Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הי חברים,

מחפש קצת המלצות\עצות בנושא פתרון הצללה ומניעת כניסת גשם למרפסת פתוחה עם נקודות חיבור מאתגרות משהו..

המרפסת ללא גג, מצד אחד קיר שלם ומהצד השני קיר הפרדה שלשת רבעי גובה.

לא מוכן להוציא יותר מ500 ש"ח עבור הנושא מאחר ואני שוכר את הדירה ואין לי רצון להשקיע בפן הזה מכיסי.

מובן לי שהגנה משמש והגנה מגשם הם שני דברים שונים אך הייתי רוצה למקסם את ההגנות שניתן אם כבר אני משקיע מחשבה בנושא.

האופציה הראשונה שעלתה לראש היא ברזנט בעל נקודות עגינה, קדיחה ב4 פינות, הכנסת דיבל מסיבי וחיבור ווים עבים. זו הדרך הנכונה?

בעיה ראשונה - ארבעת הפינות אינן באותו הגובה עקב קיר ההפרדה הנמוך יותר, הברזנט יהיה נמוך יחסית ואף יסתיר את התאורה.

בעיה שניה - מה לגבי נקודת החיבור של הברזנט עם הקיר מעל פתח המרפסת? כיצד לאטום שם כדי שלא יטפטף הגשם?

בעיה שלישית - מה קורה כאשר הברזנט אוגר מי גשם ונוצרת "בריכה" באמצע? יש להתקין את כל העסק בזוית? לדאוג שהברזנט מעוגן גם לקיר שמעל לפתח המרפסת?

אודה לכל לעזרה\המלצה\עצה

image.png

עריכה אחרונה על ידי omricn
פורסם

סורי, אני לא רואה שום דרך איך ברזנט יעמוד במטרות שהצבת פה

לגשם אתה צריך סנטף (אאל"ט 60 ש"ח למטר)

הסנטף צריך קונסטרוקציה מתאימה (פרגולה..)

רחוק מאוד מהתקציב שלך

נגד שמש בלבד אפשר לרכוש בכ100 ש"ח רשת הצללה (מחזיקה עד שנה במקרה הטוב לניסיוני) ולעגן אותה לקיר היציאה ולקיר משמאל

במחיצה הנמוכה להציב עמוד מתכת (כ25 ש"ח) ולמשוך ממנו 2 קורות 5×10 לקירות (עם תושבת), מה שבעצם יצור לך מסגרת שאליה תוכל לעגן את רשת הצל (יש טבעות על איזה 30 ס"מ)

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
לפני 31 דקות, avargel כתב:

סורי, אני לא רואה שום דרך איך ברזנט יעמוד במטרות שהצבת פה

לגשם אתה צריך סנטף (אאל"ט 60 ש"ח למטר)

הסנטף צריך קונסטרוקציה מתאימה (פרגולה..)

רחוק מאוד מהתקציב שלך

נגד שמש בלבד אפשר לרכוש בכ100 ש"ח רשת הצללה (מחזיקה עד שנה במקרה הטוב לניסיוני) ולעגן אותה לקיר היציאה ולקיר משמאל

במחיצה הנמוכה להציב עמוד מתכת (כ25 ש"ח) ולמשוך ממנו 2 קורות 5×10 לקירות (עם תושבת), מה שבעצם יצור לך מסגרת שאליה תוכל לעגן את רשת הצל (יש טבעות על איזה 30 ס"מ)

יש איזו תמונה להמחשה?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

למה לא לקנות גזיבו פשוט? ברוחות חזקות הוא לא יעמוד, אבל בגשם קל ובשמש - בכיף.
מה מידות המרפסת?

• רעיון טוב! 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)
בתאריך 6.6.2021 בשעה 15:20, avargel כתב:

במקום רשת הצללה תרכוש בד שלא מעביר מים עם הגנת UV , כמו הבדים שיש בריהוט גן / ריהוט במסעדות בחופי הים.

בשביל שלא תיווצר בטן מהמים שיאגרו את הפרופילים תמקם עם הפרשי גובה ככה שלבד יהיה שיפוע.

עריכה אחרונה על ידי Dimo

• תוכן חדש...