש מדי, גם טלויזיה של 2000 תספק אותך, אבל אם בכלל שקלת OLED אז נראה שאתה מכוון לאיכות אז תעשה את השיקול

פורסם
לפני 6 שעות, bobi כתב:

הטלויזיה נותנת איכות הרבה יותר טובה מאשר דרך כבל מהמחשב או מהסטרימר

הגיע הזמן לשדרג את הסטרימר

קנה סטרימר טוב (אפל טיוי 4k החדש לדוגמא)

או תוודא שאתה משתמש בכרטיס מסך וכבל hdmi לפחות 2.0 אמיתי. ולא עובר דרך רסיבר שמוריד איכות.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מצטרף לכל ההמלצות, 

אני בעלים של B7 (בזמנו היתה זהה לC למעט צבע מסגרת)

גם המסך הבא יהיה בוודאות OLED של LG 

עובד עם יוטיוב ונטפליקס דרך האפליקציה במסך

הסאונד יורד משם בarc למגבר(ים) שלי (כבל hdmi של audioquest)

השילוב של HDR/דולבי ויז׳ן עם הסאונד (אטמוס ודומיו) - אדיר

סרטים שאני מוריד ב-4K ו/או HDR מנוגנים בNUC של אינטל ונראים מצויין

ממליץ בחום על C1

• אהבתי 1

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

טוב בסוף נרכשה OLED 65 אינץ' ועכשיו זקוקים לעוד טלוויזיה לחדר (55 אינץ'), תקציב באזור ה-2500 ואם למתוח אז 3000. קנייה בארץ אין בעיה באינטרנט.

מצאתי 80 LG NANO אבל ביקורות כתבו שכאשר צופים בחושך וסצנות חשוכות יש בעיות עם בוהק. זה משהו שלא יעבור בטוב. 

יש המלצות?

תודה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

LG 55UN

הדגם הבסיסי והטוב של LG אם VFM חבל"ז.

תמונה טובה מאד, WIFI, עם מערכת ההפעלה של המצוינת של LG, מה צריך יותר בשביל להירדם בשקט.

אפילו יישאר לך עודף מאלפיים (כמעט)...

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

אתם נהדרים. המון תודה על העזרה.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

פורסם

לחדר כנראה שהייתי מעדיף פאנל VA ולא פאנל IPS.

LG לרוב זה פאנל IPS.

דגם ה-UN הוחלף כבר ב-UP, בסדרה הזו ה-55 אינץ' נראה שמגיעה עם IPS, אבל 50 אינץ' עם VA כנראה.

אולי כדאי לבדוק דווקא סמסונג, או סוני (אני לא יודע בעל פה איזה דגמים שלהם עם פאנל VA)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, aviaviavi כתב:

תתחדש ותהנה, איזה דגם קנית?

C1 65 אינץ'. זה לבית של ההורים. טיפה מעל 8K לפי הכי זול שהיה בזאפ. 

לחדר כנראה שזה מה שיירכש 

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1113626&q=55up7550pvg

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

פורסם

מחדד - לחדר שינה הייתי מעדיף פאנל VA ולא IPS, זה נשכח בהודעה מקודם.

1. כי אני לא משחק בטלוויזיה בחדר שינה, אז היתרונות של IPS פחות באים לידי ביטוי.

2. החדר שינה בד"כ חשוך כשרואים, ואז יש IPS Glow יותר משמעותי.

3. הניגודיות היותר גבוהה בהחלט באה לידי ביטוי והיא משמעותית.

• רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

והצריבות מה איתן?
אחרי שהחליפו לי B7 באחריות,קניתי עוד טלווזיה אבל QLED.

אומנם האיכות צפיה פחות טובה אין על מה להתווכח,אבל לפחות פה אני לא דואג כל הזמן מתי הצריבות יחזרו.

לפי מה שהבנתי בדגמים החדשים של 21 זו כבר טכנולוגיה קצת שונה של OLED שמצמצמת את הסיכון לקבל צריבות.

קשה לי לקנות טלווזיות בכאלו סכומים עם טכנולוגיה לא בשלה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...