Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול עשו כביסה במכונה ומאז היא לא עובדת מופיעה הודעה Ed1 כרגע אין לי תמונה של הלוח כי יש טכנאי אבל לא נראה לי שהוא יודע מה הוא עושה או מבין מה הוא צריך לעשות על מנת לתקן. 

מה שקורה זה שבוחרים בתכנית כלשהי, סוגר את הדלת ולוחץ על start ואחרי כמה שניות מופיעה ההודית תקלה Ed1.

אשמח לעזרה בעניין, גם כיוון איך לתקן את התקלה זה יהיה מעולה. 

מצרף לכם תמונה של הלוח האחורי עם כל הפרטים שיש שם

20210507_111113.jpg

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מעדכן שאם מישהו יתקל בחיפוש

הטכנאי פנה למוקד של אלקטרה ונתנו לו אתודה התשובה הזו: 

הכרטיס פיקוד של אינוורטר שמקשר בין הכרטיס הראשי למנוע נהרס. 

קיצור צריך לחפש מכונה חדשה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

לפני חודשיים, שמנו לב שהמכונה של חמתי לא אטומה והמון מים יוצאים בניקיון.

אני ואישתי שמנו לב שהגומי קרוע וזו כניראה הבעיה.

דיברו עם טכנאי, הוא אמר שעדיף כבר לקנות מכונה חדשה.

לקחנו את המשימה ב 4 ידיים - מצאנו גומי למכונה, פתחנו יוטיוב והתחלנו במלאכה.

אחרי שעה שכללה פירוק המכונה, החלפת הגומי והרכבה של הכל בחזרה - המכונה חזרה לעצמה.

במקום הוצאה של 1000 שקל לפחות - סגרנו את זה ב 130.

במקומך הייתי מנסה להבין האם אפשר למצוא את הכרטיס לבד(או מקום שמתקן), מי היצרן של המכונה בכדי להבין איך להרכיב ולפרק ומנסה את מזלך.

אלא אם כן סבבה לך לגמריי להחליף מכונה ולא לחוץ לך.

פורסם

המכונה שייכת להורים וחשבתי שמישהו נתקל בבעיה הזו.

ההורים בחרו להחליף את המכונה ולא להתעסק עם המכונה הזו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

• תוכן חדש...