Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, מדובר בגילאי 4.5 עד 9.

אני לא בטוח אם אני רוצה לקנות להם קונסולת משחקים, אבל במידה וכן, מה מומלץ?

עולות לי בראש נינטנדו סוויץ', פלייסטיישן, ואקסבוקס. יש בכלל משהו אחר?

רצוי משהו שיש לו משחקים שמתאימים לגילאים הנ"ל, כלומר לא אלים מדי ולא מפחיד מדי, וגם שיוכלו לשחק שלושתם ביחד.

אם הוא מריץ just dance זה בכלל טוב.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

Nintendo Switch

משחקים מעולים לכל הגילאים.

אני משחק עם אחיינים שלי במריו, Captain Toad ואפילו Legend of Zelda עם האחיין בן ה-7 שלי.

מומלץ בחום.

פורסם

לאקס בוקס יש את הקינקט שיכול מאוד לפנות לגילאים הללו, ישנם משחקי ספורט, ריקודים וכו' שאשכרה מזיזים אותם מהספות.

פורסם

הילדים שלי מאוד נהנים מקונסולת wii ישנה. ניתן למצוא קונסולות עם פריצת תכנה וחיבור לדיסק USB. את המשחקים ניתן להוריד מטורנטים.

:turn-l:
פורסם

לי יש אקבוקס משומש עם קינקט ל3 ילדים בני 11 ,9 ו5, משתמשים רוב הזמן במשחקים עם הקינקט, לדעתי זאת האופציה האידאלית לתת לשחק במשחקי מחשב ועדיין לזוז עם הגוף.

לי יש את ה360 כך שמשחקים ניתן להשיג ללא מאמץ ובמחיר נמוך.(אני הורדתי לבד).

פורסם

הייתי קונה XB משומש ופרוץ עם דיסק מלא, בכמה מאות שקלים, כולל קינקט בשביל JD, וזהו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ לאור הסגר המתקרב, מה חדש בתחום?

לחכות ל PS5? 

XBOX? 

נינטנדו? 

משומש? 

פורסם

את הסוויץ' דור ראשון אפשר גם לפרוץ יחסית בקלות, ומשחקים לא חסר ברשת להורדה.

לי יש את הסוויץ' בשבילי, אם גרפיקה לא כל כך חשובה לך (לא הצד החזק של הסוויץ'), ויותר חשוב לך ההנאה ממשחקים לילדים, אז היתי הולך עליו.

אם אתה קונה סוויץ חפש Switch Pro controller, שלטים מעולים, קצת יקרים אבל מעולים.

• אהבתי 1
פורסם

אפשר לשחק 4 בסוויץ'? דור ראשון אומר שכדאי לחפש משומש? אני ממש חסר השכלה בתחום. 

פורסם

יש משחקים שאפשר לשחק 4 (לא נסיתי) , דור ראשון אומר שצריך משומש (אני קניתי משומש רק בשביל הניסוי), או לקנות חדש ולהמתין עד אשר תגיע פריצה כזאת או אחרת.

פורסם

מנצל"ש.

הפרחח הקטן חסך את דמי הכיס שלו, ועומד לקנות בהם סוויץ' .

מבקש ממני לעשות לו מנוי לאיזה שהוא לייב של נינטנדו.

אין לי בעיה עם ה100 שרל שזה עולה לשנה.

יש לי בעיה רצינית עם להכניס את מס' כרטיס האשראי שלי למערכת שמאפשרת לרכוש כל מיני שטויות וירטואליות ללא הפיקוח שלי.

עד כמה החשש מוצדק?  יש דרך לחסום הרמטית רכישות?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
לפני 23 שעות, natco כתב:

יש לי בעיה רצינית עם להכניס את מס' כרטיס האשראי שלי למערכת שמאפשרת לרכוש כל מיני שטויות וירטואליות ללא הפיקוח שלי.

עד כמה החשש מוצדק?  יש דרך לחסום הרמטית רכישות?

אומנם אין לי הרבה נסיון עם הסוויץ אבל קנינו כזה לאחרונה לבן דוד של בת הזוג, ויש אופציה לחסום כמעט הכל עם קוד בקרת הורים, אפילו כדי לשנות את המדינה שלך צריך להזין את הקוד הזה, ככה שאני מאמין שהוא גם חוסם רכישות וכו'

שימו לב שהמכשיר עצמו אינו בעברית וכך גם רוב המשחקים,במשחקים פשוטים(מריו,מרוצים וכו') זה לא בעיה לכאורה אבל במשחקים כמו פוקימון שהכל שם זה משימות ואומרים לך "לך מפה לפה" או "אתה צריך תג כזה וכזה כדי להכנס" זה בעיה, כי הילדים לא מבינים מה רוצים מהם. 

• אהבתי 1

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

אז כמי שמשחק הרבה ב PC אבל מחזיק גם כמה קונסולות לשעת מצור ... PS, xbox, switch
אז ככה: לסוויץ יש חנות שניתן לחסום יפה בפני ילדים גם בעזרת אימות דו שלבי.
אני מחזיק כמה מכשירי סוויץ אבל יש לי משתמש ראשי לכולם , ברגע שהוא קנה את המשחק בחנות, האחרים יכולים לשחק . לא אסבך אותך בהגדרות מהו מכשיר עיקרי ומהו מישני. אבל אין סכנה לכרטיס אשראי אם הגדרת שחייבים סיסמה לקנייה.
יש את הפריצות כמובן אבל אז אסור להתחבר בטעות לחנות כי נינטנדו ינעלו אותך לתמיד. אני פחות מעודד את הפריצות והזימה.

בנוסף : אם קנית משחק פיזי (כרטיס זכרון יעודי) בכלל אין צורך בחנות דיגיטלית וארנק דיגיטלי. מכניסים את הזכרון לחריץ ומשחקים.

מה שיפה בסוויץ וחנות דיגיטלית : אתה יכול לדלג מדינות , הגנת איזור חלשה יחסית . החנות בארץ סתם יקרה.
יש אתר ממש טוב שאומר באיזה מדינה לקנות איזה משחק אבל הכי טוב לקנות קוד משחק לאיזור שלך.
מי שמכיר מ PS 4 : שם מרגע שיצרת משתמש הוא ננעל למדינה שהגדרת וזה יותק קשוח.

ואם אתה שואל איזה סוויץ לקנות ? גרסה 1 או החדשה ? בחדשה יש מעבד טגרה חדש של nVidia שהוא יותר ירוק וצורך פחות וואט ולכן הבטריה שורדת כמעט כפול זמן. לכן אם מחזור טעינה חשוב מאד: רק הגרסה החדשה .

המשחקים כיפיים אבל אם רוצים משחק עם גרפיקה הכי מתקדמת : צריך בכלל PC.

לגבי נינטנדו סוויץ' מול סוויץ לייט : מחזיק את שניהם וכל אחד למטרה אחרת.
בגדול הלייט עולה ₪1000 . הגדול עולה ₪1500 ומתחבר לטלוויזיה

• אהבתי 1
פורסם

תודה לכם.

הפרחח בן 11. יש לו גם מחשב גיימינג מטורף, (שבמצטבר, בשלוש שנים האחרונות, כולל כל השדרוגים, עלה לי כבר סכום 5 ספרתי...)

בנוסף יש לו אקסבוקס "בשותף" עם אחיו הגדול.

עכשיו נכנס לו הג'וק של הסוויץ'.

חוסך כבר איזה חצי שנה את כל דמי הכיס...

ברמה שמקמץ על ארטיקים בקיוסק ליד בית ספר :-)

גם לי היה נראה שהמשחקים בסוויץ' קצת ילדותיים, אבל אני משחרר לו את הקטע הזה.

שיעשה מה שבא לו.

שאלתי אותו עכשיו - הוא מתכנן על הגרסה החדשה ו" בשום אופן לא הלייט".

הקטע של אימות כפול מאד מרגיע אותי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...