Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום :)

קיבלתי מחבר מתקן תמי 4 פרימו אבל אין לי מושג איך לחבר אותו.

מישהו מכיר מדריך או איזה אביזרים אני צריך?

או שחייב מתקין?

בנוסף אני לא מעוניין לקדוח בשיש אפשרי לחבר את צינור המים לחיבור מכונת הכביסה שהוא בקיר חיצונית?

לא אכפת לי שהצינור מים יהיה בולט על השיש.

ואיך ניתן לדעת אם הפילטר תקין או שצריך להחליפו?

תודה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

לא צריך שום מתקין. צלם את הברז שאליו אתה רוצה להתחבר ולך לטמבוריה הקרובה, שם ייתנו לך כל מה שצריך. ממליץ גם לקנות ערכת מעקף לפילטר שמאפשרת להשתמש בפילטר חיצוני פשוט שיושב על הצינור בין הברז למכשיר, בערך 150 שח עם פילטר.

כל החיבורים פשוטים, הצינור נחתך עם סכין יפני ונכנס בדחיפה למחברי פלסטיק.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
לא צריך שום מתקין. צלם את הברז שאליו אתה רוצה להתחבר ולך לטמבוריה הקרובה, שם ייתנו לך כל מה שצריך. ממליץ גם לקנות ערכת מעקף לפילטר שמאפשרת להשתמש בפילטר חיצוני פשוט שיושב על הצינור בין הברז למכשיר, בערך 150 שח עם פילטר.

כל החיבורים פשוטים, הצינור נחתך עם סכין יפני ונכנס בדחיפה למחברי פלסטיק.

תודה.

לידע כללי צריך לפרק ברז או משהו או שזה מתחבר לברז קיים?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אתה מחליף את הניל שלך בניל עם פיצול

או לחלופין משאיר אותו ומרכיב אחריו פיצול

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מקפיץ, 

מה הדרך המומלצת לחבר תמי 4 לברז שיוצא ישירות מהקיר (ולא מהכיור)? אילו חלקים עליי לקנות?

כזה:

media_21[1].jpg

עריכה אחרונה על ידי Step

פורסם
לפני שעתיים, Step כתב:

מקפיץ, 

מה הדרך המומלצת לחבר תמי 4 לברז שיוצא ישירות מהקיר (ולא מהכיור)? אילו חלקים עליי לקנות?

כזה:

media_21[1].jpg

ברז הזנה לתמי 4 

spacer.png

https://filterbar.co.il/גונב-מים-לברז-הזנה-בכל-מיני-גדלים?aff=GMC

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תודה!

את זה אני מחבר בין הקיר לברז, ומה בצד של המים החמים? צריך איזשהו צינור חיבור באורך זהה לברז ההזנה - זה משהו סטנדרטי?

פורסם (נערך)

או ערכה כזו להתקנה עצמית

https://www.merital.co.il/p/ערכה_להתקנה_עצמית_לתמי4

לפני 9 דקות, Step כתב:

את זה אני מחבר בין הקיר לברז, ומה בצד של המים החמים? צריך איזשהו צינור חיבור באורך זהה לברז ההזנה - זה משהו סטנדרטי?

מאריך\ניפל לברז מטבח, אם זה הברז שאתה הולך להרכיב, אזי תבקש ניפל "ל" (ככה אני חושב שקוראים לזה). ישר לפעמים לא יתאים 100 אחוז

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...