Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 26 דקות, avizaz כתב:

לא הייתי לוקח מתכנת מהודו

הודים יש ויש, מניסיון איתם, יש שם לא מעט מתכנתים מעולים (רק מהסיבה שיש הרבה הודים)

למרות שאני מתאר לעצמי שמי שטוב ומקצועי, בדרך כלל יש לו עבודה מסודרת ולא צריך להשלים הכנסה בfiverr.

שמעתי שבחוזי העסקה שלהם לרוב כתוב שהוא לא יכול לעבוד בעבודה נוספת (לא יודע עד כמה נכון).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני שעתיים, avizaz כתב:

לא הייתי לוקח מתכנת מהודו, נסה אוקראינה

הכללה מעולה למדינה ״קטנה״ שמוציאה חלק מהמפתחים הכי טובים בעולם.

יש סיבה למה יש בהודו חלק ממרכזי הפיתוח של החברות הגדולות בעולם והרבה מהם גם עוברים אח״כ לעבוד בכל העולם (כמה מהמפתחים הטובים ביותר שעבדתי איתם באמזון לדוגמא).

(מה שכן - ובקצרה - יש מלחמה עצומה על טאלנטים בהודו. הטובים ימצאו דיי בקלות עבודה עם שכר שנמוך מישראל - אבל לא בכזה סדר גודל (20+ אלף ש״ח לחודש)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ההכללות האלה חסרות משמעות. אבל לגמרי.

אין לי ניסיון עם ההודים, אבל באוקראינה יש את כל הטווח מ"קופים" עד מבריקים ברמה הגבוהה ביותר, וכל מה שבאמצע. טווחי השכר בהתאם.

אין שום סיבה להאמין שבהודו המצב שונה,

ובשני המקרים כשאתה משלם בזול אתה מהמר בגדול.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הוא שאל לאור נסיון, לא לאור תיאוריות שלכם כאלה ואחרות.

לי אישית היה נסיון גרוע מאוד עם כל מתכנת \ משווק הודי \ מוכר לינקים (עבדתי כר"צ פיתוח וSEO).

אז לאור הנסיון האישי שלי נתקלתי באנשים שהיה לי קשה לתקשר מולם, שנעלמו כל הזמן, ששלחו לי הודעות ב10-11 בלילה שזה אמצע הלילה אצלם.

נתקלתי  בחוסר יעילות, נעלמים כל הזמן וכשאתה מבקש מהם להיות רציניים מפזרים הבטחות ושוב נעלמים לא משנה כמה אתה משלם.

אז זה הנסיון שלי, אם מישהו רוצה לתת לך עצה על סמך נסיונו הוא מוזמן, לי יש נסיון עם לא מעט אנשים מהודו וציינתי עם מי הצלחתי ועם מי לא.

גם באוקראינה היו לי נפילות, אבל לפחות שם הם לוקחים אחריות אישית וגם דואגים לעדכן מראש על חופשות.

• אהבתי 1

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
לפני 39 דקות, avizaz כתב:

אם מישהו רוצה לתת לך עצה על סמך נסיונו הוא מוזמן

אז אמנם לא עשיתי בבולד :) אבל לי מתוך הנסיון האישי שלי (וhans היה אפילו בחברה איתי באחד המקומות שהניסיון מבוסס אליו) - מה שכתבתי והוא כתב מבוססים.

לא מניחוש , לא מהשארה , לא מתיאוריה.

עבדתי עם עשרות אם לא מאות מפתחים מהודו (היוש אמזון, אבל לא רק)

ועבדתי עם עשרות מאוקרינה.

על פני כמה חברות (גם חברות מעסיקות וגם חברות שהועסקו עבורינו שם)

לפני 9 שעות, vadim6385 כתב:

למרות שאני מתאר לעצמי שמי שטוב ומקצועי, בדרך כלל יש לו עבודה מסודרת ולא צריך להשלים הכנסה בfiverr.

זו בערך הנקודה העיקרית לדעתי. בשני המקרים על מפתחים טובים יש תחרות חזקה מאוד.

להתרשמותי - התחרות הזו אגב יותר חזקה בהודו.

• אהבתי 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...